Хватит сраться! Чё друг с другом конфликтовать обсуждая заразных обезьян не достойных никакого внимания!
Сотрудница метрополитена неискусна в "правозащитной" казуистике! Ей бы сказать "Берегитесь работают карманники цыганской национальности" Ни одна экспертиза не усмотрит "фашизма"... возможно. Ещё один яркий пример как "демократы-правозащитники" доводят хорошее дело до абсурда! Защита воров цыганской национальности ещё не самый безобразный пример. Когда "правозащитники" отмазывали террористов Будёновска, Норда и Бесслана было гораздо страшнее! Пара фраз из коментов на эту статью: Цитата: А ведь действительно потихоньку у нас образовываеться гражданское общество: Сотруднице метро всем миром возместили премию; Воры-карманники марсианской национальности переместились от греха подальше на другой обьект, а "правозащитники" почему-то обвинили в угрозах корреспондента! Никак только не укладываеться в голове почему правозащитники идущие грудью на баррикады в защиту воров, вдруг враз замолчали когда появились статьи в британской прессе о цыганах грабящих западных туристов!
На злобу дня. Статьи из газеты "Курземес Вардс" от 27 и 30 января 2009 года. Izrīkojas Zilā kalna Martas "mazmeita" Kristīne Pastore Dzirdot, ka kāds kādu pavisam naivi apkrāpis, solot noņemt lāstu, paredzēt nākotni vai kā tamlīdzīgi, vairums no mums noteikti nodomā: ar mani nu gan tik muļķīgi nevarētu izrīkoties, es šo viltvārdi uzreiz pasūtītu tālāk... Līdz 13.janvārim par to pavisam stingri bija pārliecināta arī 70 gadu vecā Ausmas kundze (vārds mainīts) – labi kopta sieviete ar stingru balsi un staltu stāju. Taču tajā dienā ar viņu noticis kas pavisam neticams – viņa no brīva prāta pavisam svešai sieviete atdevusi... 300 latu. "Kā tas varēja gadīties?" to viņa joprojām nesaprot. 300 latu par nelaimes atvairīšanu Pulkstenis bija ap pusčetriem dienā. Pēc divu stundu ilgas nīkšanas Ausmas kundze iznāca no Valsts sociālās apdrošināšanas aģentūras un devās uz Pētertirgu. Iepretī tirdzniecības namam "Kurzeme" viņu apturēja jauna, izskatīga, tumsnēja, labi ģērbusies sieviete un jautāja, kur atrodas Latvijas Krājbanka. "To banku te ir tik daudz, ka es nezinu, kura ir īstā, tāpēc labāk pajautājiet citiem," viņa atbildējusi. "Paldies, paldies, jūs esat tik laipna! Liels, liels paldies," jautātāja nespējusi vien patencināt. Kāda tur lielā laipnība, nodomājusi Ausma. Taču sieviete turpinājusi: "Es redzu, ka jūs kaut kas nomāc, ka virs jums ir kaut kas tumšs, jums būs liela nelaime, drīzumā gaidāmas bēres." "Zināt, tagad tā negatīvā visapkārt ir tik daudz, ka es vairs neskatos ziņas, mēģinu nelasīt avīzes un tamlīdzīgi. Bet kā tu, cilvēks, dzīvosi, nezinot, kas Liepājā notiek, tāpēc "Kurzemes Vārdu" tomēr pērku. Un brīdī, kad viņa man teica par to lielo nelaimi, acu priekšā iznira avīzes raksts par sabraukto meiteni un par tiem eņģeļiem – cilvēkiem, kurus tumsā sabrauc, jo viņiem nav atstarotāju. Un mana vienīgā doma bija – tas notiks ar manu meitu vai mazmeitu," stāsta Ausmas kundze. Bet jaunā sieviete tikmēr turpinājusi – viņa esot gaišreģe un dziedniece, Zilā kalna Martas mazmeita. "Pag, es nodomāju," turpina Ausmas kundze. "Man taču ir grāmata ar Zilā kalna Martu, un es lasīju, ka viņai nav bijis ne meitas, ne mazmeitas." Bet svešiniece tik runājusi: "Mani sauc Ināra Lagzdiņa un svētdien, 18.janvārī, pulksten 11.30 es uzstāšos "LNT"." Un teikusi, ka varot nelaimi novērst. Ausma pati piedāvājusi samaksāt. Vērusi maku vaļā, bet tajā 12 latu. Ņēmusi divus pieclatniekus ārā un devusi svešiniecei, bet tā teikusi: tas ir par maz. "Man vairāk nav," Ausmas kundze atzinusies. "Bet mājās jums ir nauda," sacījusi svešiniece. Tajā brīdi Ausma jutusi, ka atrodas tādā kā melnā, nospiedošā kupolā, un to, kā abas tikušas līdz viņas dzīvoklim Siena ielā, vairs neatceras. Ieejot dzīvoklī, viņa svešinieci tūlīt vedusi uz virtuvi, atvērusi atvilktni, izņēmusi 100 latu un devusi atnācējai. Bet tā pamācījusi, lai ņemot naudu labajā rokā un tad pasniedzot. Ausma devusies pie loga. Tur uz palodzes viņai stāv statīvs ar maksājumu rēķiniem un turpat arī aploksne ar 90 latiem. Izņēmusi tos un arī atdevusi svešiniecei. Tad gājusi istabā, kur atvilktnē bijis vēl 200 latu. Paņēmusi arī tos, bet tad attapusies: ja visu atdošu, kā samaksāšu rēķinus? Vienu simtnieku atlikusi atkaļ, bet otru – gaišreģei. Tā kopā ar iepriekš uz ielas atdoto naudu sanācis 300 latu. Ausma vēl gribējusi svešiniecei ko sacīt, bet žoklis bijis kā sastindzis. "Iedzeriet ūdeni," svešā teikusi. Ausma ielējusi no krāna, atnācēja virs glāzes metusi krustus, kaut ko ūdenī murminājusi un tad likusi Ausmas dzert. Pēc pāris malkiem žoklis patiešām atlaidies. "Un tagad vajadzētu svētīt dzīvokli," svešiniece turpinājusi. Iegājusi vienā istabā, metusi krustus un murminājusi, tad devusies uz otru. Tur atkārtojusi to pašu. Un tad svešiniece sacījusi: "Jums vajadzētu kaut ko ziedot baznīcai." "Bet man nekā tāda nav," Ausma atbildējusi, nodomājot, ka nav nekāda regulāra baznīcā gājēja, tomēr, ja aiziet, gan ziedojumu iemet, gan kādu svecīti nopērk. "Varbūt šo te," ierosinājusi svešiniece, ieraugot sekcijā lielu kristāla vāzi. "To gan ne, tā ir dāvana no mana mirušā vīra," Ausma atteikusi. Nē, dāvanu gan ne, svešiniece piekritusi un ieteikusi, lai vismaz nopērk baltu galdautu un gada laikā no šās dienas aiznes uz baznīcu. Un lai par abu tikšanos nevienam neko nestāsta. Kad dzīvokļa svētīšana beigusies, Ausmas kundze vēl pieklājīgi pavadījusi svešinieci līdz ārdurvīm, atsveicinājusies. Iegājusi dzīvoklī, viņa izšļākusi atnācējas apvārdoto ūdeni ārā, ielējusi svaigu, padzērusies un tad sapratusi, ka ir pamatīgi apkrāpta. Vēlāk televīzijas programmā pārliecinājusies, ka 18.janvārī "LNT" nekāda Ināra Lagzdiņa neuzstājas. Un, lai gan draudzene, kas nekavējoties atsteigusies, ieteikusi doties uz policiju, Ausmas kundze, visticamāk, to nedarīs. Pat arī pēc sarunas ar "Kurzemes Vārdu" ne. "Man taču ir milzīgs kauns!" viņa sacīja. * * * Tajā pašā dienā, kad "Kurzemes Vārdam" savas nedienas atklāja Ausmas kundze, pavisam nejauši satikām sievieti, kas varēja nonākt līdzīgā situācijā. Viņa neatcerējās, vai tas noticis tajā pašā 13.janvārī, taču tajā nedēļā noteikti. Viņa steigusies pa Kungu ielu, kad arī viņu apturējusi gados jauna sieviete, vaicājot vai nevarot pateikt, kur ir Latvijas Krājbanka. "Taču man nebija laika, tāpēc atmetu ar roku un diebu tālāk," sieviete sacīja un priecīgi spļāva trīsreiz pār kreiso plecu – labi, ka tā! "Zilā kalna Martas mazmeita turpina "strādāt" un "pelnīt" Kristīne Pastore Izrādās, ka Ausmas kundze, par kuru otrdien stāstīts laikrakstā "Kurzemes Vārds", nav vienīgā liepājniece, kas savu naudiņu dāsni atdevusi krāpniecei, kas sevi nosaukusi par Zilā kalna Martas mazmeitu un solījusi vienam pazīlēt, citam – novērst lielu nelaimi. Pēc publikācijas atsaukušies vēl vairāki cilvēki, lai dalītos pieredzē. Savukārt Liepājas pilsētas un rajona Policijas pārvaldes preses sekretāre Jolanta Knīse aicina viņus sazināties ar policijas dežūrdaļu. Dzidra (vārds mainīts, jo viņa ir Liepājas sabiedrībā labi pazīstama sieviete) svešinieci satikusi Kungu ielā. Tas noticis 20.janvārī, kad sieviete nākusi no darba. Vārds pa vārdam, Dzidra ir atsaucīga sarunu biedrene, un, kāpēc svešiniecei neparādīt ceļu uz Latvijas Krājbanku. Bet pa to laiku svešiniece jau sievieti bija paņēmusi savā varā. Kad abas šķīrušās un Dzidra palikusi viena, 70 latu no viņas maciņa bija pazuduši kā nebijuši. Viņa nekavējoties ar ziņojumu vērsās policijā. Bet pēc pāris dienām sev par pārsteigumu ieraudzīja, kā tā pati svešiniece atkal apstrādā kādu jaunieti iepretī veikalam "Kurzeme". "Es pieskrēju klāt, paķēru meiteni aiz rokas un vilku prom, kliedzot uz sievieti: kā jums nav kauna, atkal gribat kādu apkrāpt!" stāsta Dzidra. Viņa ņēmusi telefonu, lai ātri izsauktu dēlu, un sekojusi aizejošajai krāpniecei, taču, kā atceras Dzidra, laikam Martas mazmeita nedarbojas viena, jo tajā brīdī viņai piesējusies kāda cita tumsnēja sieviete. "Tad gan es nobijos un cieši ieķēros kāda garāmejoša vīrieša elkonī, lūdzot, lai viņš man palīdz," stāsta Dzidra. Tad svešinieces pazudušas. Daina (vārds mainīts, viņa ir uzņēmēja) arī svešinieci ar tieksmi piesaistīt sev uzmanību satikusi pašā pilsētas centrā. Viņa mūžīgi optimistisko un smaidīgo Dainu uzrunājusi: tu esi tāda skaista sieviete, dod es tev pazīlēšu, kas tevi sagaida. "Es pateicu, lai liek mani mierā, un prom biju," viņa stāstīja. "Taču, visticamāk, ja būtu piekritusi sarunai, arī būtu palikusi bez naudas." Un Daina atcerējās, ka viņas mātei pirms daudziem gadiem bijis līdzīgs gadījums. No svešinieces piedāvājumiem aizvakar netālu no viesnīcas "Līva" atteikusies kāda pensionāre no Grobiņas. "Iespējams, ja es nebūtu zinājusi, kā klājās Ausmai, būtu arī uzklausījusi, ko svešiniece man teiks, kad viņa mani mundrā balsī uzrunāja," saka grobiņniece. Taču viņa pagriezusi galvu uz otru pusi, un ar to saruna bija beigusies. Taču vēl vairāki cilvēki šķīrušies no dažādām naudas summām. Pēc otrdienas publikācijas "Kurzemes Vārdā" saņēmām arī vēstuli no kāda vīrieša Dikļu pagastā – viņš savulaik, kad Zilā kalna Marta vēl bijusi dzīva, bijis Dikļu Izpildkomitejas priekšsēdētājs. Vīrietis savu vārdu gan nav minējis, taču raksta: "Nejauši izlasīju, ka jūsu pusē uzradusies Zilā kalna Martas mazmeita – afēriste. Vēlreiz un vēlreiz lūdzu, atgādiniet visiem saviem lasītājiem, ka Zilā kalna Martai nekad, atkārtoju, nekad nav bijuši pēcnācēji. Jā, viņa ir izdziedinājusi turpat 100 tūkstošus cilvēku, taču nekad nav bijusi dzimtas turpinātāja." Lai pārtrauktu Zilā kalna Martas mazmeitas krāpniecisko biznesu, policijas lūdz tos iedzīvotājus, kam bijusi tikšanās ar šo krāpnieci, sazināties ar policijas dežūrdaļu pa tālruni 63404602".
Вроде не в каменном веке живем: электронных переводчиков уйма. P.S. Мой личный опыт встречи с цыганами был таким. Дело было летом. Я направлялся в центр города, когда на улице ко мне со следующими словами обратился цыган, протягивая полиэтиленовый сверток: "Купи бинокля!"
Понимаю, но не слово в слово. Всё-таки литовский и латышский языки разные, хотя и принадлежат к одной группе.
Ой вэй!!! Таки давайте дадим цыганам денег сразу станем более толерантными (или толерастами?) 2 Transpspeer, хочеш стать еще более толерантным? Пригласи к себе домой цыганский выводок. Пусть погостят у тебя недельку-другую Это даст +100 к толерантности 2bmvUA ТЫ ЧТО ПРОВОКАТОР? "Пойдите шавки к цыганам на улицу и набейте им морду." Здесь я вижу прямой призыв к насилию. Ты что, думаеш на форуме кто-то будет писать что он п_здил цыган? Дурных нэма ! Урода ты видиш каждый раз в зеркале! Здесь уважаемые люди, а тебе неплохо бы научится хорошим манерам
я люблю цыган. я просто фанатею от всего цыганского.. я бы сам стал цыганом да не берут.. я просто таки цыганофил.. я бы им отдал всю страну.. крадите властвуйте.. стройте.. не берут.. жаль.
Общался со многими цыганами. Мнение - очень эмоциональные люди, гораздо эмоциональнее славян, к примеру. Я написал именно славян, т.к. цыгане - обобщённое название нескольких родственных народов имеющих общих предков. Сказать, что они плохие не могу, хоть они такие и есть для других, ибо очень хитропопые. Это их, отчасти, роднит с другими кочевниками. Евреями, например, но эти отошли от своих истинных корней, в отличие от цыган. Т.е. евреи быстро ассимилируются, а цыгане - с большими тормозами. Поэтому всегда будут изгоями в любом нецыганском обществе. Я их не люблю, но понимаю. Гитлер был неправ в том, что "жарил" всех без разбору. Однако истинные гомнюки (соответствующих национальностей) правят миром. Были уничтожены лучшие представители своих наций. Остались те кто лизал попу властям и теперь мы имеем последствия.
По моему 2bmvUA это никто иная как замаскированная правозащитница Ольга Абраменко (Аврааменко ) !!! Кто не помнит такую , ещё раз прочитайте статью !!!! Уважаемая Ольга Аврааменко , мы очень хорошо относимся к цыганам и не собираемся избивать их !!! Пожалуста не называйте разумных людей шавками , мы не такие как вы ! ! ! !! !
Антип как всегда оригинален по теме: какая "нация" цыган??? На́ция (от лат. natio — племя, народ) — социально-экономическая, культурно-политическая и духовная общность людей, сложившаяся в результате становления государства, фаза развития этноса (по ступеням: род – племя – народность – народ – нация), в которой данный конкретный этнос обретает суверенитет и создает собственную полноценную государственность. Может рассматриваться как форма этнической жизни индустриальной эпохи. что цыгане что евреи(которая обрели родину чуть более полвека назад и по историческим меркам это ничто) это проклятые люди,они не имеют родины,это паразиты типа глистов и аскарид. и напоследок: "И пришли к Владимиру иудеи,поведать о вере своей... Выслушав их, спросил Владимир: "Где земля ваша?"- "Разгневался Бог на отцов наших и расточил нас по землям чуждым",- ответствовали иудеи. Тогда сказал им князь Владимир: " И вы,кого наказал сам Бог,дерзаете учить других? Мы НЕ хотим, подобно вам, лишиться Отечества своего!" - и прогнал их прочь...."
Это не совсем цыгане это Лули- народ проживающий на юге Узбекистана, Иране и Таджикистане. Род их пошел от приглашенных царем Ирана Бахрамом Гуром- фокусников, танцовщиков, музыкантов, кстати тогда же и были приглашенны евреи. Род деятельности первых сохранялся на протяжении 15 веков до наших лет. свадьбы, торжества, професинальные плакальщики и т.д Сейчас они не востребованны как специалисты, больше попрошайничают на улицах У нас появились в 90-х годах. Классические цыгане или Ромалы укрепились в Европе при Фридрихе Великом опять же приглашенные вместе с евреями в Прусское королевство. Говорят в Европе страшно нагло себя ведут. Оссобено в Румынии, бывшей Югославии.
Ну значит Хули " благодарят "отца политкорректности" за тёплые слова ... А у этих "люлей" и паспорта есть, и прописка имеется? Сомневаюсь я однако... А если нет, то цыгане они ("фокусники" по карманам чужим шарить)
Цигане-наркоторговцы или Табор уходит в кайф ... http://voisvet.ru/democration/190-cigane-narkotorgovcy-ili-tabor-ukhodit-v-kajjf.html
Фото отсюда и текст (ниже) тоже http://www.google.com/imgres?imgurl...A&sa=X&oi=image_result&resnum=2&ct=image&cd=1 "...Мы кричим: «Почему вы их не задерживаете?» Менты отвечают: «Мы не можем их задержать, потому что у них нет паспорта, прописки и места жительства». Получается, что они избранная раса, не подчиняющаяся законам Узбекистана. Мы вынуждены были отойти, - вспоминает Ахтам Шаймарданов..."
Там две газетные статьи про мошенников на латышском языке... Вкратце... Люди сами отдавали деньги и приводили мошенников в дом... ,а потом не понимали, как всё это произошло... Начиналось всё на улице с простого вопроса, типа "Как пройти в банк", потом (в разговоре) на этом человеке (членах его семьи, имуществе, квартире и т.д.) "видели сглаз" и предлагали "за определённую сумму " его снять, после того как "клиент заглатывал наживку" и отдавал всю наличность из кошелька, ему предлагали взять "остальные необходимые деньги дома"... Бабушка сама вела мошенницу в свою квартиру и все деньги оказывались у мошенницы... Приходили в себя только после ухода "экстрасенса"...Короче, обычный цыганский сценарий с предсказуемым результатом. Нех с ними на улице разговаривать вообще ... Лично я, если только вижу, что сейчас цыганка откроет рот, "работаю на упреждение" т.е. посылаю её на йух (громко)... и она с матом быстро "ретируется"... правда то, что она говорит в ответ-лучше не слушать... потому, что после её слов (если всё-таки я их слышал) возникало желание догнать её и дать ей хорошего "пендаля", а это антигуманно...
Еще раз скажу.. На Северном в Перми стоит такой памятник! Ни детям Вашим не внукам не снилось! Монумент! Я специально сделаю фотку когда пойдем на кладбище в Пасху.. Рехнетесь! Все на нашей крови и слезах! НИКТО из них НИ ДНЯ не работал.. Я 22 года отработал в органах - поверте на слово!