Невідомий щит до кулемета???

Dieses Thema im Forum "Що це таке?" wurde erstellt von Oprishok, 10. Juli 2017.

1. 19viktortsw71

19viktortsw71 Stabsfeldwebel

Рейтинг:
    0
    Отзывов:
    1
    Лоты
      на продаже:
    0
      проданные:
    2
    Вітаю Шановний Пане.
    Ви надали фото, де щит до кулимета, та і сам кулемет зроблені на заводі Шварцлозе". З Вами ніхто не спиричається по цьому фото.
    З Вами навіть, ніхто не сперечається, за той щиток, що Ви відкопали, може, також він зроблений на заводі, але не на самому "Шварцлозе" а на поставщику комплектуючих запчастин до нього, а поскільки той завод є начинаючим тільки но, ще не має ніякого обладнання, то і робочі виконують роботи не на станках, а на колінах, звідси, і порушення всих математичних розмірів.
    У Вас на фото, біля щитка, є рулетка, а от в робочих. які його робили, рулетки не було, або ж вони не захотіли нею користуваться, звідси "порушення діагоналей". Радіуса. та діаметри, виконані, без використання циркуля, та шаблонів, а просто від руки, звідси, "не правельне їхнє виконання".
    А Камрад D-day ,поставив правельну "крапку над і", ДІЙСНО Вами викопаний щит є самопал до "Шварцлозе".
    Камради, я з компом на Ви, хто може обмалюйте на фото, що я описав, щоб людина зрозуміла, а не їхала на завод за печаткою, яку йому, там всерівно, ніхто не надасть.
    З повагою.

Oprishok, Максим Л und Paul_Gudvin gefällt das.
  2. Интересные лоты

1. ММГ Метал в гарному стані є вмятина,різьби в нормі Стан на фото.
      1500 грн.
    2. Транспортировочная заглушка от гранат Ф1 и РГ 42, стержень обломан,резьба нормальная, вкрутится, дер...
      350 грн.
    3. По фото… повністю пуста
      550 грн.
    4. Граната РПГ 40 под реставрацию.
      100 грн.
    5. Стан на фото Ммг
      333 грн.
  3. Oprishok

Oprishok General-leutnant Клуб взаимопомощи

Рейтинг:
    3
    Отзывов:
    34
    Лоты
      на продаже:
    5
      проданные:
    57
    Я би сказав так - ерзац

19viktortsw71 gefällt das.
  4. Максим Л

Максим Л Stabsgefreiter

Я бы уточнил... Щиток для пулемета системы Шварцлоззе, изготовленный в полевой мастерской.