нехай допомагає Існують також краплі на холку проти ектопаразитів і гельмінтів. Рекомендовано наносити на ділянку шкіри на шиї, так щоб тварина не мала можливості злизати.
Доброго здоров'я всім, за уколи можу сказати що то вже реанімація і краще до дакого не доводити , минулого року песика возили бо краплі на холку робили, а всеодно кліща десь вхопив. Моя гріється ранком .
Ну не знаю... мою кошку клещ так обсыпал, как ото маковые зерна, мелкий такой, почти неразличимый, вообще подумал сначала шо лишай, гроздьями типа какими то, так делали укол, и все посыпались, как ото наче маковые головки потрусились
Доброго Моя зверху на котлі гріється, а вранці коли замерзла під ковдру до мене залізла спати, гуртом тепліше
А як оце реагує на нашийник? Бо мій, як вдів, став якийсь в'ялий. Я зняв, але ж на вулиці гуляє, пасажири дістають, хотів вдягти новий, кіт виривався і в ітозі втік за ліжко, де його не дістанеш. Поговорив з ветеринаром, казав, що то може бути, нашийник від бліх не добре для більшості котів.