Шо ж це, курва, коїться таке?! Як ламають то? "Звонил недавно Ph@ntom. Сказал, что его аккаунт взломан. На форум зайти не может. Модераторам уже сообщил." https://reibert.info/threads/ot-50ti-i-vyshe.1145044/page-2738#:~:text=Нове-,Звонил недавно Ph@ntom. Сказал, что его аккаунт взломан. На форум зайти не может. Модераторам уже сообщил.,-Сьогодні, в 18 https://reibert.info/threads/leshij-2.1454535/
Ломают элементарно. Список пользователей на форуме отображается, дальше либо брутфорсят, так как многие не заморачиваются со сложным паролем, либо если пароли на райберте не хэшируются то и модераторы некоторые могут продавать, могут получать доступ если вход через взломанные соц сети, если заходил с публичной точки доступа, воровство кукисов, да масса вариантов как могут увести акк. Даже я будучи студентом уводил кучу акков из ВК и тогда еще мейл ру знакомых просто ради фана (конечно говоря им об этом). Ну и помните, 80% всех взломов это социальная инженерия, а не хакерство со взломом, то есть просто подсказали пароль, открыли левую ссылку (а этого достаточно) и тд. Как вариант может быть какой-нибудь ипсо на левые карты просто чтобы максимально попали на деньги (ну как телефонные минеры всяких школ, профита им 0, а злорадство удовлетворили «наказав» типа ). В общем, просто элементарная и банальная бдительность залог вашего спокойствия. многие к слову не меняют свой пароль лет по 10 и легко по нику подбором от прошлых всяких ВК и мейлру и тд, ведь аккаунты тут по 15 лет живут и больше. В общем, ставьте уникальный пароль, MFA и спите спокойно. Объясню на пальцах один из способов - если вы сохранили вход и не логинитесь каждый раз, то ваша сессия сохраняется в спец файле кукис браузера. Если на компе или девайсе завелся вирус, утянули ваши кукисы и получили доступ ко всем сохраненным сайтам с авто входом. Еще к слову очень популярный фишинг, сайт к примеру relbert.info, не все заметят разницу, а логин с паролем введут
И еще, не хотите быть героем таких тем - забудьте о слове «предоплата» навсегда, везде. Времена давно поменялись. Многие заблуждаются считая себя не жадным, но эта самая жаба - самая сильная эмоция, импульсивная, и попадаются на нее все, без исключения. Когнитивное искажение наверное в самом топе остальных. Нет ни одного человека, которого бы профи мошенник не смог развести. Хотите еще прикол? Все скрытые лоты элементарно можно посмотреть даже не имея аккаунта на сайте, вот ради интереса даже можете назвать любой ник и я выдам проданные лоты. Вы себе даже не представляете насколько дырявый интернет.
Может все проще кого-то из комрадов прикрыли на СИЗО,с гревом тяжело и "Батва" подсказала как с лохов копейку снять? Или оперки молодые Одесские приняли кого-то и развлекаются на хлебушек добывая.А левые карты могут и от задержанных оставаться,из СИЗО не всегда есть возможность заблокировать.
Доброго дня. Я є власником акаунту FoxS_1. Акаунт дійсно було зламано. Зареєстрований з 2016 року. Заходив на форум час від часу. В основному щоб щось купити з речей або ММГ, для розвитку дитини. Ніколи нічого не продавав. Так як заходив не часто, фактично лише по потребі, інтервали між візитами могли бути і три місяці, і шість. Саме так сталось, що знову виникла потреба в купівлі, спробував зайти на сайт але видало що акаунт заблоковано. Зв'язався з адміністрацією, поспілкувались, було надано згоду на розблокування акаунту. Тепер щодо злому. Нажаль, я вважаю, що сталося не дуже дбайливе ставлення, з мого боку, до безпеки паролю. Минулий пароль був : vbnm135zxcmn, не сказав би що дуже легкий для брут форсу, але і не дуже складний. Також таку саму комбінацію логіну та паролю використовував ще на деяких нормальних сайтах. Наприклад продажу електрозапчастин, форум електроніки та автофорум, також не один рік на них реєстрований. Нажаль використовував форму запам'ятовування паролів, тому є підозра що витік був через куки. Користуюсь платною версією антивірусу Avast і різними пакетами до нього, типу AvastAntiTrack і т.д. На якомусь етапі, як раз орієнтовно взимку, від аваст було повідомлення що часто використовувана електронна пошта, і що десь засвітився мій пароль. Не знаю як це працює, але повідомлення я успішно проігнорував. Також якогось вечора, точно вже не пам'ятаю коли саме, але точно взимку, пішов масований спам на мій номер телефону, який реєстрований на сайті. А саме, пішли купа СМС з незрозумілими символами, і не зрозуміло від кого (відправники були якісь трьох чи чотирьох значні номери, зараз точно не пам'ятаю). Паралельно з цим відбувалось до десятка телефонних дзвінків з кодами з інших держав. Оскільки сестра за кордоном, то перший виклик взяв, відповідно у відповідь тиша, далі дзвінки ігнорував. Це все тривало орієнтовно хвилин двадцять, десь по десять дзвінків та СМС. Це зараз спів ставляючи всі ці події, мені здається що все це пов'язане, хоча не факт. Фактом лише є те що акаунт зламали, але на поштову адресу ніяких повідомлень про якісь зміни паролів не надходило, і скринька під моїм контролем. Можливо що все вище перераховане було просто збігом, а насправді ошуканці користуються простішими методами. Шкода лише, що використовуючи мій акаунт та його данні, було ошукано людей на, як я подивився, доволі пристойні суми. Нажаль, мабуть, настали часи що довіряти вже нікому не потрібно, і що ще більш прикро, більшість людей заслуговує на довіру, лише пару вишкрябків сіють загальну недовіру. Це як з прислів'я про ложку дьогтю та бочку меду. Всім дякую за Ваш час. Гарного та тихого всім вечора.