за каждый мот,машину есть своя такса,за мот минимум 200эвро + доставка 200-300(за доставку точной цены не знаю)
Ви мабуть ніколи не цікавились таким питанням, а дарма, коли комусь тупо заплатити за перевезення, то лотерея буде веселіша аніж китаєць. Європейці двом колесам "під сраку" дають куди веселіше, аніж в нас. Перевізник дивитись на мот не буде, віддасть гроші, вкине та привезе, а ви потім робіть, що хочете з тим хламом. А про китайців ви дарма, в мене піт Кайо 140, "люлей" получає не менших чим решта японсиких ендуріків, за три роки лише мастило міняв та клапана регулював.
0503135388 , Руслан , м. Житомир . Зверніться , може стане в пригоді . Хлопець може дістати в Європі за невеликий відсоток комісійних , мій син з ним співпрацював .
Такая мысля... Подхожу к знакомому у которого есть мот с документами обьясняю ситуацию - едем в ГАИ товарищ заявляет что утерян техпаспорт на его мот - получаем дубликат под этот дубликат покупаю мот нерастаможенный ищу спецов перебиваем номера покупаю номерной знак - накрываю поляну товарищу... Кто что скажет насчет такой авантюры.
Доречі на рахунок скутерів. Років 4 відкатав на Італійцю Пьяджо Беверлі. Сам важу 120 брат 120 вантаж 60 кг ,не було підьему де він спасував і болота яке б не подолав за цей час. А сама класна фішка в нему це високий кліренс який дозволяе через бардюри їздити чого не мае в японців. В нас час коли не відомо що кожен наступний день принесе мати залізного коня який може поза дорогами рухатись за адекватні кошти дуже важливо . А будете дивитись на всякі дозволялки чи таможки то краще купіть в салоні або ходіть пішки чи велосипед вам в поміч.
Можно в лс адрес ганс сайта.прав нет все бабки ушли в квартиру +ремонт предстоит .хоть сравню для понимания цены и сделаю выводы
Недавно колега брав Ямаху,десь якщо память не підводить 2500 у.е. вийшла,правда доставка по мінімуму була,не ромитнювали,на поляка.