Немного мистики

Тема у розділі 'Курилка', створена користувачем Erwin91, 22 кві 2016.

1. консерватор

консерватор General-leutnant

Повідомлення:
    33.108
    Адреса:
    від Сяну до Дону
    оце точно містика. мавпочка у слоїку

Allex761, NIA, Dietrich88 та 3 іншим подобається це.
  2. Цікаві лоти

1. (в наявності 3 шт.)
      Новi заводськi наручники. Два ключi, номернi, люксові. Німецька якість. Нержавiють. Поїдуть Новою По...
      2700 грн.
    2. (в наявності 2 шт.)
      Невеликий компактний червоний ЛЦВ. Зроблений з авіаційного алюмінію. Кріпиться на 11 або 20 мм Pic...
      199 грн.
    3. (в наявності 23 шт.)
      Sniper fabric tape Снайперская тканевая лента Британия Скотч на тканевой основе. Для маскировки, фик...
      300 грн.
    4. (в наявності 20 шт.)
      Висувний тактичний брелок-ретрактор з карабіном – ваш надійний помічник у повсякденному житті! Забуд...
      100 грн.
    5. (в наявності 3 шт.)
      Флаг «Герма́нской Демократи́ческой Респу́блики » Flagge Deutsche Demokratische Republik Флаг изгото...
      350 грн.
  3. фрокс

фрокс General-major

Рейтинг:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    5.823
    Он в тапки ссытса .зачем он нужен.?

NIA, Leibstandarte, viking38 та 2 іншим подобається це.
  4. Romachick

Romachick General-leutnant

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    2
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    2
    Повідомлення:
    10.305
    Адреса:
    Sumy.UA.
    Так отож:D:cool:Ще як вірша викладе:D:Dто й піде цілком впевненний що він тут самий розумний:smile_6::smile_6::smile_6:
    Без поєзии скучно...:D:D:beer:

likantrop, Tayfun_U, консерватор та ще 1-му подобається це.
  5. консерватор

Повідомлення:
    33.108
    Адреса:
    від Сяну до Дону
    головне щоб сюди той пришелепкуватий кацап з курська незабрів. бо тоді не тілько мавпочки у слоїках зникати почнуть але і гроші та інші речі

likantrop, Meuller, Tayfun_U та 4 іншим подобається це.
  6. viking38

viking38 General-major

Рейтинг:
    4
    Відгуків:
    62
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    119
    Повідомлення:
    5.172
    Адреса:
    Украина
    Камрад,он ваш аватар увидел:D,а то был бы нормальный:beer:

Meuller, Tayfun_U, Leibstandarte та ще 1-му подобається це.
  7. Romachick

Romachick General-leutnant

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    2
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    2
    Повідомлення:
    10.305
    Адреса:
    Sumy.UA.
    Та да-перебор будет..."мистиков":D:D

Tayfun_U, консерватор та фрокс подобається це.
  8. консерватор

Повідомлення:
    33.108
    Адреса:
    від Сяну до Дону
    та ні. якби був нормальним то не злякався б такого милого та веселого аватара пана Фрокса. він спочатку таким і був. харахтєрнік. що з нього узяти

NIA, Meuller, Tayfun_U та 4 іншим подобається це.
  9. gantz

gantz Oberst

Рейтинг:
    3
    Відгуків:
    21
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    35
    Повідомлення:
    3.596
    Адреса:
    украина сумы
    а евреи-беспокойство.

Sumy.Uk, консерватор, Romachick та ще 1-му подобається це.
  10. консерватор

Повідомлення:
    33.108
    Адреса:
    від Сяну до Дону
    ну то тке, то життє!©

Meuller та фрокс подобається це.
  11. Zigfrid_

Zigfrid_ Oberleutnant

Повідомлення:
    2.257
    Адреса:
    Україна
    Ось тоді й моя історія вам на ніч.
    Було ото значить пару років тому.
    Ходив до дівчини по вечорах, а вночі додому повератвся. Та все б то нічого та мимо кладовища дорога проходила. Не таке воно й страшне наче.
    От через дорогу ото старе та страшне - все лісом та хащями поросше.
    Ото значить йдеш та й нічого страшного. Та й що там страшного, коли в дитинстві на старе кладовище вночі ходили з старшим братом на магнітофон солов`їв записувати. А тут нічого б, та одного разу помітив, що вогник світится поміж могилами. Спочатку думав що щось ввижається, а ні - й другої ночі світится. Ну то йдеш та тільки кроки пришвидшуєш- нехай собі світить. А воно ж то цікаво, що воно там сітить вночі.
    Прочитав в інтернеті, що з давніх давен люди помічали такі вогні на старих кладовищах. Ну думаю, оце так-так. Це ж під боком таке коїться. Старі легенди на яву. Треба думаю подивитися, що воно таке. Та не просто подивитися, треба ще й докази зібрати.Щоб значить все сфотографувати та камрадам на Райберті потім показати.
    Ну за цим діло не стало. Підбив товариша на таке діло. Не дуже то він і хотів, але погодився. Взяли штатив, фотоапарат та й пішли. А воно так вже до опівночі діло йшло. Йдемо ото вдвох, а воно вночі то й і не поймеш, що таке, чи лопата чи штатив за плечима. Йдемо до кладовища, та й думка аби хто не побачив, а то приймуть ще за готів-мародерів якихось з штативом-лопатою :D
    Підходимо, а воно світить. Таке світло синеньке та трохи блимає, неначе свічка на вітрі. Тільки хто ж ту свічку щоночі запалює та ще з синім вогнем? Ну то на те й ми прийшли щоб розкрити таємницю старої легенди.
    Вітер хвари по небу жене та місяць між ними блимає тонким серпом. А так темінь - тільки на фермі вдалині вогні горять. Там між хрестами щось пробігло темне та кажани літають. Хай йому ковінька! Ну то ми нічних котів не боїмося. Стали біля фіртки. Товариш щось не дуже рветься бути першовідкривачем. Ну а я раз підбив на авантюру то і йти першим в розвідку. Рушив значить, а друг позду, біля фіртки, лишився на всяк випадок. Як дійду, домовились, то я йому махну рукою та й підзову. Йду між хрестами, а воно мигає та світить. От вже й другий вогник поруч заблимав, а раніше я його не бачив чомусь. Вже
    йду, а воно наче й тяне до вогника. Ото, думаю, зараз як виплигне щось- то буде мені сміху... А товариш стоїть відділя з фотоапаратом чекає мого сигналу.
    Та так й не дочекався... Ото дійшов я та вогника та й розвернувся... назад іти. То і йду до товариша, воно темно та й не видно ні хто йде, ні хто стоїть.
    Підійшов я до нього, а самому аж смішно. Кажу: пішли до дому- не буде сенсації. То ліхтарик, який китайський на сонячних батареях, мабуть.
    Я таких тоді не бачив і не знав про таке. І придумалось же комусь таке на кладовищі поставити.
    А воно потім ще довго по селу розмови ходили, що на кладовищі щось блимає по ночах.
    Ото така містика вам від мене на ніч.

Volocuga, Winfrid, Meuller та 4 іншим подобається це.
  12. Dietrich88

Dietrich88 General-major

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    3
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    3
    Повідомлення:
    5.343
    Адреса:
    ...
    Не вам одному така доля, мабуть до самих хороших дівок дорога якраз через такі місця пролягає...

фрокс подобається це.
  13. фрокс

фрокс General-major

Рейтинг:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    5.823
    Хтож так делает ?не какой романтики.
    Нада было резко подбежать к другу росказать .што видели шайку канибалов готовивших потроха на костре.и обсуждающих незнакомца который стоит у ворот на кладбище типа двое из них пошли окружать друга вашего .но вы как тока услышали рванули к выходу напрямки.спасать его .еле успели добежать к нему .и вам срочно нужно уносить ноги от тудова.потом бы ещо долго празнывали второй день рождения друга .канешноже поставлялся бы он.а так.

Останнє редагування: 24 кві 2016
    Allex761, Hamer2109, Dietrich88 та ще 1-му подобається це.
  14. Бек

Бек General-leutnant

Рейтинг:
    4
    Відгуків:
    135
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    270
    Повідомлення:
    15.389
    Адреса:
    Черкаси, бул. Шевченка 212
    та отож, пішли на коп знайшли або пятак катьки , або дореформи монетку.А хтось її згубив, і може плакав, бо небуло чим накормить сімю, а може і :( . А може чисто порчу навели і кинули на дорозі, от і дкиай що за прикол. Щось вже перехотілось монетки копать.Продам детектор, куплю фотоапарат. буду гриби фоткать:beer:

Tayfun_U, Allex761, консерватор та 5 іншим подобається це.
  15. casio

casio General-major

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    3
    Повідомлення:
    9.621
    Адреса:
    безмежні поля рапсу
    Тю , то так багато людей і думає . Он у моєї бувшої дружини є брат то він працює агрономом . Весь час в полях , знає коли шо і де садять , коли будуть орати , де є кераміка в полях , сам вічно весь час в тих полях , контролює підлеглих , вільного часу повно . От я йому і радив купи металошукача і поєднуй приємне із роботою . То він мені ото таке й казав шо може на ті копійки пороблено і шо він по ТельАвізору бачив передачу про пороблено , манети і чорних архіологів , отакоєавикажете .

Yako, Volocuga, Dietrich88 та 4 іншим подобається це.
  16. консерватор

Повідомлення:
    33.108
    Адреса:
    від Сяну до Дону
    ну то і дурень він.

Tayfun_U та Dietrich88 подобається це.
  17. R@Mzes

R@Mzes Oberstleutnant

Рейтинг:
    4
    Відгуків:
    56
    Лоти
      на продажу:
    1
      продані:
    131
    Повідомлення:
    3.322
    Адреса:
    Житомир, Сурина гора
    Скажіть йому, що він темна людина. Бо підбирати гроші не можна тільки на перехресті. А в полі - можна і навіть треба. І ще при цьому слід радіти. Таким чином заряджаєтесь енергією, яка потім на метафізичному рівні притягує до вас гроші. А потім, принісши знахідку додому, потрібно складувати в спеціальну коробочку і час від часу перебирати ті монетки з радісним виразом обличчя. Щоб роші вас любили і не боялись до вас іти. Між іншим, дядько Скрудж МакДак свої перші гроші не заробив, а саме знайшов. Отакоєот. А ви кажете "містика"...Метафізика!

консерватор, Dietrich88 та Allex761 подобається це.
  18. casio

casio General-major

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    3
    Повідомлення:
    9.621
    Адреса:
    безмежні поля рапсу
    Та нічого вже я йому не казатиму , бо розлучився із його сесторою і навряд чи ще коли його зустріну . Та й добре шо такі як він агрономи не цікавляться копом , бо з його можливостями і постійним перебуванням в полях , то бувби страшний конкурент всім копарям того Долинського района .

NIA подобається це.
  19. NIA

NIA Oberst

Рейтинг:
    4
    Відгуків:
    46
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    89
    Повідомлення:
    3.599
    Адреса:
    Поділля
    Десь років з сім чи вісім після багатогодинного блукання в лісі присіли на полянці прекусити і в око впали кілька тарілок забутих відпочиваючими,так як приїхали на коп електричкою розчавили фляжку коньячку і прийшла геніальна думка поставили на пеньок миску вичавили залишки кетчупу,поки я ходив шоб притягнути башку дикої кози яка загинула в браконєрській петлі камрад на корі дерев понашкрябував всяких пентограм,на сучок примайстрували череп кози.
    Не думали не гадали шо набуде такого резонансу,хто розпустив слухи шо в даному лісі ошиваються сатанисти х.з.,по даний момент відпочиваючих тама не наблюдається:D

Rootman, Volocuga, Tayfun_U та 5 іншим подобається це.
  20. Dietrich88

Dietrich88 General-major

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    3
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    3
    Повідомлення:
    5.343
    Адреса:
    ...
    Хто саме більше вірить в усі ті забубони і прокляття від них і страждає саме більше.
    Хоча з дивними подіями на копі яким немає обгрунтування я і сам стикався.

casio, консерватор та NIA подобається це.
  21. R@Mzes

R@Mzes Oberstleutnant

Рейтинг:
    4
    Відгуків:
    56
    Лоти
      на продажу:
    1
      продані:
    131
    Повідомлення:
    3.322
    Адреса:
    Житомир, Сурина гора
    Дійсно містика. Про крокодилів у сірниковій коробці -чув. А про мавпочок у слоїку теж вперше чую.:eek: А що кажуть про це британські вчені?

Dietrich88 та консерватор подобається це.
  22. Витт

Витт Oberst

Повідомлення:
    3.588
    Адреса:
    Украина
    Отоб і розказали б. Цікаво ж.

Dietrich88 подобається це.
  23. консерватор

Повідомлення:
    33.108
    Адреса:
    від Сяну до Дону
    та ми вже усі це чули.

Dietrich88 подобається це.
  24. Dietrich88

Dietrich88 General-major

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    3
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    3
    Повідомлення:
    5.343
    Адреса:
    ...
    В якійсь темі вже розповідав, більше не хочу.

25. руслан100

руслан100 General-leutnant

Рейтинг:
    3
    Відгуків:
    14
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    25
    Повідомлення:
    23.145
    Адреса:
    Bukovina
    Неважливо,можно и ту де ви с тещею копийки випрошуэте.[​IMG]

casio подобається це.
  26. Ольга Шевченко

Ольга Шевченко Schütze

Повідомлення:
    2

случалось такое и со мной и с моими друзьями)))
    Так что вы не одиноки)))