Останнє речення- час доставки вантажів і локація?Ви платите НП мабуть за свій час і вашу комфортність, так?
Я завжди плачу. І оцінюю теж, тоді вартість доставки росте. Але мені не треба щоб річ розгатили Шахеди. Дешево завжди на тяп ляп, то і результати відповідні. В Англії взагалі плачу по 4-5 фунтів за доставку всередині Англії до 2 кг, від 2 кг ціна вже 12 фунтів. Порівняйте ціну з НП. Але в Англії і до будинку приносять під двері. Тобто ціна логістики і топ-топ менеджера на зарплату.
Ха-ха. 40 відсотків податку, 9 відсотків пенсійний, ще 20 відсотків ебей віддаєте якщо там торгуєте. І вже 69% податку платиш Хочете і тут так? Можу страхування, комунальні і ТД ще порахувати...
https://www.ebay.co.uk/itm/127459560624 Для прикладу. Продав в Англії і пішов у мінус. Всяке буває. Але ще і добре що відразу продав, бо eBay бере 98 пенні що місяця за перевеставлеленя плюс окрім 20 відсотків за продаж. Багато хто ниє що і тут на Райберт тарифи високі за створення тем продажу, а Віоліті взагалі жесть мовляв. НП теж гребе і ТД. Реально показав які у світі розцінки. Дешевше ніж у нас певно тільки в Зімбабве десь... То і чемодан, вокзал, Зімбабве.