я піонером не був але був старшим піонером. що воно таке я і досі не збагну.. нас усім скопом вишикували та роздали значечки. і сказали що відтепер ми не просто піонера а старші піонери. так от до чого я веду. якщо є бажання то беріть куцопал, сало та іще щось собі. і я як старший піонер прийму вас у жопенята. зірочку спробую знайти десь. начебто десь на ринку продавали.
Доброго вечора Шановні. Не памятаю в якому класі.памятаю.що взимку прийняли наш клас в піонери.Прибігаю додому.розхристаний.щоб галстук всі бачили.Влітаю до хати.а матуся(вже покійні)Що то в тебе за гачірка на шиї червона?Я щось намагався пояснити.але сказано було так.На ньому кров твоїх предків.щоб я його не бачила.Пізніше.вже в армії.я все зрозумів.Приблизно це було в 1971 році.в регіоні де і тепер багато людей *плачуть* за комуняками.
Я свій порізав на шматки і здав разом з литовцями в штаб в/ч 12 березня 1990 - на другий день після проголошення незалежності Литви.
Вечером 12 на плацу вони позривали з себе погони, радянську символіку і заявили, що будуть служити тільки Литві. Днів 5 вони ще перебували в частині - постійно співали своїх пісень, ми западенці теж підспівували своїх "Ой там три браття з Прикарпаття..." "Там під львівським дубом " і т.д - хто що знав. На 6 день за литовцями прибув автобус, ще днів через 10 хлопці прислали телеграму " Ми вже дома".
Десь у 1986 роцi повидавали на увесь клас корочки чи правильно шкоринки ОСВОДа(общества спасения на воде)Так ми поробили з них документiв,хто агента ФБР,хто ЦРУ,закинутих у СРСР.Коротше,вигрiбли усi окрiм двох,якi малювали агента КГБ та опера у справах чогось там.
не можу. по перше ані в туди, ані в туди я не вступав. а головне мені особисто Семен88 нічого поганого не зробив бо після того його б прийшлось би вивести відразу за клуню. а мо і не відводити а прямо на місці того.
Якщо з моєї аватарки зняти клепаню, забрати люльку, поголити вуса і підстригти волосся, то і не треба шукати теперішніх світлин.
Вуса і волосся на старість планую, а от з люлькою не вийде - не хочу себе розсекречувати, в лісі безпомилково за запахом тютюнового диму пізнаю небажаних гостей.