Тут питання не чому не п'є - тут все набагато цікавіше. Так що даю пану консерватору час покаятись і не фантазувати зайвого. А я поки за цигарками сходжу, бо холеру їх мать скінчились і до кави чогось ще прикуплю.
А безалкогольне пиво - перший крок сам знаєш до чого. Скільки голубів було підстрелено з такого девайсу на зерносховищі...
та мені нема чого перейматись. я оно другй раз вже одружився а ти скоро посивієш а іще жодного не був. ти хочав раз спробував що то таке а то так і помреш незайманим
В мене є декілька пляшок з-під цього напою - покійний дід в них розливав домашнє вино. Як і в пляшки з-під шампанського. До речі досить міцні пляшки.
І була та пляшка гарна на вигляд . Яке воно тоді було на смак не знаю , а зараз в нас продають шмурдяк шмурдяком , може в Молдові краще .
Добре діло БРАКОМ не назвуть. А свої меркантильні плани що до мого одруження ти вже давно виношуєш. І ще одне: будеш багато базікати - запрошу свічку потримати.
В мене батьки також так робили . Друже Парторг не одружуйсь . В мене жінка добра і взагалі не має до чого і причепитися . Але все одно сумую за холостяцким життям .
давай скоріш запрошуй, я разом зі свічкою відеокамеру візьму а після тут кіно цікаве покажу. за безплятно. а що до одруження так то в росіянців це брак а в нас одруження.
Останній раз коштував в травні цього року,вермут як вермут.Но надо еще знать какой винзавод -если Дубоссарский то нормально,а если какая новая фирма с "цікавою назвою" то вочевидь якісь "бромбус"
Безплятно!!!Не вірю куме, то брехня і провокація!!! Ви не втратите шансу заробить бабулєнцій на такому фільмі
так я гроші можу тільки з парторга узяти щоб не показувати але не буду. най всі люди побачать таке дійство. БЕЗПЛЯТНО!
а що іще в такій самій пляшці за вино було? бо вже мабуть точно старість,не памятаю( мені іще солнце в бакалє подобалось.
Дєло молодоє-оно такоє! Мало чого можуть молодята показати! Може і рука сіпатись,можуть лінзи запотіти в Sony-VНS. Ну надіємось на ваші стальні нерви!
щось ми оце у двох тут і залишились. сі інші поразбігались кудись. чи мо пішли шукати наречену парторгові. оце б було непогано. я люблю весіллля, там дівчат молодих завжди багато. головне жінку вдома залишити.