булдет лобо м с вди ,чито на опыты. а вот лобо м двухтональный с удовольствием бы глянул. ссылку киньте
С мобилы лень набивать вручную. Либо ник Сапёр в поисковик сайта и читайте его сообщения, либо в Отечественных найдите тему его продаж и последние сообщения.
да нашел,но есть одно но , он переработал оригинальную схему. не понятно лучше или хуже получилось, нет отзывов и тестов
Ага?? А где-ш его глянуть?? Очень интересен мне,сей девайс!! Лобо с 17.5 частотой,двутон обязательно,с дискримом как у сабли,сам,кому не закажу,один ответ.НЕТ,связыватся с 18Кгц не охота.
на компадре тоже давно заглядываю. оригинальный просчёлкал за 2500 грн. скинули . Арч вроде их делает , но долго . отзывы по прибору такие : лучше для мусорки пока не придумали ..
Думаю что если Арч возмется за доводку такого апарата результат будет однозначно, он столько разных тесоро собрал ,не вы один видите неоходмость в снайпере.Копать приходится в самых неожиданных местах.
А що там такого, один негативний відгук з десятків позитивних ? Я сам маю і мав 3 мд виробництва Артема, на всі прийшлось чекати трохи довше домовленого терміну, але все було зроблено на совість. Всі знають що в нього часті просрочки терміну виконаня, но людина робить мд у вільний від роботи час за досить невеликі гроші. Я і зараз заказав в нього катушку на квазара і впевнений на 100 % що я її получу в досить хорошій якості виконаня
Я не кажу, що він погана людина, і спеціаліст по відгукам гарний, але за свої дії і вчинки потрібно відповідати. Людина неможе майже рік МД забрати, це ненормально. Давайте на цьому розмову завершимо, щоб балаган не розводити.
тоже так считаю ,истрия не понятна может заказчик много чего хочет ,ситутация не ясна можно вас спросить какие его приборы были ? это тесорики с ВДИ ? можно просить его в тему ответить на заданную тему ,насколько реален данный прибор снайпер в недорогом исполнении 12 кхц с моно ?
був тесоро вакуеро з вді і два квазара. Як писав вище Артем робив тесоро бандіт з моно, враховуючи піднятя цін то думаю зараз блок з катушкою буде коштувати ~2000 грн. І якщо враховувати що зараз зима і заказів мало то на мою думку майстер залюбки візьмиться за заказ
это он вам по блату сказал или как.... ArchStabsgefreiter Сообщения: 261 Адрес: Украина Добрый день, Вакуэро в полной комплектации с датчиком DD25-27 будет 3900 грн, Лобо 3800 грн.
Ще один хороший майстер Николай (Niksat), робить закази навіть скорше домовленого термінуЗараз випускає вайт класик з вді і без з катушками дд 32, дд 26, дд 17, моно 24 см на частоту від 6.6 до 15 Кгу ( може і вище). Робив як я знаю успішно фортуни м... Можливо і поможе з вашим снайпером
Я вам писав про блок бандита з моно 20 см що думаю що ціна буде ~ 2000 грн ( рік тому він коштував 1550 грн). Вакуеро ( мені в квітню 2015 блок і датчик обійшовся в 2500 грн) і лобо це вже зовсім другий уровень і при тому у вас пише максимальна комплектація. Мені тільки штанга, зарядне і акб до вайтса обійшлися 1500 грн ( купляв окремо від прибора ) Зараз нажаль $ не по 5 чи 8 грн щоб за 2000 грн получити мд в максимальній комплектації і хорошої якості