От сьогодні находив на місці розпаханого хутора - 2 бідненькі обручки (одна навіть з візерунком) - 2 конинки - 2 монетки 5 коп - 1 монетка 2 коп 1942р - 2 монетки 20 коп (рамочник 1944, щитовик ???) - пряжечка - накладочка
Доброго.Я вибачаюсь,Ви мабуть цю тему перенесіть у інший розділ- давнина.Ви же битий- перебитий камрад
Трішки міді назбиралось. Пряга від ременя - морячок Царьок: - 2 коп 1866 - 2 коп 1897 - копійка 1860 - полушка 1735 в гарному стані - петрівська копійка - 9 монеток - совок
Доброго вечора Шановна спільнота. Мав змогу пройтись по сусідніх городах в проміжками між дощиком. Знахідки порадували: Радянщина - зірка з кольорового металу яку хтось ретельно вирубав зубилом - мабуть дуууже хотів стати піонером - 20 коп 1961 року (дуже закислі) - гудзик з 3 отворами - рудзик з написом "фабрика чогось там воен хоз" Царизм - 2 копійки 1812 року дуже закислі - гудзик в якому хтось пробив 2 дірки - лисий гудзик з вушком Давнина - заліпуха (монетки були прилипші одна до іншої) якщо Я вірно визначив Солід Ян Каземир 2 - і якесь дивне кільце - спочатку думав що сережка, але застібки немає і шва також, не кругле (в розрізі має форму еліпса), на вигляд латунь, або мідь Якщо хтось підкаже - буду вдячний - що за кільце (може з кошеля, де соліди лежали) воно поряд було