як розуміти ? берете Сімлекс , додаєте пару кнопочоГ , пару функцій, ціну 3-х Сімплексів і вуаля у вас Легенда.
Там він майже не налаштований,ні швидкість відклику,ні баланс грунту,який впав у 0 При правильному налаштуванні такі цілі всі бере чітко,і розділення в нього одне з найкращих.Перевірено особисто.
Забули як на Еквінокса гнали в 17-у році на перших прошивках? Нічого,виправили,став топ прилад)) І я на нього повівся,теж мав,але нічого там "свєрхєстєствєнного"не побачив.Перейшов на Легенд,спочатку теж засумнівався,але з останньою прошивкою почало налагоджуватись. До речі є ще на продаж один Нокта Легенд за привабливою ціною.
Легенда - это Ася 250,а чтобы этот прибор стал легендой,должно пройти не мало времени. Тоже присматриваюсь к этой Легенде,пока все владельцы по моему, довольны приобретением.Время покажет.
Да,время покажет.Но на то что б прибор стал легендой)), надо немало времени.Он цепкий,глубокий,удобный,надёжная штанга но... Стабильности надо на максимальной чуйке.Если чуст.скидать до 23-24 из макс.30 он тихий,но потеря в глубине.И на максимуме от колебаний срабатывает.Незнаю можно ли это "лечить" последующими прошивками??..Будем надеяться.Сегодня опять сравнивал с Нокс 800.Одинаково,но нокс тише.Но кусочек фольги размером с спичку Нокс не видит на 10 см.Этот увидел чётко.На "парк"
Як прошити Легенду Актуальну версію прошивки шукаємо тут: https://www.noktadetectors.com/metal-detector/the-legend/
Ну маркетинг теж різний буває. Он запилили Мантікору, по суті допиляний Еквінокс, і одразу таку ціну наліпили що не в кожного нашого копаря волосся вистачить на голові щоб її придбати. Турки в цьому плані більш лояльні. Так , вони не новатори , не розробники якихось супер технологій. Вони беруть досвід найращих виробників і втілюють його в своїх приборах за відносно помірну ціну.
Так,турки зробили "турецький Еквінокс",і молодці!)Але не забуваємо що він надійніший по воді,зручніша набагато(!) штанга,більше ніж в суперника "примочок",які подобаються багатьом камрадам.Розділення взагалі майже нема рівних.А щоб точно Легенд був глибшим на порядок чим Еквінокс,можна поставити котушку LG35,за доволі помірною ціною,і бути впевненим що Легенд глибше бачить...
Цитувати і ще раз не перечитавши,це не дуже розумно.Але жарти теж добре,особливо коли вони смішні,а не навпаки- коли показують рівень автора
Приобрел долгожданную Легенду. Весной,война не дала, потом повышение цены,из за роста доллара. Но сейчас,благодаря акациив магазине, наконец то купил её. Было два выхода. Привыкаю к озвучке ( после Кощея 45). В настройках быстро разобрался. В основном. Пока без вопросов. Всем скорейшего мира!
Доброго вечора всім. Підкажіть будь ласка чи стоє поміняти еквінокс на легенду? На яку глибину бачить динаріц ще цікаво? З повагою
Ґрунт пісчаний , вологість 82% , +6° Ручний БҐ (32), парк, М2, чуйка 25. VDI +27, діскрім нуль, швидкість 5
Мої вітання. Ти знаєш, в мене було багато приладів)... Що можу сказати, це краще що було в моїх руках. PS tejon не обговорюється)