Наслідники розпродують колекцію.

Тема у розділі 'Горище', створена користувачем volodar, 20 лют 2018.

1. Barankin

Barankin Leutnant

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    5
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    8
    Повідомлення:
    2.385
    Адреса:
    Україна, Київ
    там и "рашка" есть, на ленте посередине :D:p

Mihhail-s подобається це.
  2. Цікаві лоти

1. Портсигар старовинний посрібленний з Франціі
      750 грн.
    2. Продам кольцо патриотика люфтваффе, крисмарине, состояние по фото, учитывая что кольцо копаное и его...
      4200 грн.
    3. Німецька банка Vasenol Puder на період виробництва 3 рейха. Банка на половину ще містить оригінальн...
      1600 грн.
    4. Штатная бензиновая зажигалка Gebrüder Köllisch (GK) времен Второй мировой войны использовавшаяся во...
      500 грн.
    5. Копаний рідкісний оригінал із серії видатних людей України: І. Мазепа, А. Шептицький, Л. Українка та...
      4500 грн.
  3. volodar

volodar Stabsgefreiter

Повідомлення:
    127
    Адреса:
    Україна , Галичина
    Доброго всім вечора.vanDott до чого Ваш сарказм,ще раз уважно прочитайте #17 де я все пояснив, хіба що не розжував,поясню детальніше :і так на першому фото (де речі із цінами) зображено частину вітрини із маленької антикварної лавочки (до колекціонера не має ніякого відношення),на другому фото шабельки із дому колекціонера,про решта (сім) фото я там тоже написав:на інших фото з шабельками (де підлога з килимами ) це фото уже в Україні (до колекціонера теж не має ніякого відношення).Тепер надіюсь пояснив все детально.

4. Джонни Пяточка

Джонни Пяточка Stabsgefreiter

Повідомлення:
    104
    Адреса:
    Украина
    Якщо питання лише одного фото стосується, то навіщо ж було інші заливати? Бо складається таке враження що вся ця історія казочкою дідуся Панаса "підпахує".

Mihhail-s подобається це.
  5. volodar

volodar Stabsgefreiter

Повідомлення:
    127
    Адреса:
    Україна , Галичина
    Джонни Пяточка коли я створив дану тему ще не знав всіх подробиць.У вівторок після обіду до мене зателефонував мій колєга і сказав що отримав цікаві фото ,прийди подивитись.Я прийшов і він розповів ,що наш спільний знайомий приїхав із Німеччини і скинув йому фото (бл.40 штук) речей які розпродують наслідники померлого в Німеччині колекціонера і питає чи немає серед цих речей чого небудь цікавого.Я ввечері створив відповідну тему на Райберті з метою розповісти про мінливості долі: був-жив колекціонер все життя збирав різні речі та ось помер ,а наслідникам це все добро до одного місця і вони все розпродують,та виклав частину фото.Зранку проглядаючи відповіді у своїй темі, більш детальніше розглянув виставлені мною фото і фото які збирався ще виставити і мені здалося дещо дивним:інтер"єри кімнат на фото дуже контрастували між собою.Потім пішов до колєги вияснити ці нюанси ,він зателефонував до спільного знайомого і у того я все розпитав.Як вияснилось ці фото із семи різних місць ( два із них в Україні ).Так ось Джонни Пяточка які вийшли казочки дідуся Панаса.:D:eek:

КорифеЙ подобається це.
  6. KUNDLER

KUNDLER General-major

Повідомлення:
    5.099
    А хіба не міг той покійний колекціонір бути заможним та мати декілька антикваріатних магазінів по всій Європі ? От вам і в різний кімнатах , а там вже досить багато малось родичів та спільних знайомих тих родичів і всі вирішили здихатись тих раритетів ... Так шо все правдиво та має право бути

7. volodar

volodar Stabsgefreiter

Повідомлення:
    127
    Адреса:
    Україна , Галичина
    Доброго всім вечора.KUNDLER в житті все може бути,але як уже вияснилось це не наш випадок.Хоча що там, що тут у нас після смерті колекціонерів наслідники як правило прос...... колекції та інколи за безцінь спродують цікаві зібрання.

antykvar_2009 та Stach подобається це.