Можливо якраз з сімкою, можливо - з швидкістю інтернету. Якраз світло почали вирубати і інет залагав.
Отже, для українських реалій - перед тим, як прошиватися, переконайтесь у стабільності інтернету, подивитися у графік відключень, відключіть антивірус і з Божою допомогою - уперед Стоит ли прошиваться - стоит. После сброса на заводские прибор непривычно тихий на м2 при 25
Цiкаво, чому виробник не надае можливостi користувачу спочатку скачати прошивку на комп, а потiм вже прошити в автономному режимi оффлайн?
Його й так можуть поцупити, е програми-перехватчики, кому потрiбно - той поцупить! Це як Вiнду розшарюють, а там кода все-таки бiльше на порядки!
Суб'єктивно ходити на М2 комфортніше. Але маємо зворотній бік медалі - тепер по звуку важче відрізнити кулю від шрапнелі і монети. По глибині нічого не скажу, бо не перевіряв.
Навряд чи. Абсолютно ті самі налаштування по звуку, що і були. PS Ви про інших зі звуком у контексті комфорт на М2 чи про точність визначення?)
Можливо, виробники у цій прошивці загрубили сигнал колір-чермет? Для більшого комфорту визначення кольорового сигналу по слуху? Чисто припущення. Стикнувся з цим явищем, бо від відчаю копаю біля дому, де три основних види знахідок - кулі, шрапнель і алкоденарії
Жара трохи спала і я свою Легенду трохи вигуляв. Десь, хтось казав, що Легенда дрібне срібло кидає в чорнину, нормально вона його бачить.
Перший раз чую, що легенда не бачить срібло. На фото петровська чешуйка 0,28 г , і до легенди там гарно потопталися із орх.
Перечитав ще раз всю тему. Хтось порівнює з Норсами, Деусами...., в кого постійно змінюються налаштування. Я скажу, в мене Легенда, десь близько року, можливо трохи менше, так от як дістав з коробки, чуйку клацав, БГ, частоти 15 або 10 і так в налаштування ніколи не ліз. По частоті, на місцях де сам копаю років 8-10 і там бував разів по 20, то крайнім часом в мене "попьорло" на 4 частоті. А так можна сказати на заводських налаштуваннях і ходжу. До цього був Нокс 600(Аськи, Фішери, Тесоро, Маски.......). Зараз окрім Легенди є Деус 1, який з минулого літа з коробки дістається тільки для підзарядки. Знахідки є, якось так))). Ну і взяв в поміч пін(з екраном))), це той що йде в комплекті з Легендою.
І ще одне, я тут вже призвали даний прилад Лєна, і як вже підмічено і не тільки мною, тут в плані що Лєна дівка з прилюдіями, не любить квапити події)))), не любить Легенда коли з нею бігають що ті олімпійці під час проносу).
Байка про легенду. Байка перша. Є у лісі стара дорога. Настільки стара, настільки і вибита. Вибита, бо колись була чи не головною у західному напрямку, і з тих пір шляху свого не на метр не міняла. Отже, щасливі копачі ще у середині 2000-х зібрали тут врожай катькіних п'ятаків, хрестовиків та облачників. Миколаївські копійки та совєти докопували ще пару років тому. Завернули на неї, бо вона була, по-перше, у районі пошуків, а по друге - відчути атмосферу давнини. Бо саме тут скакали вершники, їхали карети..чимало що тут відбувалося. Попереджаю камрада - по дорозі ходити беззмістовно від слова "взагалі". Обабіч проходить дві протипожежні смужечки. Ходити з приладом там не дуже зручно, отже, щось має лишитися. Пройшли так метрів 500. У мене американський гудзик по першій світовій, а камрад викопав трак чи то від танку, чи від трактора. Нести трак йому ніде, а викинути - шкода. Якщо і прилад і лопату взяти в одну руку, то не вийде шукати на зворотньому шляху. Добре, що у репліці м 75 у карманах брюк для чогось приписували дві міцні мотузки. Камрад, не довго думаючи, прив'язує трак і так чимчикує назад. Картина трохи нагадує антинікотинову рекламу 30 річної давнини, тільки замість бутафорської сигарети за камрадом волочиться справжній трак Наче все добре. Але по траві і особливо оранці з траком не походиш. Отже, назад тільки по дорозі. Інакше або мотузку порвеш, або штани Камрад, прийнявши виклик, іде по дорозі, помахуючи котушкою. Оскільки кольорових сигналів на дорозі майже не лишилося, він випереджає нас, що раз-по- раз зупиняються викопати пробки, дротики та інші ніпелі на узбіччі. Тепер камрад уже не нагадує комічну постать. Спина його рівна. Ліва нога рівномірно, увійшовши в ритм, підтягує вагу. Тепер він схожий скоріше на криголам, що уперто пливе по пересічним хвилям та хвилькам назустріч мети. Чи, як каже камрадесса, на аеростат, до якого прив'язали якір, аби той не злетів. Раптом камрад обертається до нас. Навіть за 20 метрів, попри мій поганий зір, видно щасливе обличчя. -Чешуйка! Прямо в колії. Ми підходимо до камрад і роздивляємось петрівську чешуйку. -Справді, мабуть тут були колись і п'ятакі, і срібнякі - розмірковує він. Бо все, що було великого, було карбовано після неї... Ну, нехай! Сама велика і сама маленька знахідка сьогодні - його. -Треба ж - каже він. Туди проходив - не помітив! - Отже, навіть якщо трак не від танку, недарма він за ногою волочився. Принаймі, у ролі регулятору швидкості -Ага. Краще б турки на новіший проц розродилися - каже він. І ми у гарному гуморі прямуємо до машини, що вже біліє за деревами. (с) Енот Рыболов, 2024
Після того що прочитав про заморочки з прошивкою вже не захотілося протестувати Легенду. А після нака 9 мм на глибині 42 см зовсім пропав інтерес до Нокт.
Ну колега, по одному так сказати КИзді.....жу робити оцінку на мою думку не варто. Якщо зараз скажу, що я на своєму Пежо 308 розганяють 400 км/год., то що всім одразу скидувати свої пижики.......
Не варто так гостро реагувати . Практично в кожній темі знаходиться хтось в кого прибор бачить глибше за всіх , нечутливий до перешкод , бачить будь які цілі і на будь яких грунтах.
Частенько більшість пишуть навіть не тримали в в руках прилад, а ще з дебільшого купили але ще жодного разу не копали з ним, ось і нахвалюють.