Думаю не варто портити такий екземпляр на такі замашки. В мене лежить рання мосінка, станом підубита, теж з таким гвинтом, от її і можна пустити на експеременти. А цю розбирати жаль, подряпини , злизані вінти.. Думаю не слід.
Згоден. Або робити все , або не чiпать взалi. Може я не так зрозумiв , але здаэться шо пан вже його вiдкрутив
Дуже дякую !!! Це едина в такому виглядi свiтлина яку менi вдалося знайти. Бажаю вдалих торгiв та схожих шедеврiв пiд катушку !
...та там все вЕрно, но цифры похожи : ( и № - четырехзнАчный ??) Вам повезло - первая тульская серия, № 5000 цитатка : "...Интерсный факт: первые Мосинки делались во Франции, завод Шательро, делали их там до 1895 года (... есть экземпляр выпуска 1893 года...). ...Потом с 1892 года началось производство в Туле, Ижевске и с 1897-го в Сестрорецке..." З.Ы. ...но Шательро в 1893-м году №№ - шестизначные (т.е. французы выпускали раньше и работали быстрее...) - фото.2 З.Ы. З.Ы. фото 3 - самый ранний тульский № в интернете - 1700 (переклеймленная фмнами)