Взагалі-то я вже писав, але справжній "осіновий кол" лише в цій темі: http://reibert.info/threads/не-обычная-находка.469207/ Тим більше, він копаний, автентична річ .
у самісіньке серце звичайно.а от з якого боку до серця добиратися буде,то вже його справи.головне щоб смерть ворогам.ну або стидоба хоч би...
Ещё была темка,как один паренёк собирался торговать раритетами(где были и кольоса и монетто) с базы металлолома ,где его папа директор ,а он толи его зам,толи гл.инженер ....
А де це консервуатор дівся? чи так загордився своїм колом осиновим, що тикає тепер ворогам його в спину без зупину?
Пан Косерватор поїхали до хранцузів.Там ведуться перемовини по отриманню частки території чи то хранції.чи жіспанії.Коли козаки.очолювані славним Кошовим отаманом Сірком.завоювали фортецю Дюнкерк.То теперички вона вже належить нам.Безвізовий режим вже не потрібен.Це вже наше.а на свою територію їдемо без віз.
якщо поїхав до хранцузів, то прошу його й називати правильно. Не по українські-консерватор, а по хранцузькі- Ля-КонсерВУатор.
ото сидить там зараз парижі, та жабів навертае, аж кісточки хрумтять. А ми тут переживаемо, щоб хтиві хранцуженки йому кол не поломали, а то чим він з окупантами воювть буде?
Отак випадково підібралась пара нашому*сонцеликому*.Тепер є в нас *амператорська*династія.як в серіалі мексиканському.Цар та цариця.Всиновіть мене.хочу принцом бути.І буду називатися принц*победітель консерваторів*