Ну того ємність АКБ то добре, додали програму реліквії, тоже не погано, якби вони зробили 100 кг ок то мультик бувбе
Старий софт в іншій обгортці. Навіть не змінили кривий конструктив штанга/ блок, про бездротові СТБ взагалі мовчу....
Колись була "епопея" з фортунами М,М1,М2 i т.д. Зараз те саме з ноктою. Скор1 ,2 ,3. тепер легенда. За якусь дрiбничку добавлену, продай за дешево 1 i купи 2. А знахiдок не побiльшае 1000%. Вродi всi дорослi, а в казки вiрять.
Казав, кажу і буду стояти на своєму. Технологія VLF, вичерпала себе вже як років з десять... Закони фізики, вони сталі у всіх точках планети Земля. Прорив буде коли щось винайдуть нове, або інше, наприклад до пристрою інтегрують ШІ.... А так це все одне і теж, під різними брендами. Маркетологи продають лише комфорт і зручність металошукача ( вага, ергономіка, зручність інтерфейсу і налаштувань, водонепроникність, бездротовість і ТД..), принцип роботи все одно VLF
Абсолютно з вами згоден, лише зауважу, що, мабуть, точніше сказати не "вичерпала", а досягла максимуму фізичних можливостей методу.
В цілому згоден, проте мене реально вразила мантікора. З чим в попередні роки тільки не копав, такої результативності по глибині, якості ідентифікації і кількості знахідок на перебитих місцях я не бачив. Підозрюю що окрім VLF там щось ще поєднано. Тому є надія на мінелаб - думаю вони зможуть. А ці легенди з деусами, апексами, еквіноксами і.т.п. то таке - маркетинг, жалію і за гроші і за витрачений на них час
На даний час заявлена - 45 000. Комплектність - нижче, характеристики - за посиланням вище. Базова комплектація Nokta Legend 2 У стандартний набір входить: Металошукач Nokta Legend 2 Котушка LD28 DD (11”) Котушка LD21 DD (8,5”) Бездротові навушники Nokta Bluetooth aptX Кабель USB для заряджання Захисні кришки для роз’ємів Інструкція Офіційна гарантія