Идеш на рыбалку с друзьями в павом кармане- ножик за 0.35 коп в левом-кусок хлеба в руках авоська с литровой банкой а деревья по пути ростут вьетмамский бамбук в магазине продавали(удочки).мы тогда с вьетнамом дружили.
в мене і телескопічки і бамбукові і спінінги на горищі лежать. дід покійний рибалкою захоплювався а я такого не люблю.сидиш ото чекаєш коли клюне. мені ліпше павука закинути. було два але де ділись хтозна. одного разу черепаху упіймав павуком. після випустив.
Телескопів теж двійко є, важкуваті, супроти сучасних, але все одно корисна річ в господарстві. Спінінг теж з скловолокна є. Кінцівку правда трохи обламали дверцятами машини.
ну то звісно. ти ж на них совєтського прапора чіпляєш та на 1 травня та на 7 листопада парад та дермонстрацію встраюєш. до речі. завтра 7. ти підготувався?
Вітаю, пан Майор, вітаю. Комуністи зараз прапорами не здузько машуть - самі розумієте - криза кадрів звідусіль. У вас теж - не медом помазано. Вітаю, га?
Угу, завтра буду влаштовувати реконструкцію - розвішування партвитконосців. Якто кажуть - прошу до ... Можна почати з декого.
Рибалка-це гарно.Особливо ото коли пiдеш на плес,кобилкою загородиш і у мулі руками карасів ловиш.А от як розросталося жабуриння у воді,усі боялись упіймать чухна(це коли обсипало прищами і чухалось).А од чого воно,і досі не розумію.
Не были а до сих пор есть.Ловлю до сих пор такой северодонецкой но я ее проапгрейдил давно,кольца фарфоровые и катуха.
івана купала. от тільки як через таке багаття плигати та іще і без трусів. щоб всьо по дорослому було.
А мне кострик напоминает прощальный вечер на закрытие сезона пионер. лагерь 1965-1970гг "Бригантина" на Арабатской стреле
Не мы пели пионерские песни "взвейтесь кострами синие ночи" и ходили по отрядно. 10 отрядов и у каждого отряда своя песня
1клас 1965 2клас 1966 3клас 1967 4клас 1968 5клас 1969 и т д База отдыха и понерский лагерь от Сев Гока. Получали родители путевки и мы рядом за лето 3 заезда
і я колись співав: Злиньте вогнями, синiї ночi! Ми пiонери дiти рабочих. В еру Комуни, шлях, нас веди! Клич пiонера: "Готов будь завжди!" Клич пiонера: "Готов будь завжди!" мелодія "задорна", а з словами не склалося!