Ні на що не натякаю, але подивіться хто поставив "мне нравітся" на те що в Вас світла немає. Совпадєніє? Не думаю. ( с) Вчасно сплачені відсотки творять дива і електрику не відключають. Це я теж не натякаю. Думки вголос...
та якби ж. в мене через той вітрюган сьогодні майже цілий день світла небуло. але щоб сказати що я невчасно сплачую відсотки так такого ніколи не було. отакоєот. а ви кажете
таке. з лівого дальнього кутка у правий ближній перетягую, а на наступний день навпаки. а ви б ото знали яка то тєжка праця. і помічника нема. свою кандидатуру не пропануйте.
Я навіть боюсь уявити, який шабаш у мене в гаражі твориться в мою відсутність. У мене ж там і німецьких касок штук 5, і радянських з десяток. І інший шмурдяк з WW II. Або воюють між собою, або горілку п'ють. Бо у мене там завжди є.
а от з цього моменту докладніше. що, де, скілько треба лантухів та помічників, яку автівку ліпше брати, краза чи мо ваговоза тон на 80 відразу. чи є собака, скілько. сигналізація, кулемети та таке інше
дякую нетреба. ви вже оно свого хлопчика десь знов загубили. і це поруч а що буде якщо ви до мене трапите. гаяваспитаю
а тепер питання чого це ви мою світлину з моїм хом'ячком за свою видаєте? це щоб усі злякались і не приходили до вас по ревізії? і цей. чого це ви почали засідання клюбу прогулювати гаявасуважнопитаю
1. Нічого не вийде.Я цей мультик теж дивився. 2. Якщо вас кулеметник не лякає, он дивіться який у мене привид Швейка в гаражі живе Якщо за периметр пройдете, то він вас із'їсть! 3. Не прогулюю, а трохи відстав від поїзда. Бо ви стільки понакнопували, що не встигаю переитувати.
Дякую за ідею, тепер і пса тримати не буду,зроблю відповідну табличку і гараздОбережно!Мій двір охороняє Швейк що живе в гаражі Гарно звучіть
От блин дашутитесь кагда-нибудь! Прийдёт к вам чёрной ночью чёёёрный-чёёёрный Канцерватар и как заорёт нечеловечиским голасам: - Де мої відсотки??? Гаяваспитаю???!!!
Да,дiла...ну,що сказати в полтергейсiв,там привидiв всяких невiрю.А,те що речi мають энергетику попереднього власника,тобто якусь невидиму iнформацiю на собi думаю тримають сторiччами.якось так..Вобщем,коли почав збирати речi по 2 Св.,все складав до шафи,ну i деколи демонстрував своїм,ну тіпа як міні музейчик персональний в дома,так мої того захоплення незрозуміли,говорять,що я балван,що такі речі тримаю в хаті,погана енергетика іде від них,до нещастя веде і таке інше,вобщем забобоні люди,ще досі деколи мені кажуть,щоб я то все повикидав,там всякі понівечені каски і другі вермахтові речі...Ну,то я стараюсь раціонально сперечатись,кажу що ці люди давно мертві і їм ці речі уже незнадобляться,а ось історії,ще послужать,он музеї всякі тож існують і нічого,то чого я неможу мати свій міні-музей.
Звісно я серйозно, хотів би і я послухати ті кроки, мої якісь спокійні. Але мені чомусь здається що товариш вам вже не поверне її. В якійсь темі і я описував про свої дивні події на копі, так що все може бути, містика завжди з нами поряд.
Також ніщо не забороняє нам жити в будинках де жили люди які зарас мертві, користуватися частково їхніми речами, їздити на старих автомобілях, і таких прикладів можна привести безліч.
А у меня горилка с банки пропадает.прихожу проверить наличие.а ее мало.ну думаю попробую на вкус.а вдруг хтото розбавил.сёрб.когда нет .градус на месте.вследующий раз прихожу а её ещо меньше.приходится периодически новую банку роскупоривать. Когда ети полтыргейсы понапиваютса.нехто не знает. Так и живу в страхе.