Собаки взагалі найкращі істоти мабуть. Не ображаю власників котів, просто більше собак люблю. Майже всі породи.
Я теж хотів собі купити французького бульдога. До пари свому болону. Якщо не секрет скільки зараз за них просять ?
в нас у Вінниці наче дешевше. На доларів 50. Я тільки он запитав. Але таксі , привівки, пивко на дорогу - короче теж саме вийде. Но вони прикольні ))) мій то пасивний. Ці активні пси. Мому все пофіг. Хоч кола теши на голові, він подумає що це до дощу.
англійські так само, бо великі цуценята. Ніц не зробиш, але собачки дуже цікаві. Всі що бачив і з деякими трохи ближче спілкувався супер. Одного дві доби перетримував, воно згубилось, поки власники не знайшлись. Ділова ковбаса конкретна. Схоже було що йому однаково у кого живе, скільки ще шерстяних в хаті і т.д. Він собі знає а ви як хочте.
Я не знав цього. Тоді може бути. Але порода прикольна. Вони ще, наскільки я знаю, трошки шкідливі. Бо мій балон патологічно нормальний, інколи навіть нудний.
Доброго дня, Хлопчик поводиться пристойно. На стіл не вилазить. Окрім мяса полюбляє овочі З повагою, Саша