МТС мобильная связь?

Тема у розділі 'Курилка', створена користувачем оберфельдфебель, 15 січ 2012.

1. Adi

Adi Oberleutnant

Повідомлення:
    1.639
    Адреса:
    △ м.Харків ✙ УКРАЇНА △
    А ваши вас же... за что?:D

2. Cornet57

Cornet57 Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    2.586
    Адреса:
    Донецк Украина
    Перевести то можно, но только не более 5-ти гр. за один заход. Я , кпримеру, переводил и 30 гр., но за шесть заходов по 5 гр, как говорится - не отходя от кассы. Только со счета снимается не 30 а около 40 гр., услуга, однако...

3. stg39

stg39 Obergefreiter

Повідомлення:
    0
    Адреса:
    kenigsberg
    Видимо жиды...Алчность и стяжательство губят Рашку.Они такие-же наши как Адольф Гитлер мой лепший кореш. Друзья их в овраге лошадей доедают...

4. Віталій ЛІК

Віталій ЛІК Stabsfeldwebel

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    6
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    18
    Повідомлення:
    2.333
    Адреса:
    Stаnіsłаwów
    Доречі,чуть незабув саме головне....!
    Лежить тел на столі і сам відсилає одну смс,який її зміст,куда шле подивитись неможна,просто написано "відсилаю смс" і відмінити нереально,хіба пошвидкому вимикаю тел.Трапляється таке систематично раз на місяць.

5. Юхим

Юхим Schütze

Повідомлення:
    0
    Адреса:
    живу не в городе
    Восстание киборгов!:eek:

:D

P.S. А у вас не б.у. смартфон (покупали с рук)?;)... или "Fly"(китаец) какой-нить?

6. Віталій ЛІК

Віталій ЛІК Stabsfeldwebel

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    6
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    18
    Повідомлення:
    2.333
    Адреса:
    Stаnіsłаwów
    нокіа-новий брав,несмарт.

7. 88mom8869

88mom8869 Stabsgefreiter

Повідомлення:
    180
    Адреса:
    Россия. Смоленщина
    это ваш аппарат, смс шлет, тем жукам с луны...(инопланетяне уже здесь):D:beer:

8. Halicz

Halicz Oberfeldwebel

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    4
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    9
    Повідомлення:
    838
    У мене МТС. Пакет безкоштовний на номера в мережі МТС. Сьогодні телефоную своїм: раз - другий - третій. Тут "опа" смс - у Вас недостатньо коштів на рахунку! Собі не вірю - у свому пакеті ніколи гроші з мене не знімали...
    Телефоную в службу підтримки. Момент перший - послуга розмови з оператором "вже тепер" за гроші! Момент другий - хочеш поговорити з оператором без оплати - постій в черзі, від 10 хв до години. Пробував друге, був у черзі раз 65, потім 34. Нарешті дозвонився.
    Дівчинка на мою проблему говорить - так є така проблемка. Роблю на ваш номер заявочку, її розглянуть і грошики повернуть. Питаю "а в який термін розгляд заявочки?". Відповідь - 4 дні. Моє наступне питання "Так це впродовж 4 днів з мене можуть знімати грошики, які не передбачені тарифом пакету?". Заминочка в неї, потім відповідь "ну, швидше всього так".
    Питання - на ф.. такий мені бізнес?

9. Halicz

Halicz Oberfeldwebel

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    4
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    9
    Повідомлення:
    838
    Продовження історії. Сьогодні минув 5 день з часу мого звернення до МТС. Самі вони до мене не звернулися. Я зв"язався з їхнім сервісом підтримки. Говорять "А хіба ви СМС не отримували, що у вас вже все гаразд?". Говорю, що не отримав. "Ну то знайте, уже ваші кошти не знімає". Радий.
    Моє друге питання "А як з поверненням незаконно знятих коштів?". Заминочка. Потім "це не до мене питання, вам необхідно перетелефонувати до оператора в іншому розділі". Одним словом, забив я, подарував їм грошики. Осадок залишився.