Доброго всім вечора.vanDott до чого Ваш сарказм,ще раз уважно прочитайте #17 де я все пояснив, хіба що не розжував,поясню детальніше :і так на першому фото (де речі із цінами) зображено частину вітрини із маленької антикварної лавочки (до колекціонера не має ніякого відношення),на другому фото шабельки із дому колекціонера,про решта (сім) фото я там тоже написав:на інших фото з шабельками (де підлога з килимами ) це фото уже в Україні (до колекціонера теж не має ніякого відношення).Тепер надіюсь пояснив все детально.
Якщо питання лише одного фото стосується, то навіщо ж було інші заливати? Бо складається таке враження що вся ця історія казочкою дідуся Панаса "підпахує".
Джонни Пяточка коли я створив дану тему ще не знав всіх подробиць.У вівторок після обіду до мене зателефонував мій колєга і сказав що отримав цікаві фото ,прийди подивитись.Я прийшов і він розповів ,що наш спільний знайомий приїхав із Німеччини і скинув йому фото (бл.40 штук) речей які розпродують наслідники померлого в Німеччині колекціонера і питає чи немає серед цих речей чого небудь цікавого.Я ввечері створив відповідну тему на Райберті з метою розповісти про мінливості долі: був-жив колекціонер все життя збирав різні речі та ось помер ,а наслідникам це все добро до одного місця і вони все розпродують,та виклав частину фото.Зранку проглядаючи відповіді у своїй темі, більш детальніше розглянув виставлені мною фото і фото які збирався ще виставити і мені здалося дещо дивним:інтер"єри кімнат на фото дуже контрастували між собою.Потім пішов до колєги вияснити ці нюанси ,він зателефонував до спільного знайомого і у того я все розпитав.Як вияснилось ці фото із семи різних місць ( два із них в Україні ).Так ось Джонни Пяточка які вийшли казочки дідуся Панаса.
А хіба не міг той покійний колекціонір бути заможним та мати декілька антикваріатних магазінів по всій Європі ? От вам і в різний кімнатах , а там вже досить багато малось родичів та спільних знайомих тих родичів і всі вирішили здихатись тих раритетів ... Так шо все правдиво та має право бути
Доброго всім вечора.KUNDLER в житті все може бути,але як уже вияснилось це не наш випадок.Хоча що там, що тут у нас після смерті колекціонерів наслідники як правило прос...... колекції та інколи за безцінь спродують цікаві зібрання.