НЛО

Тема у розділі 'Курилка', створена користувачем master-gans, 26 сер 2018.

1. Роня

Роня Oberleutnant

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    2
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    4
    Повідомлення:
    1.723

upload_2018-8-30_22-2-16.jpeg upload_2018-8-30_22-2-16.jpeg

Reinhard T.E. Heydrich подобається це.
    1. 1 грн.
    2. 1400 грн.
    3. (в наявності 3 шт.)
      Армейский зимний полукомбез, входит в комплект IECS. Очень хорошее утепление, выполнено в виде стёга...
      1500 грн.
    4. Танковый комбинезон армии Швейцарии в расцветке TAZ 57, ALPENFLAGE Производитель SPILAG. Контракт 19...
      800 грн.
    5. Чудовий ствн. Без пошкоджень. На комбінезоні AFV MTP: – Дві нагрудних кишені (на блискавці); – Дві...
      1800 грн.
  2. Set Izengrimm

Set Izengrimm Schütze

Повідомлення:
    15.902
    Адреса:
    Чорний Вігвам
    Автор прав на все 100. НЛО это такая штука, которая летит, а ты не в курсе чоэто. Лично. На фотке что-то летит, и абсолютно неясно шо летит. Полное НЛО. При чём тут вторжение из космоса, не пойму.

Luftwaffen, thomas wenzel та Reinhard T.E. Heydrich подобається це.
  3. dspy

dspy Leutnant Клуб взаимопомощи

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    12
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    23
    Повідомлення:
    1.332
    Адреса:
    Київська область
    Ви вірете що не буде соміків чи ще чогось?:beer::beer::beer:

Luftwaffen та Reinhard T.E. Heydrich подобається це.
  4. Reinhard T.E. Heydrich

Reinhard T.E. Heydrich Oberleutnant

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    4
    Повідомлення:
    1.905
    Адреса:
    Česká Republika
    Судя по тому,что пятница...сиськи будут(в той истории присутствует девушка:oops:).Ну а где есть они,то и сомики тоже где-то рядом плавают.:D

Luftwaffen та dspy подобається це.
  5. dspy

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    12
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    23
    Повідомлення:
    1.332
    Адреса:
    Київська область
    Ну тоді розповідайте, може соміків з внучками не багато буде.

Luftwaffen, Роня та Reinhard T.E. Heydrich подобається це.
  6. sputnik71

sputnik71 Leutnant

Повідомлення:
    1.124
    Адреса:
    Львiв
  7. dspy

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    12
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    23
    Повідомлення:
    1.332
    Адреса:
    Київська область
    Luftwaffen, Reinhard T.E. Heydrich та sputnik71 подобається це.
  8. jokercop

jokercop Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    667
    Адреса:
    Украина
    Anatoliy67 Я нічого конкретно вам не можу сказати. Все що я бачив і на що воно було схоже, описав раніше, що то було і яка природа невідомого на жаль не знаю, але дуже хотів би знати. Знаю точно лише одно Діти по-особливому сприймають світ, часом вони демонструють такі дивовижні здібності та вміння, що це викликає здивування і питання - звідки вони можуть це знати? Від появи на світ до п'яти років, іноді і більше, діти зберігають невидимий зв'язок з астральним світом, вони мають можливість бачити і чути те, чого не бачать дорослі люди.Батьки дітей часто стикаються з тим, що малюк може зацікавлено дивитися на певне місце в кімнаті, посміхатися туди, і щось розповідати. Старші діти, які вже вміють говорити, вказують на порожнє місце в будинку і повідомляють батькам, що «он там дядько» або «тітка». Природно, така поведінка діточок насторожує тат і мам, і вони турбуються - чи все нормально з їх малюком? Але таке відбувається майже з усіма дітьми.
    За повір'ями древніх слов'ян, це домовик, невидимий дух оселі, що живе пліч-о-пліч з людьми. Якщо йому подобаються господарі, то він допоможе доглянути за дітьми, заспокоює і розважає їх. Наші предки вважали, що домовик може літати, і зазвичай знаходитися на стелі або під порогом. Це виглядає цілком правдоподібно, якщо врахувати, що найчастіше маленькі діти «розмовляють» саме з чимось, що знаходиться на стелі, і сміються, дивлячись туди.

Літні люди в таких випадках говорять, що це ангели розважають дітей, але ж ангели це теж духи, і виходить, що діти все-таки бачать істоти з тонкого світу, на відміну від дорослих, що втратили цю здатність. Діти віком від двох років часто заводять собі невидимих приятелів, розмовляють з ними. Ці «невидимки» можуть назвати малюкам своє ім'я, часто досить незвичайне, і навіть грають з ними.

На розпитування дорослих про те, як виглядає такий «друг», діти дають опис маленьких хлопчиків або дівчаток, проте іноді невидимі друзі приймають вид тварини, нерідко не зовсім звичайного.

9. Reinhard T.E. Heydrich

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    4
    Повідомлення:
    1.905
    Адреса:
    Česká Republika
    Ладно,расскажу.Хоть и рассказчик из меня,мягко говоря,плохой.:D
    Случай этот произошел со мной во время романтической прогулки с девушкой в лесу:oops:,рядом с небольшим городком Гросс Дельн(Германия:beer:).
    В общем,когда до первых домов оставалось метров 50,по параллельной тропинке,которая была от нас не более 20 метров,мы заметили какое-то движение.Каково же было мое удивление,когда я повернул в ту сторону голову...:eek:
    По тропинке ехала карета с кучером,но запряженных лошадей не было.:rolleyes:Но ещё большее удивление было,когда эта карета скрылась за толстой сосной,и не появилась.:eek::eek::eek:
    Мы сходили к той сосне,но там ничего похожего на карету,а тем более на кучера:D, не было.На песке следов,кроме как от обуви тоже никаких.:confused:
    Решили мы об этом случае никому не говорить,дабы не стать в глазах знакомых брэхунами и сказочниками.Да и с ней мы потом к этому случаю в разговорах не возвращались.
    Пысы.Алкоголь и прочие стимуляторы не употребляли.
    Не НЛО конечно,но объяснить я это явление никак не могу.

ШВАРЦ33, viking38, Romachick та 6 іншим подобається це.
  10. sputnik71

sputnik71 Leutnant

Повідомлення:
    1.124
    Адреса:
    Львiв
    Это Вам в тему про полтергейст надо!

11. Cladotrix

Cladotrix Der Grüne Führer

Повідомлення:
    10.159
    Адреса:
    Україна
    Screenshot_2018-08-31-09-46-57.png

Romachick, Luftwaffen, Reinhard T.E. Heydrich та ще 1-му подобається це.
  12. sputnik71

sputnik71 Leutnant

Повідомлення:
    1.124
    Адреса:
    Львiв
    Luftwaffen, Reinhard T.E. Heydrich та Cladotrix подобається це.
  13. Reinhard T.E. Heydrich

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    4
    Повідомлення:
    1.905
    Адреса:
    Česká Republika
    Так вроде и на полтергейст не тянет.:rolleyes:
    Интересный момент:чувства страха не было,было интересно узнать:что за карета и куда она делась?
    Даже если предположить,что карета была(мало ли кто на чем ездит по лесу в той Германии),то куда она делась???Не на дерево же её тот кучер затащил...:D

sputnik71 подобається це.
  14. jokercop

jokercop Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    667
    Адреса:
    Украина
    Flint SS Це що ви бачили, цілком можливо обгрунтувати. Окрім звичного для нас виміру, в якому ми живемо, існує ще велика кількість інших незнайомих для нас вимірів, та паралельних світів. Всі вони існують разом, ніби накладаючись один на одного. Так само і час, тільки для нас він летить беззупинно в одному напрямку , а насправді що майбутнє, що минуле існують одночасно. Час як послідовність минуле, нинішнє, та майбутнє існує лиш у нашому людському сприйняті. Для нас нинішнє, це те, де ми знаходимося самі, наше сприйняття світу. А тепер уявіть,що любий момент часу, тобто минуле, чи майбутнє просто друге нинішнє, для когось іншого. Просто нас там не має, і тому нам здається, що це "ще" або "вже" не існує. У вашому випадку, ви просто випадково бачили в дїї часове "кільце", або "воронку", місце де час та простір зустрічаються.

ШВАРЦ33, viking38, Luftwaffen та 2 іншим подобається це.
  15. BOBK

BOBK Stabsgefreiter

Повідомлення:
    157
    Адреса:
    Днепр-сити
    интересно так вы ее(карету) вместе с"подругой" видели или только вы лично? если вместе то сходятся ли детали увиденного: ну например двери кареты с окном или без ,,,то есть вами увиденное совпадало с увиденным подругой? а движение кареты сопровождалось звуковыми ефектами ,трекс,скрип,стук копыт,?

dspy, Luftwaffen та Reinhard T.E. Heydrich подобається це.
  16. Dietrich88

Dietrich88 General-major

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    3
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    3
    Повідомлення:
    5.343
    Адреса:
    ...
    Копит там походу не було.

17. Reinhard T.E. Heydrich

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    4
    Повідомлення:
    1.905
    Адреса:
    Česká Republika
    Звуков никаких не было,видел карету и я и она.Длилось это явление секунд 10,не более.
    Я боковым зрением движ заметил,остановился и повернул голову.Она кстати тоже самое сделала.А о совпадении деталей,я как-то и не задумывался,и если честно я после увиденного не был склонен узоры на дверях кареты обсуждать.Я и она видели эту карету с кучером,лошадей не было(кстати на эту странную деталь мы оба внимание обратили)...карета исчезла(меня до сих пор эта картина немного в какой-то ступор вводит)вот собственно и всё.
    Да и цвет кареты ясности не внесет.:beer:

ШВАРЦ33, Cladotrix, Dietrich88 та 3 іншим подобається це.
  18. BOBK

BOBK Stabsgefreiter

Повідомлення:
    157
    Адреса:
    Днепр-сити
    ето был вечер ,день, свечение кареты было.? если вы видели ее вдвоем то ето говорит что карета имеет материальное происхождение ,хотя и галлюцинация бывает массовая и я больше склоняюсь к галлюцинации ,но как, вы спросите, мы видели ее вдвоем. етот ефект очень интересен :один человек генерирует свое видение (желание ,действие . и тд) другому человеку... как волновой дуализм с фотонами .
    Я уверен что все наблюдали картину когда один человек зевнул в автобусе и тут же зевнул еще ктото сидящий сзади ,я етот прикол наблюдаю и все время диву даюсь ,как ето происходит если они не видят друг друга ? однажды я ехал за рулем и увидел как едущий мне навстречу водитель зевнул и тут же зевнул и мой попутчик который тупо смотрел чето на телефоне ,
    Как же прекрасен и загадочен етот мир.

Cladotrix та Reinhard T.E. Heydrich подобається це.
  19. jokercop

jokercop Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    667
    Адреса:
    Украина
    На рахунок галюцінацій, не все так просто, як здається на перший погляд. До речі це явище, так і не вивчене, є якісь припущення, але це тільки припущення. Для більшої ясності рекомендую поцікавитися книгами Карлоса Кастанеди. Не потрібно сприймати його ствердження за еталон, але мені здається, що він найглибше занурився у світ галюцінації, і як ніхто інший спробував це все обгрунтувати.

Cladotrix та Reinhard T.E. Heydrich подобається це.
  20. BOBK

BOBK Stabsgefreiter

Повідомлення:
    157
    Адреса:
    Днепр-сити
    когда то в детстве я заболел корью меня обсыпало но чувствовал себя я хорошо но гдето на третий день реско поднялась температура в 40 с чемто , я лежал в постели дремал , открыв глаза я увидел что части стены нет ,рухнула и я вижу все что на улице ,я поднялся и пошел к родителям с утверждением что стена рухнула ,я вернулся в свою комнату с мамой и показываю ей что нет стены ,,,,она обняла меня перепугано говоря -стена есть,стена на месте ,
    так она повторяла пока стена не начала появляться как бы из тумана ... такой был мой опыт галлюцинации.

Cladotrix подобається це.
  21. jokercop

jokercop Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    667
    Адреса:
    Украина
    ВОВК Є люди, які при особливих умовах здібні бачити те, що інші не бачать. Так само як і дежавю, багато хто знає що це таке і відчував на собі цей ефект, але є і ті, що зовсім не знайомі з цим відчуттям. Є багато речей, якими дійсно треба інколи цікавитися, жити і не розвиватися в плані самопізнання, це не життя, а просто існування.

22. Cladotrix

Повідомлення:
    10.159
    Адреса:
    Україна
    Отут вам повезло шо капєц, галюцинацій не було, а от дежавю постоянно, дисертацію можу написати, місця якісь знайомі, люди, події..
    Одного разу провів експеримент, іду такий, а попереду баришня сраката діфілірує, заманює самца(мене), а в мене сука таке відчуття шо якшо я зараз її поляскаю по дупі то вона дасть по пиці, ну ради науки чого не зробиш, , короче дежавю правда.

bols, jokercop, Reinhard T.E. Heydrich та ще 1-му подобається це.
  23. Reinhard T.E. Heydrich

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    4
    Повідомлення:
    1.905
    Адреса:
    Česká Republika
    Жамевю и дежавю-термины,использующиеся в психиатрии.:rolleyes:

24. Cladotrix

Повідомлення:
    10.159
    Адреса:
    Україна
    Во, во, поэтому меня лучше не провоцировать.:smile_8:

25. Cladotrix

Повідомлення:
    10.159
    Адреса:
    Україна
    До речі про жамевю, буває таке з бодуна, просипаєшся, а шо за баба поруч хз, а спитати встидно :oops:
    А ше воопше страшно, теж з бодуна проснувся, а тебе хтось за шию обнімає, помацав руку, а вона бл@ чоловіча:smile_10:o_O:confused::smile_5: , повертаєш голову: а там нікого нема!! П'яний ліг спати , закинув руку за голову і вона затерпла, отак люди і сивіють на рівному місці.

ШВАРЦ33, viking38 та Reinhard T.E. Heydrich подобається це.