на шостій світлині є двоповерхові будинки. то коли я був малим я теж мешкав у такому. там іще залишались грубки хоча на той час пічі вже поприберали і було парове, але тітани залишились і в кожного був свій дровник з льохом. а газ був у газгольдері і кожного тижня його завозили та закачували туди.
А ща переехал в город моего детства 1е фото не далеко живу, 2е фото почти родная фабрика иногда такие бибикалки ездили та им бибикать не нужно было где то рядом копаю шо сталость с моим городом а в детстве каждые субботу и восскресенье на чингачгука ходили смотреть далее на эту тему фото вылаживать не буду-крышу рвет
колись і в нас такі їздили. вже не їздять. фабрику розібрали, нема брикету, шахти та розрізи закриті, затоплені. заводи стоять майже не працюють. кінотеатри штири було зараз жодного. щось там у нічному клюбі відкрили але мабуть вже і закрили. так що екологічно чисте місто. зате бобри у місті живуть та лебеді в навколишніх селах є.
где то здесь - ну где ни кто не знает,солько ездили результата нет а еще поля то под фермерами а здесь я когда то работал(Южный филиал ЦИПК),на заднем плане здание завода на нем с 1988г(фото нет) оборонка
то ви самі туди їздили? кажуть що місце битви навмисно не там вказали та і раніш після бою ворогів роздягали майже не до спіднього.
та раздягали то таке де кули,ядра(свинец,чугун,зализо),ну хоть щось може мени так не везе а я ш там жив(2010) той и пишки можно сходити а по дали езели
Максе ось чамойдан спеціально для тебе . Бери його кожен день на роботу і буде тобі щастя , і в животі не бурчатиме .
та не кожному щастить(Я був там.все нормально) в личку фото,благаю)бо в мене все щкеребердь (зализо,кули,ядра,стрили) можна в личку а