Жена тоже верит в энергетику, шменергетику и все такое. Суеверная, не то слово. И все спокойно мимо касок моих и прочего "залiзного мотлоха" ( как она говорит), не может. У меня для неё есть железный аргумент: Мой котяра реагирует на мои каски и прочее... Никак! Фиолетово ему. А по всем забобонам, коты чувствуют "где собака порылась" или маршируют по ночам, гораздо острее человека. А ему по фиг! Жену сей аргумент очень успокаивает.
Я думаю все очень просто-в гараже текла крыша-капала .Комрад положил каску и вода стала по ней маршировать,убрал и марши прекратились.Вследующий раз надо обратиться к равину,но в синагогу нужно прийти в каске.Тогда каска станет кошерной а приведения обретут покой.
Перевiрено!!! У дзеркалі відображається!!! Також м'ясо зникаэ перiодично! Не може хвантом стiлькi жерти!!!
ну нічого. ми того швейка на сосіську та гальбу пива виманимо і теж у лантух. потім циганам продамо, наприкляд панові Р%
А потом этот хвантом мне в ботинки насикает? Дякую за слушну пораду!!! Воно ж тваринко беззахисне! То ж не москаль, щоб голкою тицяти!!!
співчуваю. що ото за мода на весні картоплю закопувати а в осені викопувати?! мабуть усі тещі однакові
Вона в мей й так вже погризина, що вже треба міняти. Міняти разом з телехвоном на щось сучасне, на базі Андроїда.
та в того харахтєрнік як наплете тут три мішки гречаної вовни що ми усім скопом нерозберемо що він сказати хтів
Але все рівно краще ніж моя нокія 2010 року народження. В якій акумулятора на 6годин інтернету вистачає, і яка бачила всього.