Автора цього текстах самого так купати треба хтось прочитає і вирішить спробувати, а траринка тут причому .
Це кацапський календар. У переважної більшості з них унітазів немає, тому скористатися порадою вони не зможуть, при всьому бажанні
100% Зі 100 це прочитавших 50 кацапів це зробили,ай може і 99 То взагалі,кому на голову могло таке прийтиЩе і в календаря запхати
шо лопата,танто лучче,мне нравится эта форма ножика,про вес не понятно,кого вешали,был котейка,которого откормили до 9 кг за месяц,потом долго приходил в свою форму-5.
Точно , Друже , этот набор хребтину не взял , а топоры все пораздарил..... наставлял Лопату и ногой жмякал , люблю всё под бритву точить.... Кошка улыбалась в усы...
Сапёрка в умелых руках пострашнее ножика будет. А садовый инвентарь.. Вилы,грабли.. Гого хош досмерти замахать можно.
Доброго, про косу та серп забули а ще є матика теж непогана річ Пухнастиків коханих незабули? Моя кіцка вже дома спить, шкода на вулицю, там прохолодно от і гріє стілець
Доброго, с огорода все убрали можно и погулять не только в вольере. С выходными всех и праздником наступающим.
Да! Огород для них это счастье. Наш заходит и прямо с кустиков помидоры лопает. Аккуратно так зубами берет и откусывает. Перец сладкий тоже. Иногда и огурчиками балуется..
Моя псинка весь урожай огурцов сожрала,жена сказала больше и садить не будет. А вот к помидорам равнодушна.
Добра Колегам, оскільки копати вже майже не можу і звітів ударних немає, перебуватиму в курилці, якщо Ви не проти .... Моя друга Чорна Душа, тепер з'явився час Її фотографувати.