А пам'ятаєте, друзі, славетного діда Панаса і його постійне: "Добрий вечір Вам малятка- любі хлопчики й дівчатка" Або його: "Спи мій маленький, цить! І зайчик сіренький- спить! Сплять при дорозі воли, спи мій маленький, спи!"
У Львові файні дівчата носять по 10гривень, а в Яремчі бабці на ринку по 5гривень. Ну там панянки,а то бабця! розумієте?!
Пипец, глядя на дискотеку 80х. Бабы в зимних шапках выдрыгиваются. А типажи то какие, вроде с другой планеты.
В одній сонячній країні зовсім інший колорит і абсолютно інші традиції. Дівчат мало, брати й батьки в них злі... От і доводилось сердешним забавлятись як прийдеться і з чим прийдеться... Відвик він там від жіночого товариства от і дивується побачивши фото дівок.
Я тут самий молодший між вами, але Вoys носив, шлакси, мальвіни,і кепку USА також. Навіть Кемел без фільтру курив. То я точно з того періоду!
ну то не всім же срати по кутках бо у суботу не можна нічого робити та і не в усіх дівчата після 25 років перетворуються на одоробло вусате. тому і танцюють.
ну якщо самий молодий, треба з парторгом порівняти, то прийдеться вам по пиво та цигарки бігати. бо ми вже старенькі і ноги в нас болять
може і прада а може і ні. особисто не чув так що стверджувати на 100 відсотків не можу. але люди так кажуть то мо і правда
А доктор Лівсі-Парторг, бігає вам за пивом? Ви ж неп'єте,чи куцолап п'є? Га,питаю Ну якщо з 200-тки здачу мені,то можна і перейтися до магазину!
Саме ногами. І не один раз. А якщо дехто буде тут мріяти про пиво й далі - розкажу товариству одну цікаву річ. Про пиво та Консерватора.