Ото я мовчав,мовчав,а зараз скажу На дискотєки ми не ходили,"западло" було.Носили на шиі по півцентнеру ланцюгів,мали дермантінови чорного кольору штанци та кітели теж с дерм"ячеї шкіри. Горілку не вживали,вважалось шо ії пїють тильки "Державние алкоголики",пили віно,а в нас його було вдосталь Це рік 1985-1987,Кішінєв.Потім "Армата Рошие" до 89 року... С музыкой в Молдавии тогда было попроще,через Румынию перевозилось огромное количество "юговских лицензий",стоили они в отличии от фирменных 30 рублей.Свою первую пластинку KISS - Dynasty я помню купил за 40 рублей,из них десять были мелочью.Был это в 1984 году,14 лет. А пили мы тогда "Бэтрын ку пэлэрие"-"Старик в шляпе" - портвейн молдавский ,самое классное вино на свете.Стоил он 4р75 копеек. Эх,много еще чего рассказать хочется,может попозже...
ну нарешті пане рональд ви приєднались до нас старих буркотунів. а портвейн такий памятаю, смачний був. зараз такого нема.
А я оце пригадав собі такі пиріжки з лівером. У нас їх в центрі продавали, біля церкви. Ох і смачні були вони. Особливо взимку! Тепер таких не має. А може смачні- тому що молодий був... Ось ці були по 3 коп.: А ось ці по 2 коп.:
А ще пригадав морозиво- ескімо. Ось таке воно тоді було: Коштувало, якщо не помиляюсь, аж 22 копійки.
и У школи вчитель з украйинськой мови та литератури все питав а не ваш родственник Тесленко Архип Юхимович
О,бляха-муха, Острів закоханих! Ви що з Тернополя також? Я колись,якраз з цієї сторони, впав трошки у воду!