Доброго дня! Хто знає як працює легенда на черноземах, ораних полях? Стабільно чи не дуже? Як по глибині?
Я з корешом ходив постійно перепровіряли, різниці з еквіноксом немає. Якщо ходити не на какафоніях. А спокійно. Легенда в нього , котушки нового образця.
А то багато пишуть що ніби легенда дуже погано працює на мінералізованих грунтах і не бачить навіть монету на 15 см... Буду брати легенду 2, якщо буде погано працювати на важких грунтах і не стабільно то можливо деус 2 чи віник 900. В мантікорі не бачу сенсу.
Подивившись на легенду 2 від западних блогерів то можу сказати що легенда 2 стабільніша за легенду 1. По глибині вони +- однакові, можливо якщо викрутити легенду 2 на макс то буде чуть глибше. На мокрому солоному грунті ніби працює стабільно, але поки що не знаю як працює на наших важких чорноземах, ораних полей, глині, болотних, горних грунтах.. Якщо дивитись на глибину то мені здається деус 2,віник 900 чи мантікора буде глибше. Але поки це бета тестова прошивка можливо в майбутньому легенда 2 буде глибше чуть чуть. Але точний висновок поки рано робити, треба чекати массових тестів.
Моя особиста думка. Перша легенда - сила! Що з другою - не знаю. Але,зізнаюся, я впевнений деусіст. Тому, якщо дозволяє бюджет... Ну Ви зрозуміли.