Ні не самі куме. просто я ось отут http://reibert.info/threads/Волынская-резня.423909/page-9#post-4461551 одного польського клоуна пробую успокоїти. А ви чого там не участвуєтє, га питаю?
та то марна праця хлібороба. тому ляху щось поясняти це теж саме що сцатіліту поясняти чого це Український сайт і чого тут не прийнято вказувати Українцям на якій мові їм зручніше спілкуватись.
Одесса 1988г дом отдыха Пограничник район Аркадия,март,пляж,без солнце в бокале ни вжизнь не полез купатся в море(там еще льдины плавали)
Та здається він там у вас і так вже на деяку субстанцію зійшов весь. Хоча даний випадок дуже занедбаний і тут навіть лоботомія не допоможе йому.
Та яж и кажу -такий собі звичайний вєрмут."Букет Молдавии" був билий,рожевий та зелений,останній мав назву "Утренняя роса",але був дуже смердючій,то ми його не вживали.
от якраз я і є ВЕЛИКЕ хворе падло. але інколи хочеться відчути смак пива. а мені спиртне не потрібно і своєї дурі вистачає.
в мене. верніше я собі зробив але іще не встиг іспит провести. побачів це мій дід відняв і всипав на горіхи, а самопала викинув. на другий день він мені розповів що я не так зробив і як треба робити щоб було все добре. але якось бажання робити вже кудись зникло. а оце пригадав і думка така зявилась а чи не зробити таку цяцьку чи ну його до біса. якось вже не солідно таке робити.
Скілько в мене вже їх було.пальців не вистачить.Як співає Шевчук(ДДТ)*все не то ребята*.до нашого берега .як не гівно так тріска.Путніх дружин зовсім иало.Наголошую ДРУЖИНА..а не жінка.чи щось інше.
Всм.всім всім.В звязку з тим.що мізки в мене тріхи всохли.День *антамібіліста* переноситься на наступний день.на сьогодні.*БУВАЄ*
у нас компания была 10-15 хлопцив и кожного 2-3 самопала такий вогонь був що рядом дядёк не було кому сказати а ну хлопци припинить-ниииззяя