Недостатки автомата Калашникова

Тема у розділі 'Вогнепальна зброя та боєприпаси', створена користувачем Алексей Лопух, 15 січ 2015.

1. Вадим-28

Вадим-28 Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    774
    Конечно- скс первенец, 54 год,-6 лет вместе, калаш лет 8 или 7 был- отличный акм 63 года- я за ними до сих пор скучаю(( а что? Я полностью уверен в своей критике этого оружия, несмотря на теплые чувства к нему. С этих образцов я настрелял не один десяток тыщ патронов, помню все клины, недосылы, методы чистки, ебань с тюнингом, неудобства и достоинства))

Hamer2109, ->Alexander., Jakes та ще 1-му подобається це.
  2. Цікаві лоти

1. (в наявності 7 шт.)
      СТОИТ БЛИЦ ЦЕНА - НЕ НУЖНО ЖДАТЬ окончания срока,можно купить СРАЗУ! ДРУГОЙ ТЮНИНГ для оружия, смо...
      790 грн.
    2. Магазин з ударостійкого полімеру Ultimag AK 30R фірми Fab Defense на 30 патронів калібру 7.62x39 з п...
      1000 грн.
    3. Глушитель газоразгруженный, неразборной. Корпус - сталь 40х. Сепаратор из нержавеющей стали. Подходи...
      2100 грн.
    4. Продам 6 пластикових коробів на 200 набоїв за вашу ціну. Підходить до кулеметів FN minimi M249 SAW
      353 грн.
    5. Чохол 5.11 Tactical для транспортування пістолета Single Pistol Case
      800 грн.
  3. Hamer2109

Hamer2109 Hauptmann

Повідомлення:
    2.964
    Адреса:
    УкраЇна-Центр
    Просто згадую Вашу тему з далекого 2014 року по релоаду х39.

4. ->Alexander.

->Alexander. Oberleutnant

Рейтинг:
    0
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    1.863
    Адреса:
    Україна, ранiше - Дніпро.
    Имеете в виду - такого типа СКСы?

mini_14_100_round_drum.jpg mini_14_archangel.jpg 5_AC556_with_folding_sock.jpg mini-14.left.jpg

Вадим-28 та Hamer2109 подобається це.
  5. E.Sibert

E.Sibert General-leutnant

Повідомлення:
    13.926
    Адреса:
    Львов
    Он при чистой винтовке тоже нужен, особенно на некачественных патронах.

Hamer2109 подобається це.
  6. Вячеслав Егоров

Вячеслав Егоров Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    1.335
    Адреса:
    Киев
    Кстати, у меня одного, на АКМ, наибольшее омеднение остается после газ. блока, ближе к дульному срезу? Прямо разводы металла, особенно со стороны отверстия газ. блока. В начале думал хром начал слазить, но легкой химией, все снялось.

7. Чиполино

Чиполино Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    1.088
    Адреса:
    Україна
    хто вам сказав що то були приличные люди? мериканці щось теж із бластерами не воюють. мабуть хворі та відсталі :)
    шановний,якщо ви у потрібний момент не задвинете затвор брудним кирзачем. то з вашої коханої арки буде стрілять інша людина. я думаю зрозуміло пояснив?
    і хто вам заважає ніжно і акуратно дозакрити затвор на ак??? як казав тг шевченко ".... і свого не цурайся""
    ні,якщо вам треба щоб на вашій гвинтівці були окремі механізми для відкриття затвору і окремі механізми для його закриття. то будьласка. а я бажаю користуватися більш простим і надійним механізмом для управління затвором. :):):)
    чім вам не подобаєтьця усм ак? наскільки мені відомо то це аналог(якщо не плутаю) усм мериканської м14,в м16 теж саме. висновок:вигитовляти треба прямими руками.
    а газ пістон в ак був із самого початку,така система надійніш ніж в м16.

8. Чиполино

Чиполино Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    1.088
    Адреса:
    Україна
    та нафіга ж ак додатковий досилач патрона?????? в ак цю функцію виконує ота фіговина на яку вказує червона стрілка. а також ця фіговина використовуєтьця для відведення затвору. і до речі,вона намертво прицурупана до рами Записатиьттт.JPG

9. Вадим-28

Вадим-28 Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    774
    да тему удалили тогда классную- партизанский релоад с парой матриц,дрелью капсюлем центробой и фрезой-так патроны в разы точнее получались,чем луганские))

Александр_Одесса подобається це.
  10. Вадим-28

Вадим-28 Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    774
    яка жахлыва жулезяка(( толи дело технологичный затвор арки!

11. Чиполино

Чиполино Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    1.088
    Адреса:
    Україна
    відстій. яка там технологічнісь :) фе!

12. Чиполино

Чиполино Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    1.088
    Адреса:
    Україна
    вік прожив,але такої гидоти не бачів. це вже знущання над скс. за це саджати треба!

13. ->Alexander.

Рейтинг:
    0
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    1.863
    Адреса:
    А мне - нравится...
    Ну... строго говоря, это - не совсем СКСы.
    Просто - практически, полностью соответствуют указанным в Вашем посте требованиям.
    Я бы, себе, нечто подобное изваял, с преогромнейшим удовольствием.
    Вот, такого типа:
    Ruger Mini 14.000.jpg
    Правда, приклад бы поменял на ACRовский, калибр изменил, рукоятку попроще поставил (от М16)... Ну, плюс глушитель, подствольник М203, итд...).
    Правда, для быстрой смены калибров, здесь нуждается в переработке узел крепления ствола. Но, это - мелочи, в общем-то.

Останнє редагування: 6 січ 2018
    рамзэс подобається це.
  14. Hamer2109

Hamer2109 Hauptmann

Повідомлення:
    2.964
    Адреса:
    УкраЇна-Центр
    Хотів би почетати де таке роблять.

->Alexander. подобається це.
  15. Вадим-28

Вадим-28 Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    774
    господин Чиполлино про оружие только понаслышке знает-пускай будет скс, не прерывайте поток сознания)))

KVD-1976 та ->Alexander. подобається це.
  16. ->Alexander.

Рейтинг:
    0
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    1.863
    Адреса:
    Що саме? Усе, що я порахував, чи, окремо - адаптер для швидкої зміни калібру?

17. Hamer2109

Hamer2109 Hauptmann

Повідомлення:
    2.964
    Адреса:
    УкраЇна-Центр
    Все разом і окремо:) Посилання можна й в прив.переписку:)

->Alexander. подобається це.
  18. ->Alexander.

Рейтинг:
    0
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    1.863
    Адреса:
    Та, як грошей на отой Ruger здобуду, так, одразу, й почну ізгалятися. Ну, є такий план... От, тільки грошей, на жаль, нема - закінчилися. :( :( :(
    Зараз - кресленнями займаюся, та, планую - до 3D прінту звернутися, щоб у металі помилок не сталося.
    Так що, відпишуся, коли буде, що показати, хоч би - пластикове... :)

19. Чиполино

Чиполино Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    1.088
    Адреса:
    Україна
  20. Hamer2109

Hamer2109 Hauptmann

Повідомлення:
    2.964
    Адреса:
    УкраЇна-Центр
  21. Чиполино

Чиполино Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    1.088
    Адреса:
    Україна
    по про філю теми.

22. Hamer2109

Hamer2109 Hauptmann

Повідомлення:
    2.964
    Адреса:
    УкраЇна-Центр
    То дикий кіт ручної зборки до масової зброї відношення має мало. Як в сусідній темі СКС, в якому рідний тільки ресівер:)

23. Zahar44

Zahar44 Stabsfeldwebel

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    2
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    7
    Повідомлення:
    2.248
    Адреса:
    Україна
    О чем статья, в кратце? А то автор настолько скучно и плоско скомбинировал 33 буквы, что меня хватило только на 3 абзаца.

Для того, чтобы сжать кучу в 2 раза достаточно такого нехитрого устройства (фото 1). Надульники это мое хобби и я периодически что-то ваяю из титана или нержи. Иногда результат превосходит ожидания, а иногда можно собрать ведро отбракованных изделий. Но АК до такой кучи, как на фото 2 далековато.

Images:

IMG_4914.JPG
    IMG_4915.JPG
  24. Чиполино

Чиполино Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    1.088
    Адреса:
    Україна
    та йому снайперської кучі наче б то не треба. для цього свд придумали та інші цяцьки.
    та ви,шановний,дуже терпляча людина. я все це мельком продивився. зупинявсь тільки на картинках. я зрозумів те що той чувак хотів зменшити підкидання ак, за рахунок груза на стволі та дтк. хоча довший правильний дтк і калаш треба буде тримати щоб він уперед не побіг :) за все інше я писав на стор. так 50 якщо не раніше. але для цього треба робити новий ак.
    гарне хоббі,порадьте щось з приводу глушника на вм\км :)

25. Hamer2109

Hamer2109 Hauptmann

Повідомлення:
    2.964
    Адреса:
    УкраЇна-Центр
    Прочитав повністю ту статтю десь рік тому. Ентузіаст, інакше не назвеш, зібрав ак з матчевим стволом та патроном з кулею .223 в радянській х39 гільзі з під 5,45х39. Витратив на те купу часу та грошей, щоб мати „снайперського“ АК. За основу, здається, взяв калашмат німецького виробництва.

26. Чиполино

Чиполино Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    1.088
    Адреса:
    Україна
    ні.трохи ближче. югослав або чех,точно не пам'ятаю а чітати чесно кажучі не хочу. та й знайшов статтю коли шукав книжку про технологію виготовлення стволів. колись таких книжок мав багато в єлектронному вигляді поки вінда не гавкнула так що форматували весь жорсткий диск :(