А що козакові якась теща . Ось зараз Опришко їм очі замилить , настоянкою споїть - наречену хвіть і в гори , там їм жодна теща нестрашна .
та то вам мабуть тещі не траплялись такі. інколи тещу нічого не зупинить, ані гори, ані відстань. як сяде на свого бойового віника та як почне петельною як тою шаблею махати то хоч тікай та ховайся хоч відразу здавайся.
так для чого тоді така наречена, вона ж згодом стане схожою на її мать, бо яблуко від яблуні далеко не ябнеться (с)
Мати запитує доньку.Коли вже весілля з Петром. Мабуть не буде весілля. Чому? А як цілувалися.то він пригорнув мене дуже.а в нього в кишені щось таке.неначе пляшка вина 0.7.Мабуть він ханурь.не піду за нього. Дурна.виходь.А то будеш як я.Все життя з чверткою.
А Ви їй туману в очі.хай подавиться. Яка хата.такий тин. Який батько.такий син. Яка клепка.так бочка. Яка мати.така дочка. Народна мудрість.
як добре жінку виховувати то і толк буде, бо якщо не виховувати то і при нормальній тещі жінка у таку курву перетворуються що і не зрозуміло звідки в неї таке узялось та поки ви зберетесь та дійдете то і сніг впаде. ви ліпше підіть посватайтесь до когось, до куми наприклад і буде вам свій гарбуз. .
та поки ви зберетесь та дійдете то і сніг впаде. ви ліпше підіть посватайтесь до когось, до куми наприклад і буде вам свій гарбуз. .[/quote] так там сирий гарбуз дадуть, а у вітра - готовий, з кухні
ще не чув такої співаночки, чув таку: Коломия - не помия Коломия - місто в Коломиї - всі дівчата як пшеничне тісто
так там сирий гарбуз дадуть, а у вітра - готовий, з кухні[/quote] і мене ще парторг називає меркантільною людиною тільки через те що я хочу маленьких парторженят на колінах погайдати.
ось якась з перших п'яти яка сама не памятаю, але їх там більше всі що є з тегом секс у нашому селі послухайте. як кому незнаю а мені подобається. https://www.youtube.com/results?sea...2j5.18.0...0.0...1ac.1.11.youtube.CZhYNb_hJNw
Ото на молдовському сайту знайшов свое хвото за 92 рік.Я там праворуч,ресторація "Норок",місто Кишинеу.