Невідомий щит до кулемета???

Тема у розділі 'Що це таке?', створена користувачем Oprishok, 10 лип 2017.

1. 19viktortsw71

19viktortsw71 Stabsfeldwebel

Рейтинг:
    0
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    2
    Повідомлення:
    854
    Адреса:
    Холодний Яр
    Вітаю Шановний Пане.
    Ви надали фото, де щит до кулимета, та і сам кулемет зроблені на заводі Шварцлозе". З Вами ніхто не спиричається по цьому фото.
    З Вами навіть, ніхто не сперечається, за той щиток, що Ви відкопали, може, також він зроблений на заводі, але не на самому "Шварцлозе" а на поставщику комплектуючих запчастин до нього, а поскільки той завод є начинаючим тільки но, ще не має ніякого обладнання, то і робочі виконують роботи не на станках, а на колінах, звідси, і порушення всих математичних розмірів.
    У Вас на фото, біля щитка, є рулетка, а от в робочих. які його робили, рулетки не було, або ж вони не захотіли нею користуваться, звідси "порушення діагоналей". Радіуса. та діаметри, виконані, без використання циркуля, та шаблонів, а просто від руки, звідси, "не правельне їхнє виконання".
    А Камрад D-day ,поставив правельну "крапку над і", ДІЙСНО Вами викопаний щит є самопал до "Шварцлозе".
    Камради, я з компом на Ви, хто може обмалюйте на фото, що я описав, щоб людина зрозуміла, а не їхала на завод за печаткою, яку йому, там всерівно, ніхто не надасть.
    З повагою.

Oprishok, Максим Л та Paul_Gudvin подобається це.
  2. Цікаві лоти

1. Пара погон оберфельдфебеля Люфтваффе. Колекційний стан!
      4300 грн.
    2. Третій Рейх. Кубанський щит. Гарний колекційний стан. Чудове доповнення до вашої колекції.
      18000 грн.
    3. Краги виробництво Німеччина. Основна шкіра у хорошому початковому стані, має форму гомілки. Ремені д...
      1000 грн.
    4. Водостойкий полукомбинезон из комплекта N-2 Rain. Контракт: contract NXsx 9-322 Латунная молния TALO...
      2200 грн.
    5. (в наявності 4 шт.)
      Шифровки на погони Kriegsmarine.
      300 грн.
  3. Oprishok

Oprishok General-leutnant Клуб взаимопомощи

Рейтинг:
    3
    Відгуків:
    31
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    52
    Повідомлення:
    10.784
    Адреса:
    Bandershtat, Urzad Galiciya, Charnogiria,Jabie
    Я би сказав так - ерзац

19viktortsw71 подобається це.
  4. Максим Л

Максим Л Stabsgefreiter

Повідомлення:
    147
    Адреса:
    г. Киев
    Я бы уточнил... Щиток для пулемета системы Шварцлоззе, изготовленный в полевой мастерской.

ArtBorsuk, Миша-Клад, 19viktortsw71 та ще 1-му подобається це.