Невідомий щит до кулемета???

Тема у розділі 'Що це таке?', створена користувачем Oprishok, 10 лип 2017.

1. 19viktortsw71

19viktortsw71 Stabsfeldwebel

Рейтинг:
    0
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    2
    Повідомлення:
    854
    Адреса:
    Холодний Яр
    Вітаю Шановний Пане.
    Ви надали фото, де щит до кулимета, та і сам кулемет зроблені на заводі Шварцлозе". З Вами ніхто не спиричається по цьому фото.
    З Вами навіть, ніхто не сперечається, за той щиток, що Ви відкопали, може, також він зроблений на заводі, але не на самому "Шварцлозе" а на поставщику комплектуючих запчастин до нього, а поскільки той завод є начинаючим тільки но, ще не має ніякого обладнання, то і робочі виконують роботи не на станках, а на колінах, звідси, і порушення всих математичних розмірів.
    У Вас на фото, біля щитка, є рулетка, а от в робочих. які його робили, рулетки не було, або ж вони не захотіли нею користуваться, звідси "порушення діагоналей". Радіуса. та діаметри, виконані, без використання циркуля, та шаблонів, а просто від руки, звідси, "не правельне їхнє виконання".
    А Камрад D-day ,поставив правельну "крапку над і", ДІЙСНО Вами викопаний щит є самопал до "Шварцлозе".
    Камради, я з компом на Ви, хто може обмалюйте на фото, що я описав, щоб людина зрозуміла, а не їхала на завод за печаткою, яку йому, там всерівно, ніхто не надасть.
    З повагою.

Oprishok, Максим Л та Paul_Gudvin подобається це.
  2. Цікаві лоти

1. Ящик міцний, багато оригінальної фарби, петлі працюють. Дерево ручки оригінальне.
      1490 грн.
    2. Ммг ф-1 граната
      500 грн.
    3. на фото
      450 грн.
    4. Бажаємо Всім міцного. На сьогодні в цій рубриці маємо такий цинк ручок до гранат РКГ-3м. Цинк як на...
      1400 грн.
    5. Коп.Стан дивіться по фото.Можливо як антураж.
      200 грн.
  3. Oprishok

Oprishok General-leutnant Клуб взаимопомощи

Рейтинг:
    3
    Відгуків:
    31
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    52
    Повідомлення:
    10.770
    Адреса:
    Bandershtat, Urzad Galiciya, Charnogiria,Jabie
    Я би сказав так - ерзац

19viktortsw71 подобається це.
  4. Максим Л

Максим Л Stabsgefreiter

Повідомлення:
    147
    Адреса:
    г. Киев
    Я бы уточнил... Щиток для пулемета системы Шварцлоззе, изготовленный в полевой мастерской.

ArtBorsuk, Миша-Клад, 19viktortsw71 та ще 1-му подобається це.