Вітаю камради, дам хто має Фішер Ф70, 75 на тест катушку Нел хантер(на гарантіїї) неможу так і зрозуміти чи у мене мд глючить, чи катушка. такщо хто має бажання протестувати пишіть., Нел Торнадо вже на тестуванні.
Торнадо мацав... В лісі важко з ним,рука мориться... Попробую в іншому місці... Потім розкажу... М/Д від Торнадо не глючив,але за час роботи відчувається... Ось на 50 см. взяв.. Для внутрішніх органів скажу : не партись шукати,я їх втопив..
Прибор свой знаю досконально, в том числе и настройки. Явно неисправность чего-то. Жуткие трели. А еще заметил что не балансируется катушка снайперка, вернее все балансируется но бывает по настроению прибор не хочет балансироватся. так что все-же склоняюсь к поломке в блоке управления.
Не дай Боже.. Він гроші стоє.. Я свій Ф70 до сих пір не можу вивчити.. Хочеться бувпє вижити з нього неймовірне.. Але від заводських настроюю на оптимальність.. Навіщо там программа 2,- не ріжу дупля..
Да отож шо не дай Боже. Гарантійний термін вже пройшов, тож невідомо склільки буде коштувати ремонт...
Міняй нові акуми чи батарейки постав побачиш різницю, трелій на моно зменшиться на чуйкі 90 все буде гут, тільки чим більша чуйка на моно тим можеш поверхневу монетку пропустить.Ще контакти підігни на штекеру і почистить. хоча сам Ф75 "трольовитий", раз брав на коп думав що здурію до вечора Нел торнадо працювала стабільно на Ф70, хантер тут якщо є бажання кидай реквізити відішлю на тест катушку, якщо підійде продам за символічну ціну може в руку ляже хантер по Ф70- 75 тема тут https://reibert.info/threads/faq-po-f70-f75.201607/page-4
))) Да это все банальщина. Конечно я давно уже пробовал менять батарейки. Мой прибор работал тихо при чуйке 99 из 99 на самых чувствительных режимах. Да и вообще не поверите наверное, но считаю ф-75 очень тихим прибором. Исправным и правильно настроенным естественно. Еще раз повторюсь прибор и все его подвохи я знаю. Тут скорее неисправность. Спасибо за предложение, но боюсь не получится потестить в таком состоянии.... Даже если чесно катушка нужна что б понять что неисправно. Прибор или катушка. А так меня и стандартная устраивает. Спасибо за предложение