Доброго всім дня.Із того всього скла панове Oprishok та Bandera3 я зумів купити у них до 700 аптечних та парфюмерних пляшечок,і тільки півсотню пивних ,горілчаних та від лікерів із литими надписами та до сотні пляшок від вина,лікерів,горілок - гладких,троте частина із них була з етикетками.Частину пляшок господарі залишили у себе для оформлення колиби,решту вони віддали знайомому, який відкрив приватний музей української старовини. Особливо мене порадували пляшки Бачевського поч.ХХ ст. із етикетками,серед цікавого була ще пляшка з етикетками від одеського шампанського за 1910 рік та інш.Додаю фото з пляшками із того музею:
І скажіть мені, що земля не кругла"знайомий, який відкрив приватний музей української старовини", якому вони віддали решту пляшок - мій кум!!! Впізнав музей по фотці
ладик на другому фото із музею ( #26 )нижня поличка,перша пляшка темного скла ліворуч (на одній стороні австрійський герб із грифонами та написами на польській та німецькій мовах : цісарсько-королівський постачальник двору його величності,на іншій етикетка).Що правда у мене етикетка в набагато кращому стані.Зробити фото своїх пляшок тепер поки що не маю можливості ,накрився фотоапарат (попав під дощ).Я збираюся зробити звіти про свої знахідки на горищах ,ось тоді все і побачите.
Знатоков нашёл здесь, может чем-то поможет: http://www.mirpiano.ru/index.php/aktualnye-stati/116-zena-starogo-pianino