Мій тоже не все їсть. Сухий корм підбирали ( добре що знайомий працював магазині),. зараза від юзери і вище їсть. Тільки на вулиці, привчив на довгу прогулку пікнік. Мокрий педігрі їсть, а 4лапи від напасті. Юзера сухий.
Тогда с почками скоро распрощаетесь. Не дай бог, конечно, но сухой корм делает свое дело. У моей покойной кошандии уже через год приема сухого корма в моче кровь появлялась. Нужно давать много воды. Моя домашняя принцесска ест все. Даже гарбузовую кашу на молоке с рисом полюбляет. Трескает со мной с одной тарелки, хотя мы и покупаем ей мясные консервы в жестяных банках. Но она и от борща и от пшеничной кашки не отказывается. Правда чтобы с подливкой была... Иногда ест из одной миски с собаками. А может своровайкать батон колбасы в два раза больше себя. Схватит за конец и волокет в диван. Мы наблюдаем и падаем со смеху. Потом забираем конечно. Иногда и не успеваем, приходится из дивана доставать...
Трохи поясню. Це чудо їсть усе що ми, але щоб свіже було ( тільки зварене, на другий день уже їсти небуде) наприклад квашена капуста,огірок. болг. перець, цитрусові, фініки, виноград, яблуко ітд. Сухий корм тільки на вулиці невеликий кулачок ( на мою думку сухий корм скріплює кал). ПС. він їсть коли хоче і скільки хоче ( може залишити )
Нє, то очі такі бо пробує видути ту бумагу шо зжер, а йде не дуже. Можу навчити шо буде шкаралупи з картошки сирі їсти і казати: спасіба за вкуснятину.
[QUOTE="Cladotrix, post: 11486118, member: 11 Можу навчити шо буде шкаралупи з картошки сирі їсти і казати: спасіба за вкуснятину.[/QUOTE] Ви на ту морду гляньте, які шкарлупи скоріше я їх жерти буду, іще прихвалювати, що лігуміни.
Ви на ту морду гляньте, які шкарлупи скоріше я їх жерти буду, іще прихвалювати, що лігуміни. Переглянути вкладення 12666161 Переглянути вкладення 12666167 Переглянути вкладення 12666169 [/QUOTE] Жартую, собаки це абсолютний позитив, ну принаймні мої, не люблю злих. Нє ну трохи за лісапетками хай побігають, цікаво ж., і фате. Мої накормлені а хрумають сиру картоплину, бажано почистити, і кабак рубаний ворують, підходять тихенько, а я типу не бачу.
Так, камрады, у нас тема про любимых животных, хватит уже про зелёного . Для этого отдельная тема имеется.
Правду говорят-язык мой,враг мой... Доп.....ь,довы....ь. Теперь в застенки полезайте. Там где-то выше я про сухарики говорил.