Ненадійний продавець BIGBOSSS

Dieses Thema im Forum "Чорний список" wurde erstellt von комотд, 19. Feb. 2020.

1. комотд

комотд Stabsfeldwebel

Рейтинг:
    2
    Отзывов:
    13
    Лоты
      на продаже:
    0
      проданные:
    19
    Доброї ночі панове .Продавець BIGBOSSS https://reibert.info/members/bigbosss.134390/ пропонує придбати такі речі https://reibert.info/threads/prodam-zip-k-pm-pm-r-mr-sklad.1175208/#post-12973161 . Вирішив замовити в нього дещо з асортименту . Спочатку виникли деякі непорозуміння що до сплати послуг . Мене не влаштовував переказ на карту ощадбанку , та я таки сплатив 14.02.2020р. .Потім надіслав продавцеві в приват.повідомленні адресу і фото квитанцію про сплату коштів . Після цього продавець на зв*язок не виходив , хоча мої повідомлення читав .Я розумію що трапляються різні життєві ситуації , напиши скажи , але ж ні . До сплати коштів майже миттєво відповідав у приват повідомленнях . Прошу вас вжити заходів .

Лорд Грегори gefällt das.
  2. Интересные лоты

1. Термос пищевой с широким горлом на 800 ml. от компании Bergner. Удобный, надежный, хорошо хранит тем...
      380 грн.
    2. (в наличии 2 шт.)
      Параметры: Размеры: 9 х 1,2 дюйма | 22,9 х 2,5 см Вес: 1,6 унции | 46 г Материалы без BPA В комплек...
      750 грн.
    3. (в наличии 1 шт.)
      Шведская пластиковая складная кружка Fold-A-Cup . Оригинальная и, пожалуй, самая популярная и прода...
      150 грн.
    4. (в наличии 3 шт.)
      Складна поліетиленова каністра 43х32 см для 8 л води з краном-клапаном буде корисна для виїздів на п...
      240 грн.
    5. Продам питну систему гідратор армії США USGI MOLLE II Hydration System Carrier Multicam 3 L за вашу...
      270 грн.
  3. tomis42

tomis42 Oberleutnant

Рейтинг:
    4
    Отзывов:
    47
    Лоты
      на продаже:
    2
      проданные:
    100
    3 недели ещё не прошло?)))))) - https://reibert.info/threads/bigbosss.1041961/#post-11443754

4. Edik93

Edik93 Stabsfeldwebel

Рейтинг:
    -2
    Отзывов:
    4
    Лоты
      на продаже:
    0
      проданные:
    8
    Доброго дня
    Продавец действительно может долго не выходить на связь
    Сам у него заказывал и возмущался почему так долго (больше недели ждал заказ)
    В конечном итоге все получил
    Да и не в первый раз
    Продавец очень медленный , но в кидалове замечен не был
    С УВ.

takt09, vgvg4 und комотд gefällt das.
  5. комотд

комотд Stabsfeldwebel

Рейтинг:
    2
    Отзывов:
    13
    Лоты
      на продаже:
    0
      проданные:
    19
    tomis42 Я запізно прочитав вашу тему в ЧС . З повагою .

Лорд Грегори und tomis42 gefällt das.
  6. комотд

комотд Stabsfeldwebel

Рейтинг:
    2
    Отзывов:
    13
    Лоты
      на продаже:
    0
      проданные:
    19
    Edik93 Я не звинувачую продавця в кидалові , а поки що хочу почути відповідь про стан справ . Я ж кажу до сплати відповідав у листуванні миттєво , потім заклинило .

Лорд Грегори gefällt das.
  7. LAM 71

LAM 71 Leutnant

Рейтинг:
    2
    Отзывов:
    5
    Лоты
      на продаже:
    0
      проданные:
    6
    Жаль что Вы не пролистали, BIG BOSS Миго Михаил, (5168 7572 5530 9884) тел: 0682461432
    Реквизиты часом не совподают ,BIG BOSS Миго Михаил, (5168 7572 5530 9884) тел: 0682461432 ,с ув

комотд und takt09 gefällt das.
  8. takt09

takt09 Major

Рейтинг:
    1
    Отзывов:
    2
    Лоты
      на продаже:
    0
      проданные:
    2
    Нет, у BIGBOSSS реквизиты другие и зовут его не Михаил. Тоже покупал у него товар и тоже была несколько дней задержка, но в целом камрад порядочный и товар качественный. С ув.

9. комотд

комотд Stabsfeldwebel

Рейтинг:
    2
    Отзывов:
    13
    Лоты
      на продаже:
    0
      проданные:
    19
    Доброго вечора . 24 . 02 . 20 р. замовлення прибуло у відділення НП . До продавця не маю жодних претензій . А як би він відповідав в листуванні на мої питання ( щодо замовлення ) , то не було б і цієї теми . З повагою до всіх .

10. Tiger Tigren

Tiger Tigren Stabsfeldwebel

Рейтинг:
    1
    Лоты
      на продаже:
    0
      проданные:
    3
    Поведение продавцов не всегда отвечает нашим представлениям о том, как надо... Да и не все могут быстро - живут например не в городе, работают, старые... Но, если товар доходит, зачем заранее дискредитировать камрада? Пока нет четких правил типовой сделки, такое неизбежно. Будем беречь нервы)).