Гляньте ще клапан егр,якщо він там підключений.Буває маленька тріщина в патрубку,і від температури буде тяга пропадати. ...Рециркуляция выхлопных газов в двигателях внутреннего сгорания (англ. EGR, Exhaust Gas Recirculation) — система снижения вредных выбросов в атмосферу, представляющая собой клапан, соединяющий на некоторых режимах работы задроссельное пространство впускного коллектора с пространством выпускного коллектора
Ну, продовження історії. Вранці поміняв топливний фільт, після чого машина відмовилась їхати наглухо, з трудом розганялась до 60-ти. Звоню топливщикам, сказали, що на два місяці все розписано, але розпитавши, що і як, сказали, що забитий редукційний клапан. З трудом я його відкрутив, він був не забитий, але по мануалу пружина була піджата на 1 мм. Виставив по інструкуії, машина поїхала. На швидкості тупа, ал їде і тягне набагато веселіше. Всеодно перейду на інше масло, спробую Лотос 5W30. Також в планах ревізія форсунок.
Мав колись opel з схожим фільтром. Якій я мав клопіт. Перше купив opel, потім ТО з зміною фільтрів та мастила. Після чого двигун зовсім не запускався! Як потім з'ясувалось у новому фільтрі стояв напевно якісь клапан, і коли фільтр закручували на місце то трубка яка заходила в середину фільтра впиралась в той клапан та перекривала повністю подачу палива. Вилікувалось вкорочуванням трубки. Для мене лишилось загадкою де раніше попередній власник купував "правильні" фільтра.
А, що не так ? Який є, такий і купив. Старий сьогодні розпиляв, зібраний якісно, все щільно, бумага в нормі не сооїться.
Тільки бумага дуже різна є...Нормальний фільтр до дізеля починається десь від 600-700грнЯ це ще у 90х проходив,зекономив на фільтрі 30$,проїхав 400км-влетів на заміну плунжера за 280$Прикиньте скільки він коштує у виробника,якщо Вам його продали за 5$
Згоден. Пеша ознака неякісної бумаги забита наглухо сітка штуцера обратки, другий фільтр -сітка чиста.
у топливных фильтров есть такая характеристика, как размер грязи, что он таки пропускает, у самых современных это 3-5 микрон, у старых вдесятеро больше и это очень сильно влияет на долговечность топливной. И конечно очень хорошо, если есть датчик наличия воды в топливе, вода убивает сильнее чем грязь. Если нет, нужно хоть раз в месяц пробку снизу откручивать, подставив что попало, даже ладонь и смотреть что там капнуло, воду видно всегда. Если нашлась, менять фильтр.
это бумага, вначале впитывает а потом если хозяину одинаково, таки пропускает, проверено. Не пропускает воду без давления фильтр саржевого сечения из нержавейки, с нитками толщиной не знаю какой, но волос как бревно сравнительно, это из авиации, стоимость будет равна цене некоторых пепелацев. Вовремя снятый мокрый фильтр снизу темный, где пропитался водой но еще не пропустил. И на дне видны капли. Это если вкладыш.
на к9к одноразовий фільтр розбивав його через 30 тис, виглядав як новий, в порівнянні з тим, що приїхав під капотом з-за кордону (був кольора - молочний чоколад)
Знайомий на сто в германії працює, каже там таких половина. По логіці, чим грязніший фільтр, тим менше мікрон пропуска.)