Вся лінійка тесоро, джи мак павер, вайтс МХ спорт, нокта амфібіо мульті, фішер ф 75, ну і звісно АСЯ 250, самоделки в розрахунок не беру) Прошивка остання 1.9
Я ходив по ЧК з Легендою.Роботою задоволений.Витягнув три денарії в якомусь металі були.Був спірний сигнал,але ферум чек показував більше кольор.,Викопав і порадів))На фото видно сліди іржі
Інколи є).... В Лені надана чудова можливість вибору моно частот, від 4 кГц, до 40 кГц, або мульті програми . На питання коли треба моно частота відповім так: - де треба максимальна глибина. Адже 4кГц , має більшу проникну здатність, ніж 20 кГц. Якось так
Сенсу немає в тому і справа. Ось і цікавить чи працює ця мультичастота на важкому грунті чи потрібно ходити на нижчій частоті. І ще існує така думка, що на фіксованій частоті прилад глибший ніж в мульти.
Дозвольте не погодитись з вами. Сенс є! По перше це амфібія, можна копати під водою до 3 м, хоча одиниці з нас мають акваланг і вони пірнають з MINELAB EXCALIBUR 2. По друге, ви ж не все життя ведете на одному полі з чорноземом як смалець? Ну і по третє маючи можливість вибору моно частот і мульті програм, ми отримуємо що найменше два прилади в одній упаковці. PS: моя особиста думка, нікого не в чому не переконую і не агітую)
Я вже 2 роки можна сказати не копав, як продав деуса, не було можливості. Підводність це як бонус у мене немає пляжів і таких місць де вона знадобиться. Мене цікавить чи працює ця мультичастотність на конкретних умовах пошуку. Чи вона лише для легких грунтів.
З швидкістю 2 погоджуюсь. А от Ірон ф2 Ст2 і підсилення глибоких сигналів, може спричинити кокофлнію, за якою можна проґавити корисний сигнал
Я вибачаюся, але я тільки купив прибор і ще не зовсім все знаю, мабуть, але де виставити "глибокі сигнали 4"? По всьому іншому розібрався. Прошивка поки 1.09.
Мої вітання. Нічого складного , косинус одиниці вираховувати не треба).... Якщо досвіду з Леною мало, ( до 10 , хоча б по година, дві ) , то поки не чіпайте "підсилення слабких сигналів". Спробуйте спочатку налаштування які я вам надав у приклад з 4 кГц, але зі швидкістю 2, як вам підказав SaneloZvegelo. І запам'ятайте, чим чистіше місце, тим можна меншу швидкість відновлення. За словами виробника, чим менше швидкість, тим більше глибина, але страждає розділення цілей. Сам виробник радить ходити , в переважній більшості випадків на швидкості 5-6.
Чудовий прилад! Чудовий дискрім)! Ідеальна ідентифікація, чіткий копательний сигнал Лена, прошивка 1.09
Мої вітання. Ну що, дозвольте відзвітувати, про роботи Лени на не дуже простих ґрунтах. В проміжках між напруженою працею, вирвав час на пошук. Центральна частина неньки, глинеста лісна почва, +2° , вологість 78%. Програма ліс Ручний БҐ, +47, +51 Автомат від електро перешкод М2 чучка 25 Швидкість 6 Поліфонія Вуха 13743 метра прогулянки
Всех приветствую! Пытаюсь на своем компьютере перепрошиться на версию 1.10. Но дальше этого этапа дело не идёт. Может кто из специалистов подскажет, в чем дело. Комп aser. Windows 7. Мира Украине!
Да,і ще щоб під час оновленя вимкнули електрику,ще раз металошукач є шанс поміняти,уже зразу буде з крайньою прошивкою.Такі речі на нинішній день,краще проробляти з ноутбуком!Прошивки на телевізорах злітають!