В мене і Деус2 з'явився після Легенди.Земля і небо))Нестабільнішого і капризнішого до грунтів як Легенда я ще не зустрічав,а було їх в мене трохи...
Може у вас на перших прошивках легенда була , то кажуть шо трохи не стабільна, а загалом в чому кращий орх як він 3х тоний навіть!? вага і дроти мені не цікаво.
Перепрошую, але Вас ніхто не питав який прилад кращий, я,наприклад, і так знаю що ДД - супер. Я просив аргументувати чим, на Вашу думку, пінпоінтер XP Mi-4 краще ніж Nokta AccuPoint?
Ну от вам мій тест. Кусок, сантиметр,тоненької(жіночої) цепочки. Мі4 не бачить, нокта побачив. Обидва на максимальній цуйці. Отакі справи. І ще, не розумію, чому досі ХР не поставили якісь діоди що показують рівень заряду акб? Тут нокта рулить...
Доброй ночи. При выключении и при включении девайсов ХР светодиод показывает заряд в % %. Если я ошибаюсь пусть знающие пользователи подскажут. С Ув!
Замальовки на тему змілілі пляжі Сивого Борисфена. Налаштування від електро перешкод БҐ в ручну, хоча на пляжі він 0. +2 Пляж, мокрий пісок Чуйка макс Швидкість 7 ВС 3 IF 5 Пляжі всі вибиті майже в ноль, поверхневих сигналів немає, всі глибокі і сумнівні, але копаю всі.
Вітаю. Хотів би почути вашу думку. Хто з яким датчиком ходить і на якій версії прошивки? В мене lg28+1.15 і в деяких умовах/грунтах прибор буває нестабільним. Можливо хтось змінював lg28 на lg30? Як вам Lg30? Є сенс в цьому?
Доброго дня. Якось мінялися з камрадом (у обох легенди, у мене 28, у нього 30 котушки). По факту 30 трохи тихіше, але заради цього я б її не купував. І головне - камрад ходить на М3 з тридцятою, бо по його словах, М1 і М2 балаболить. Висновок - справа не у котушці, а в операторі Третій знайомий зробив з легенди квазар, і дивується, чому нема солідів) Проша 1.15
30 ка, перепрошився на 1.15 - стала стабільніша. Одне і теж поле раніше - прошивка 1.11 баланс 60-64 чуйка 25; зараз прошивка 1.15, баланс 51-52, чуйка 27. Це по скіфам, в обох випадках М2 поле.
Можливо зараз грунт сухий, тому і здається стабільнішим. Виходить в мене не такий вже й нестабільний прибор, я зазвичай на М2 і чуйка 29-30 ходжу
Це мегастабільний або прилад, або нервова система, як для М2) 28-а, на М2 26-28 Чи має сенс під час відлаштування від грунту скидати швидкість до 1? Чи відлаштовуватися на тій, якій ходиш?
Відшарування від елекперешкод , це перше що потрібно робити! І не жинітьчя за "мега" чуйкою, це міф)))) Ліпше опануйте ІF і ходу пенсіонера) і