То есть, к содержимому Вы относитесь "ровно"? Как скажет Станиславский: НЕ ВЕРЮ Или может для компресса? А?
Вот это уже ближе к ТЕМЕ. Знакомый доктор на все случаи жалоб говорит: 100 грамм в день ни кому ещё не мешали, то есть: от водки никакого вреда, окромя пользы (с)
так то так але трохи не так. доХтур той не правий! в такій кількості вживання з часом перетворюється в алкоголізм. а треба вживати ось так. алкоголь у МАЛИХ дозах можна вживати у любій кількості.
Пропаганда. Опять и вновь пропаганда. Вы представьте: Вечер, после работы, зима, на улице минус с ветром, Вы с этой погоды приходите домой. Дома тепло, вкусно пахнет, на столе борщ, чеснок (само собой сало). И Вы из холодильника наливаете стопочку чего нибудь 40%, выпиваете и едите первую за день горячую пищу. Лепота... А? Переходите к нам
якщо на столі гарячий борщ то навіщо тая горілка треба? зігріває ліпше грілки, це з власного досвіду. а що до переходу до вас то не можу поступитись принципами. отож! як казав відомий герой відомої стрічки нада била мєньшє піть(с)
аж прослезился!тоже такого хочу! начал в тяпницу тут,а сегодня у мелкой день рождения !продолжаем! бздынь!
отож! як казав відомий герой відомої стрічки нада била мєньшє піть Сьогодня ми усі розумні Але й вчора було добре..... 19 була Днюха, 20 день міліції.21 прийшли гості( самі прийшли) сьодня Анни (донька Анька) Тай так не сильно але...відать вік не той...Усіх з Насупаючим!!!!
з минулим Днем Народження. най все що бажається те збудеться. а що до іньшого то сєня берегі руку пєчєнь(с)
Бздынь... А того пана не слухайте, най себе бубнит. И с Вами бздынь. Будем. пусть у вас и нас всё будет хорошо.
Будете в Кам'янці- Подільському буду мати за честь з Вами поберегти печінку!!!! Моя кличе...борщ зварила...є Метакса 20 років...може змилується)))Тай запропунає))
Наляла)))трішки вже легче.....Борщ, холодець, хрін, бринзя, часник і 100гр. зробили чудо))) але чи надовго??
якщо тою чаркою і закінчиться то всьобуде добре а якщо ні то підете на інше коло. а завтра вже понеділок і треба до праці.
[q. а завтра вже понеділок і треба до праці.[/quote] i такi шо тодi робить,коли до нового року розклад роботи 24/7 ?
чаркою... пощастило! а тут шестеро дiтей(гостi)та я-масовик пiсля майже двох дiб роботи ,як каже Джамшут-"качмармма нашяльнике !"
Так, камрады, отгоняем пана К. от темы. Небольшими, направленными брызгами шампаньского в монитор (у кого нет под рукой шампани, можно использовать самогон (ну или спирт). Нехай в других темах развлекается. На счет раз...два....