Не розумію в чому питання? Закупляю на кожен сезон 5-7 комплектів б/в бундесформи (як спецодяг) для працівників. Недорога (дешевша ніж новий український спецодяг), практичніша, довговічніша... Виключно робочий одяг (вантажники, зварювальники). Сам їзджу на коп та рибалку. Пагонів, шевронів, личок та інших військових атрибутів немає.
Якщо купив за свої гроші, а не вкрав чи "замутив" під шумок по-розпреділенню чи яким іншим чином, то в чому питання? Носи звичайно, правда не на вихід чи як повсякденну. В консерваторію, театри, кафе-ресторани та стріпбари однозначно не заходьте. А взагалі-то, носіть те в чому почуваєте себе комфортно і не будете перейматись сторонніх поглядів. Я наприклад в засмальцованих джинсах і потертій маринарці буду себе дуже незручно почувати в родичів на весіллі, або навпаки в будний день в костюмі з краваткою переступати металеву стружку в токарному цеху. ...Мій покійний дід в галіфе до середини 80-х ходив на роботу в селі, і не переймався що в них воював.
Камрад suum cuique,или может так "jedem das seine".Ну я тут вам про галифе мало чего скажу.Знаю просто мало.Но мой дед придя с войны китель повесил в шкаф.На праздники не доставал, и считал дурным тоном наряжаться.А я ребенком открывал шкаф(что бы он не видел) и детскими руками щупал награды на кителе..Ваш дед 100 %знал что война закончилась?
Згоден. Також рахую, що без потреби не варто хизуватися нагородами та формою. Але є форма парадка , і польова (повсякденна). Зважаючи на те що секонд-хенди та базари завалені новою та б/в уніформою всіх країн, то чому дивуватись? Носили, носять і будуть носити. Доречі, в "парадках" при пагонах, кокардах і шевронах ніколи не бачив щоб ходили на роботу коп чи рибалку
це правда.Штани не рвуться по швах як наші. за довгий час експлуатації колір практично не змінився. Приємні до тіла на відміну від наших чи навіть бундеса.Подобаються практичністтю кармани невисипайки.
Аналогично. И ещё даже вспоминать не хотел за войну вообще. На все назойливые вопросы, типа, как там было, или отшучивался или отмалчивался. Но это дело личное. В те времена не все имели возможность переодеться. Дорого. Да и многие фронтовики ещё долго "воюют" после демобилизации. Но ключевое слово тут - Фронтовики! Речь о том, что можно ли носить нашу форму сугубо гражданскому.
Это явно воины УПА - там был принцип: форма военная, но разных армий, чтобы видели, что человек имеет отношение к службе, но, в то же время, свои же не пристрелили, как врага до голосового опознания.
Тю... А шо Вы хотели увидеть от БАРЫГ. Если барыги рулят и камандирствуют / на каждом павароте/, то и минталетет - барыжный.. Увиличение капитала , хоть при продаже формы и техники и т.д... П.С. барыгу всегда чмырили , а теперь це пристижно , Як питухов -- це стало круто . За шо боролись . на то и напоролись.. Щас Нормальные и Люди Чести --- не модно..
Якраз це ніякий не брєд , а життєва ситуація . Людина була вдіта в форму загарбника яку купила ще до до початку подій на майдані і війни . Ні до кого він на тому зльоті не чіплявся і рус мір не пропагував , спокійно собі барижив своїм товаром і все . Так казав почали підходити люди і погрожувати чи просто робити зауваження що вдітий у форму загарбників . Щоб не було конфліктів то він передів іншу куртку та всього ділов . Будьте вдіті хоч в костюм , якщо у вас в руках металошукач то на вас все одно звернуть увагу . І для тих хто в темі всі оті оливи і 5,11 та блек хок кидаються в очі як і камуфляж . Благо в райцентрах і селі на ті камуфляжі ніхто не звертає ніякої уваги , це у вас там в містах ментів і людей як в нас грязюки .
Как то видел студентов после "военки" в КПИ, один гражаданин был одет четко во "флору"( раша форма старого образца) даже футболочку и кепочку себе подобрал в тон Я к тому, что у нас народу пофиг, кто в чем ходит, большенство наш укр камо не отличат от амеровского UPC. А раша форму, от формы "дубок" или dpm мало кто отличит вообще. А вот горка в глаза бросается сразу, и невольно видится ассоциативный образ сепаратиста
Коллега, при всём уважении, не сотрясайте воздух. К наградам уважения нет, любую купить можно вместе с ЗАПОЛНЕННЫМ НА ПОКУПАТЕЛЯ НАГРАДНЫМ, а вы про кусок тряпки. После Великой Отечественной вся страна в военке без погон и знаков отличия ходила. Во всех зонах и лагерях основная одежда. Бедность - не порок. Ну есть у камрада, пусть носит. Ну не смешите народ. Ну оденьте галифе мусорское, таскайте на здоровье. Все сторожа в беркутовских комках синих лазили. Всем глубоко наплевать, во что человек одет.
Геннадий, хватит нести пургу несусветную. В нерегулярных армиях (УПА, партизаны ВОВ) без централизованного снабжения один принцип - кто во что гаразд.
Флаги на рукава пришить, подписать ФИО, форму выстирать, выгладить и сложить с трусами, носками, майками в тревожный рюкзак. Для хозбыта, экшена, охоты использовать форму НАТО или иную украинского производства коей в избытке на рынке и в интернетах. Стоимость сшитой по вашему проекту, на заказ, униформы из иных тканей вас не испугает.
форма - для армии , в городе нефиг её носить . вообще дофига всяких попрошаек плотно сели на тему "нищий солдат едет домой " , некоторые даже на автовокзалах парят ворованные трубки - типа ветерану на дорогу не хватает .,
В международном аэропорту ЖУЛЯНЫ ветеран попрошайничал 2 года на втором этаже возле входа в стерильную зону. На виду у всей администрации и милиции аэропорта. Когда его брали, он орал, я не ветеран...и никогда не говорил, что ветеран именно я.
Не знаю - вне службы я форму одеваю только по праздникам или там на стрельбище. А так джинсы, флиска непонятного раскраса. даже номера служебные с машины снимаю по приезду в Киев. Кстати Флектарн в украинском варианте и китайском изготовлении щас МВД носит.
Ваш вопрос своевременный. Носить форму украинского солдата в данное время не находясь на службе, мягко говоря неприлично. Себя уважающий человек не наденет форму из уважения к своим защитникам !.
Просто цікаво-коли небудь дрочево на форму закінчиться в цій країні? Ну типу,- "кому можна майку зі світло синіми смужками, кому шапочку чорного кольору а кому зеленого". Армійська уніформа це не колір і не фасон, це передбачений статутом для кожного окремого випадку комплект одягу, взуття та знаків розрізнення. Військові носять не лише піксель. Треба заборонити сірий, синій, чорний, пісочний, оливу, хакі, білий. А особо суворо покараємо власників чорних шкарпеток, флісових та в"язаних шапок та високих ботинок чорного, пісочного та коричневого кольорів.
Не надо юродствовать по этому вопросу. Никто не запрещает носить форму. Вся суть в том что выряжаются всякие клоуны (грязные, пяные и т д..) и щёки дуют.... и вот из за таких пидерастов у народа просто отвращение к человеку в форме. Пора бы научится уважать защитников. Неужели в стране такая голытьба что кроме формы одеть нечего ?. (Речь идёт о форме украинских военных. Бундес и прочее не в счёт)!
Яким боком повага до військових стосується 321ів в камуфляжі? Неважливо якому, бундес, бритіш, ЗСУ... Немає ніякої відрази до військових, жодна нормальна людина не стане робити висновки про іншу через колір одягу, будь то хоч піксель ЗСУ хоч пінксас. А якщо п"яне бидло надує щоки і почне вий.., то собсна, зовсім неважливо лісник воно, сесуріту чи танкіст. Чесно, не розумію проблеми. Це комплекси в людей чи в чому справа- ааааа у нього штани зелені ааааа. Палюбому касіла, алкаш, і бомж- буду отвращать. Ви документи в цих людей перевіряєте? Ви знаєте про кожного хто і чим живе? Як ті бабки на лавочці- он прастітутка пошла а ондо наркомани.
Лично за себя скажу... Укрпиксель не ношу, так как не военный. Работаю в охране. Здесь же купил себе пару комплектов америкоса в мультике и в аку и таскаю повседневно без всяких знаков различий. Удобно, практично. Под атошноков не кошу.