Все це брехня,бо був один отой гунявий перекладач на увесь СРСР,і віщував він російською від мультика до кіна для дорослих.(Це щоб відволікти усіх від ковбас та сала)
звісно що залізо. ковбаса, сало та інше воно то добре але зїв його і всьо. нема ніц, а так знайшов щось і воно є. і сам милуєшся і діти і онуки. а якщо щось дуже цікаве то онукам можна непоганий статок залишити.
Последние школьные годы..1994 г. Поступаю в военную бурсу в Москве. В моду входили "транс", "рейв" и всякая "кислота". Только появились ботинки Д-р Мартинс и Гриндерс. Кстати, Гриндеры с металлической "чашкой" у меня сохранились до сих пор, почти не потеряли свой вид. Английские. Год назад одевал - как новые! Покупал где-то в центре Москвы за 120 долларов, в увольнения переодевались в "гражданку" и бегали в клубы..
Зара доправлю гарбузову.(не буду називати.бо знову Консерватор *банить* буде) не запіканку.в дух.і прийду.
Я таке не казав.мо Вам почулося.чи наслідки хулоїна.не знаю.але гарбуз печений з *яблуками*.то добре дуже.Жалько морква не вродила.
Який нормальний тесть виставить молодого із гарбузом , коли в нього чемайден повен бутельок з настьянками .
так печений гарбуз дуже смачний. а відомостей нема. мать десь у дорозі, а мо вже і прибув на місце. то більш психологічна зброя проти майбутнього тестя, бо вони різні бувають. от хтоб там що не казав а знайомитись з батьками нареченої завжди якось жахливо, скількі б раз цього не робив. та і якщо настоянки то щоб улестити тестя то як на це теща подивиться? інколи ліпше тещу влестити ніж тестя,бо тільки теща може попити багато крові.
Впрочем как и сейчас без гаджетов не обходилось, у меня были эвм спектрум и львов, сначала грузили через магнитные кассеты...