Не працює екран kestrel 5700 elite ballistics

Тема у розділі 'Вогнепальна зброя та боєприпаси', створена користувачем blackout, 28 кві 2024.

1. blackout

blackout Obergefreiter

Повідомлення:
    67
    Адреса:
    Львів
    Вітаю товариство.
    Сталася така неприємна ситуація.
    Після заміни батарейки працювало все ок,батарейка як і оригінал літій іонна,кілька днів тому вдома пробував під'єднати до БК Strilets( зроблено в Україні) не вдалося.
    До Kestrel LINK ballistics також не конектиться.Баг скоріше конкретного телефону аніж "кастрюльки".
    А от сьогодні на тренуванні вмикаю, а там просто пустий екран,ні битих пікселів, нічого.
    Тільки підсвідка вмикається і вимикається штатно.По чому я і зрозумів що пристрій вмикається але не показує просто пусто на екрані.
    До телефона іншого з додатком Kestrel LINK ballistics підключив без проблем.
    Всі профілі збережені і працює ніби штатно.Але екран кестрела все одно не працює.

Чи були у когось подібні ситуції?
    Куди можна звернутися.
    По мануалу пробував витягнути батарейку 30сек.тримав кнопку вимкн. і потім рестарт.Нічого не дало.
    Можливо є ще якісь функції які сам екран вимикають?
    Буду вдячний за інфу.

2. Цікаві лоти

1. (в наявності 39 шт.)
      Використовується для хімічного оксидування поверхонь виробів зі сплавів на основі заліза, що містять...
      427 грн.
    2. (в наявності 5 шт.)
      СТОИТ БЛИЦ ЦЕНА - НЕ НУЖНО ЖДАТЬ окончания срока,можно купить СРАЗУ! ДРУГОЙ ТЮНИНГ для оружия, смо...
      475 грн.
    3. Нарезной дорн 9*18 4 нареза , сталь 9хс , закалка 60едениц, отполирован
      900 грн.
    4. Развертка казны 6.35*15 сталь инструментальная
      1000 грн.
    5. (в наявності 8 шт.)
      Смазка оружейная РЖ применяется для смазки всех видов стрелкового оружия: нарезного, гладкоствольног...
      229 грн.
  3. blackout

blackout Obergefreiter

Повідомлення:
    67
    Адреса:
    Львів
    Ситуація покращилася, прилад полетів "до дому"
    на гарантійний ремонт.
    Після повернення і тесту напишу.
    "сапорт" Нельсон Келман(материнська компанія) відписали що в зв'язку з "ситуацією" нічим допомогти не можуть ))) і після того як речі поміняються вони планують офіційно повернутися на наш ринок.
    От так.
    Я знайшов тих хто мій прилад завіз, вони для нас їх пачками купували на поч. війни.Погодились допомогти.