НоГГано, музыка

Тема у розділі 'Курилка', створена користувачем dnepr7, 13 жов 2019.

?

Вам нравиться творчество НоГГано ?

1. годный исполнитель, зачетные песни

9 голосів
    20,0%
  2. фуфло

36 голосів
    80,0%
  1. Nojik

Nojik Oberfeldwebel

Рейтинг:
    0
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    469
    Адреса:
    Украина
    Я давно в Питере не был, и, наверное, уже не буду, поэтому и остался город на Неве в моем воспоминании таким лирически-перестроечным. Еще забыл упомянуть о вечном(для меня) - Лесь Подерев'янський, не музыкант, но митець - вызывает много ассоциаций, кроме всего прочего...
    А так, то о вкусах не спорят. Я, конечно, проголосовал против Ноганы, но тех кто его слушает воспринимаю, как неотъемлемую данность сьогодення - каждому своё.

2. Цікаві лоти

1. NovAtel OEM719 Многочастотный приемник GNSS OEM719 это многочастотный обратный приемник GNSS...
      12000 грн.
    2. (в наявності 14 шт.)
      Портативний пригнічувач GPS GLONASS Глушилка портативна підключається USB порту, блокує GPS сигнали...
      440 грн.
    3. Навігатор робочий б/у,але шнур під заміну він працює якщо його не повністю вставляти в гніздо,працює...
      700 грн.
    4. Продается новый навигатор Garmin Foretrex 601. Несколько раз включался для тестов, лежит без дела....
      9500 грн.
    5. Кабель до портативного GPS-навігатора "4-CH-3003". Новий. Довжина 1 м. 62 см. В лоті лише...
      300 грн.
  3. Джонни Д.

Джонни Д. Stabsgefreiter

Повідомлення:
    118
    Наггана, твой реп - го.... О

Разве что МЕдлячок, чтобы ты заплакала

4. dnepr7

dnepr7 Leutnant

Повідомлення:
    1.165
    Адреса:
    Украина
    Ну Лесь Подерев'янський это тоже отлично.

5. jokercop

jokercop Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    758
    Адреса:
    Украина
    Як для кого, мені не дуже. Так для цікавості декілька речей прочитав, місцями смішно, і не більше. Через безмежну кількість матюків, відштовхує.

БукинГена подобається це.