Вітаю, шановне товариство! Трапився мені до рук ось такий ножик. По інформації яку знайшов - схожі двопредметні ножі використовували британські солдати під час ДСВ. Але я не розбираюсь, тому буду вдячний за уточнюючу інформацію. Тож питання до фахівців: 1) чи автентичний предмет чи якась сучасна творчість? 2) яка країна-виробник і експлуатант? 3) клеймо "1941" це має бути рік випуску чи щось інше? 4) скільки може коштувати? Дякую всім хто відгукнеться!
Камраде, просвітіть будь ласка, що значить "Джона"? Це якийсь конкретний майстер чи китайщина? Я до того, чи вартий цей ніж хоч якоїсь уваги, чи просто масовий ширпотреб? Дякую!
У нас називають Джон, в Британії солдатський ніж"Джек" 2СВ, датований 1941 роком, лезо ножа, відкривачка для банок/пляшок, наконечник викрутки, відкривачка для банок позначена стрілкою WD і датою 1941 року, лезо ножа 65 мм (2 1/2") має назву виробника G Butler & Co Sheffield, чорні картаті бексоїдні накладки на руків'ї... Це якщо оригінал. А ваш ніж подивіться на Промі чи Аліекспрес...
Якщо буде в продажі, то дайте посилання в тему будь ласка. В мене є інтерес. Оцінюю в 300 гривень старт.