БГ 0 - это не отбалансирован совсем. В инструкции написано, мол, можно ходить и без баланса (на 0), но желательно делать БГ. Автобаланс - вполне себе нормальная штука. Только надо перед автобалансом скорость на 1 выкрутить и только потом настраивать. И после настройки уже выкручивать скорость на необходимую.
В принципе да. Если знаешь, где исполнять танец качающейся кобры, то и чешуя, и солиды и обломки мелкие появляются на свет Божий регулярно. А если нет? С прохода половина сигналов некопаемые, хотя по факту это может быть солид на ребре или просто не горизонтально
А з проходу - це від фарту вже залежить. Якби існував апарат, який ловить всі "важкі" цілі з проходу, то вже б всі бігали по полям, як сайгаки. А так, якщо не рахувати випадку, коли йдеш прямо за трактором, найбільший результат дає винюхування сигналів.
Є, ні. Був у мене колись китайчик. Так у нього або з проходу, або під котушкою ніц нема. Ну, до певної глибини звичайно. Лєна повільна і примхлива, постійне перепровіряння. фарт це ще третіі інгридієнт...аби дала Не пишіть, будь ласка, що з лєни можна зробити китайця, задравши швидкість...і ще баланс в нуль.це я знаю...мова про те, що або-або, а чи варто це або грошей.як чотири китайця..хай кожен сам вирішує....для себе Все більше схиляюся, що деус неізбежен, хоч і напрягають оті рознесені аккуми і блок на соплях...
Всі пошуковецькі дороги в кінці кінців ведуть до Деуса,кого приводить швидкий відгук,кого ергономіка,мене після довгих митарств з різними приладами привело праве плече.
Ергономіка і вага - це звичайно, беззаперечні переваги Деуса. Можливо, й сам колись прийду до нього. Але не найближчим часом, точно
deus - бог.... щось напрягає мене такий самовпевнений маркетенговий француз. Питання раціонального співвідношення гроші-якість-знахідки не вражає ефективністю. Поки що. Тому в мене нова сходинка, продовжую з Легендою.
Легкий деус в Козарика,по ціні легенди .+++ деуса перераховувати непотрібно? Турок є турок що з него візьмкш ?Налаштувань як в саморобках,непотрібних.Щастя шо феріт,або катькін пятак в поле не потрібно брати.Юзаєм,реклама прошла успішно !
Не можу і не буду стверджувати, але часом здається, що народ просто не використовує його можливості. Хлоп з місцевих ходив з орх. Я за ним з легендою піднімаю сокирку чк, спинку , ще щось. камрад з Ф3 цілу фібулу. Приїжджає ще бригада з ХР, бере ще дві спинки за нами Це під Козятином було, хез, може місцева особливість - в культтовари інші не завозять. Чи тамошній ділер гарно попрацював) На Київщині такого одноманіття нема
І це все,я після хлопів крайнім попав на поле минулої осені,на дох будинках ЧК,12 денаріїв Кілограм ! бронзи,10 грамм рижого.Хлопи гарно втоптали грунт,До заднього місця потрібно чіпляти МД,або задом на перед ходити,щоб по по своїх слідах шукати.Сьогодні пішов на город де гроші біли,по свіжому снігу за годину серед Ферум сміття,по своїх слідах три монети по 1 коп, десяток залишків від бухариків,драча і ще якусь хрень,і зубців від виделок .Шукав на низькій частоті,розраховував на імперію глибоку.І так,якщо розумієш що може бути там де шукаєш,під цілі налаштовуєш МД,імперія,срібло низька частота,антика висока.Все що вище за 20 кгц,від лукавого ,на лоха на повітряні тести.На 20 кгц!!! царський мідяк на 30 см навіть не пікне майже на всіх МД або закине в чорне.Шукайте вдумчиво!
То ми один за одним не ходили Може, якось вживу поекспериментувати? Я на ваше поле, ви - на моє. І один за одним Оце буде предметна розмова. Бо я забув сказати, що по тому полю після оранки невідомо скільки хлопів пробіглися,та і ми були після боронування точно не перші. Протягом доби штук сім шукачів скарбів зустріли, де тій Київщині до Козятинщини
Все робиться набагато простіше.Шукаєте з напарником,і перевіряєте цілі один одного.За годину можете визначитись "ХУ ІЗ ХУ" Це має робитись з тими налаштуваннями на котрих шукаєте.Пошукові НАЛАШТУВАННЯ !
Вітання. Походив по вибитих городах. Що не кажіть, а прилад вельми сильний у дискримінації і дрібноту бачить добре. Але. Прилад для тих, хто любить неспішний пошук. Бігати з Л. можна, але не на мультічастоті. Для холеріків - деус. Є одна деталь. Коли ходиш по залізному ковру, на покажчик колір/залізо зважати не варто. Звук, і потім вді, бо цифри можуть в таких умовах брехати. Не подобається реакція на залізні кришки. Хоча по характеру звука відрізнити можна, але різниця невелика. При цьому індикатор заліза мовчить.
І додам - чи є ті, хто перейшов з Легенди на деус1 або орх? Як з кількістю знахідок? Як суб'єктивно, так і об'єктивно?
Парк Швидкість 7 М2 Ручний бґ Муйка маск Дискрім нуль IF 2 ST 1 VDI 28-32 стабільно Ферум чек- суто в чорному секторі Впевнениі два штика фіскаря лісового вологого ґрунту.
Вітаю. А як взагалі на айрон фільтр 2-3? Більше заліза відчутно копається, ніж на 6, наприклад? Що таке муйка маск? І чого копали, якщо упевнена чорнина?
Мої вітання. Хмммммм) А ви що копаєте тільки "колір"? І що не помічали що "чорнина" "чорнині" рознь))))? Сокири, підкови, ножі, кистені, вістря стріл... IF "підцвітнює" глибоку кованину, що і дає можливість зупинитись над ціллю , та прийняти рішення: "так/ні". Макс чуйка, це налаштування чутливості приладу до перших ложняків і повернення до стабільної роботи приладу- це в моєму розумінні. PS: до речі,це теж були чисто чорний сигнали, правда на іншому приладі))) Так, що, як то колись казали : думай-ТЄ, але ніхто не думав...
Вітаю, камрад. Відповім на Ваші питання: Я знаю, що робить айрон фільтр, інструкцію читав) Як макс чуйка налаштовується, теж наче розібрався. Був би вдячний, аби Ви допомогли мені, давши відповідь на конкретні питання. Наче, для цього і створений форум. Особливо, форум 'камрадів, не бариг'. Чи не так?