Мой овощи особо не ест но валит на пролом перец баклажаны если не заминирует, то просика остаётся и пару кустов сломоет груши любит доедать огрызки, а кошка картошку лушпайки.
Наш не любит соседскую суку. гоняет ее вдоль забора. У нас там яблоньки сидят. Сбил все яблочки. Ну и смородину ломает. Укроп, щавель, мяту - все по-вытоптал. Женаненавистник...
Красуня моя, домашніх впритул не помічає , дере кігтями всіх, тільки Батька може взяти на руки і шубу вичесати ... дуже любить спостерігати коли Син риби наловить, ну там помити обробити, все це доводиться робити мені, тому фотографій мало ...
Подивіться моїх 2 альбому там все є про ці лопати. Потрібно буде додати, до закриття виробництва зробив ще кілька .
Любить нюхати копання залізо, але гогда налітає комар, захищає його як зінітка. як то так на сьогодні, фоток багато, як небудь загляну на вогник ... Слава Україні!
Прям таки не знаю что и делать ,пооткрыл всё , что можно ... Лопаты и Топоры . Подгоны Камерадам . 0 4К 9 1 299 12 май 2016 Публичный
По самой ссылке смотреть можно, не знаю на сколько практичные, но смотрятся ооочень годно, мастерски, а с профиля никак, ну то такое.. Красиво в общем.
Доброго, біля хати трошкі землі 25-ть соток, ось там і бігає, вчора в вечорі нічого не їв, думав до ранку зїсьт, зовсім зле ветеренир, аналіз, уколи аж чотири, якійсь кліщ вкусив вчасно привезли напоїв в дома водою нагодував примусово бо сам не хоче і весь час лежить. На вечір ще нагодують, бо завтра у відрядження мушу їхати, а дружина на працю. Добре що знайомий ветеренир обіцяв завтра в вечорі заскочити подивитися. Фото як себе почуває. В будку не йде полетить с пів години і тікае, сіно поміняв всеодно не хоче сидіти.
Мій теж через кліща пройшов. 4-5 днів неїв. Воду з цукром поставти несильно (глюкоза краще) для підтримки організма.