Бійці АТО показали своїх охоронців: У 93-й OMБр пухнасте поповнення Українські вояки зняли дуже позитивний і добрий відеосюжет про тих, кого називають "своїми очима і вухами" - собак. Десять цуценят живуть на позиціях 93-ї окремої механізованої бригади ЗСУ, бійці якої захищають Україну від російського агресора. "Мужні бійці АТО ще раз доводять, що вміють не тільки дати відсіч противнику, але й цінувати вірність справжніх друзів. Таких, як ці цуценята", - йдеться в анотації до відео. "На передовій чи не кожна позиція має власний пухнастий талісман, а іноді - й кілька. Військовослужбовці не соромляться ні своєї доброти, ні ніжності, ні співчуття. А ще кажуть: це наші вуха і наші очі. Бо в години, коли не допомогають сучасні тепловізори, пес завжди відчує небезпеку першим", - наголошується в ролику.
Вінницький Хатіко вже три місяці чекає господаря Рижик сидить на автобусній зупинці і вдень, і вночі в надії, що господар, який його сюди банально викинув, повернеться. Рижик - вінницький Хатіко. Фото: i-vin.info. В одному із сіл Вінницької області виявили собаку, який уже більше місяця чекає на свого господаря. Про це повідомляють "Надзвичайні новини". Зазначається, що пес не полишає автобусну зупинку ні вдень, ні вночі. Як собака з’явився там, ніхто не знає. Небайдужі люди припускають, що його вивіз господар. Перехожі назвали тварину Рижиком. "Це дуже розумний пес, дуже хороший. Він не агресивний і нікого не кусає", – розповіла жителька Людмила. Шансів дочекатися свого господаря у Рижика небагато, і знайти нового – теж.
Малыш растёт и одновременно постигает азы "строевой" 2 мес. и 3 недели. Вкусняшек не получает, всё только за похвалу ...
Був схожий песик , собаку жаль більш ніж людину .. Коли помер - я плакав і не стидаюся цього , тваринки вони ж безневинні , а от людиноподібні гірше тварин.. Просто емоціі...
У нас уже большинство собакиных,ничейных,в том числе в гаражах,ходят с бирками в ухе,выловили,стерилизовали,привили,пометили,выпустили.
Нашей девочке уже 8 месяцев. Это просто энерджайзер (energizer) какой-то, иногда кажется что у неё внутри спрятан маленький ядерный реактор, энергии просто море. Набегается, наиграется, пять минут отдохнёт и опять гонять.
Руді коти самий жир. Мудріших не стрічав. Тільки рудих котів тримаю з дитинства. Передостанній рудий привів років 4 тому додому малого рудого котика. Підвів до моєї Мами, до мене, дав обнюхати псу. Побув з ним 2 дні, подивився, щоб той прижився та зрозумів, що тепер йому за двором приглядати і пішов з подвір'я у вічність. Ось синок
раскошная помесь сиама с полосатиком.Интересен характер,что получилось.И у сиамских есть общая проблема-камни в почках.Надо проверять и вовремя лечить.
малахольная барышня, это же акула ! а не какой-нибудь карасик ей еще повезло дуре а могла бы остаться без ноги.