Мордор теперь "Прогрессами" салюты устраивает на 9 мая

Тема у розділі 'Курилка', створена користувачем 2m-outrage, 29 кві 2015.

1. Oleksiy

Oleksiy Major

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    6
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    11
    Повідомлення:
    2.665
    А ведь он реально напугал американцев, такой старый корчь летает над головами, и не известно когда от него что отвалится...

nitrogear, Luftwaffen, Саня ZP.UA та 3 іншим подобається це.
  2. Цікаві лоти

1. Кроссовки Timberland aerocore. размер 43 Состояние хорошее
      350 грн.
    2. (в наявності 21 шт.)
      Нові тактичні кросівки. Матеріал - натуральна шкіра. Вставки - міцна 3D сітка. В середині - високояк...
      1750 грн.
    3. Кеди шкіряні оригінал Converse
      380 грн.
    4. Кросівки Grisport Vibram Cordura BOA Матеріал взуття: нубук+тканина CORDURA® Країна-виробник: Італія...
      3970 грн.
    5. Тактичні боти,виробництва Чехії,надміцні користувався тиждень!Розмір 43!
      3000 грн.
  3. Allex761

Allex761 Standartenführer

Рейтинг:
    3
    Відгуків:
    21
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    33
    Повідомлення:
    15.001
    Адреса:
    Лісостеп
    І вони теж. А іще Бабченко, Сукачов, Гребенщиков та багато інших.
    Я їх паспорт не дивився. Думаю, вони громадяни Росії.

FoxMulder, Volocuga, Саня ZP.UA та ще 1-му подобається це.
  4. РОКЕНРОЛЬЩИЦА

РОКЕНРОЛЬЩИЦА Major

Повідомлення:
    2.754
    Адреса:
    ..........
    Притча "О мудреце и воде"

Однажды один индийский пророк предсказал, что через много лет все колодцы опустеют, и начнётся засуха. Засуха продлится несколько лет, после чего колодцы вновь наполнятся водой, но то будет отравленная вода, и любой, кто её выпьет станет безумцем, и если они не начнут запасать воду прямо сейчас, то они все станут безумцами...
    Однако никто не отнёсся к предсказанию пророка с должным уважением, и не поверил никто ему. Только один человек поверил словам пророка и стал запасать воду.
    Проходили годы, а он всё запасал и запасал чистую, не отравленную воду. И вот наступило время исполнения пророчества, но к тому времени никто уже не помнил об том пророчестве, никто, кроме человека, который однажды поверил в него. Началась засуха. Погибал скот и урожай, ибо чистая вода покинула колодцы, только единственный человек пил воду из своих запасов.

Засуха кончилась и колодцы вновь наполнились водой, но то была отравленная вода. Однако никто и тогда не вспомнил о пророчестве мудреца, только один человек пил воду из своих запасов.
    И стали люди безумцами. Только один человек пил воду из своих запасов и сохранил разум.
    Однако люди не считали себя безумцами, ибо были они теперь все одинаково безумны и продолжали пить отравленную воду.
    Только один человек пил чистую воду из своих запасов.
    Но безумцы увидели, что единственный, сохранивший разум, отличается от них, и решили безумцы, что он безумен.
    Они гоняли его и ненавидели за то, что он не такой, как все остальные.
    И однажды сломалась воля того, кто сохранил разум и вылил он все запасы своей воды на землю, и испил отравленную воду из колодца, и лишился разума. И безумцы решили, что он обрел разум.

самая тёмная часть ночи перед рассветом, нужно лишь не испугаться и не потерять веру

5. Саня ZP.UA

Саня ZP.UA General-major

Рейтинг:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    8.640
    Адреса:
    Запоріжжя
  6. Maks007

Maks007 Moderator

Рейтинг:
    4
    Відгуків:
    135
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    286
    Повідомлення:
    4.311
    А кто сказал что я там ничего не услышал? Я не услышал там призыва "москалей на ножи"
    Вот выложенный вами видос:
    Повторю -
    Зачем вы его сюда выложили?
    Когда именно там кричат "москалей на ножи"?

tuman подобається це.
  7. консерватор

консерватор General-leutnant

Повідомлення:
    33.108
    Адреса:
    від Сяну до Дону
    особливо СУКАчєв.
    не треба знов розповідати що серед рюзьге є люди. гарний кацап то мертвий кацап

Парторг подобається це.
  8. РОКЕНРОЛЬЩИЦА

РОКЕНРОЛЬЩИЦА Major

Повідомлення:
    2.754
    Адреса:
    ..........
    вы точно не слышите ? вроде уже и ролик правильный выбрали и наверное просмотрели его , не один раз - буде Україна вільна буде Ненька самостійна, москалів на ножі

9. Allex761

Allex761 Standartenführer

Рейтинг:
    3
    Відгуків:
    21
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    33
    Повідомлення:
    15.001
    Адреса:
    Лісостеп
    Наведений тобою уривок писали тільки на зовсім зашкварених ресурсах, на зразок "Новоросінфо" чи "Русская весна". Навіть Кісільов та офіційні російські ЗМІ такого не писали. :)

Іще трохи про користь репресій.
    "...всім, хто хотіли поїхати в Росію, ми купили квитки в один кінець. А Дніпропетровськ через деякий час перетворився на місто зразкового патріотизму, причому без особливого тиску з нашої сторони» — згадував у 2015 році заступник Коломойського Г. Корбан".
    http://hvylya.net/analytics/society/yak-kolomoyskiy-ukrayinu-ryatuvav.html

Все, дякую за увагу. Засім на цю тему писати припиняю.

Oprishok, Парторг, FoxMulder та ще 1-му подобається це.
  10. Baton

Baton Feldwebel

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    3
    Повідомлення:
    838
    Адреса:
    Украина
    CgA3cb6UMAEm5ny.jpg

Oprishok, walterscot, Парторг та 2 іншим подобається це.
  11. Той

Той Hauptmann

Повідомлення:
    2.239
    Адреса:
    Микитинська Січ.
    ......лечится от педофилии

KAISERLEMBERG, Владимир Херсон та Derflinger-1 подобається це.
  12. ☆ JOKER☆

☆ JOKER☆ Leutnant

Рейтинг:
    5
    Відгуків:
    231
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    452
    Повідомлення:
    1.394
    Адреса:
    Харьков
    Вернувся Іван зі заробітків до дому. Відгрохав вілу і закликав друзів на новосілля.
    - Ось сауна, ось джакузі, ось мій робочий кабінет – розхвалює Іван свою нову домівку.
    - А тепер ходімо я вам свій сад покажу – припрошує Іван гостей
    - Ось гінго, то мені з Китаю привезли, а ось пальма з Індії, а там на тому дереві москаль висить – дрібнечка, але приємно…
    - Ой куме, та ж він засмердиться скоро – хвилюється одна з гостей.
    - Ніц пані Стефцю, ви не переживайте, ми щодня на свіжого міняємо.

ejnalej, Sumy.Uk, Владимир Херсон та ще 1-му подобається це.
  13. ☆ JOKER☆

☆ JOKER☆ Leutnant

Рейтинг:
    5
    Відгуків:
    231
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    452
    Повідомлення:
    1.394
    Адреса:
    Харьков
    Ловляь рибу українець та москаль. Зловили золоту рибку. От рибка і каже :
    – Відпустіть мене, я Вам виконаю любі три бажання.
    Москаль каже:
    – Я словіл рибку за губу, я буду загадивать два желанія, а ти за хвост словіл, ти одно.
    Добре каже українець, Москаль каже:
    – Хочу что би на всей русі небило ніодного хохла, і что би кругом всей русі била велікая огорожа!
    Рибка каже 1,2,3-все зроблено.
    Українець:
    – рибко, а правда що в москалів нема жодного українця – правда каже рибка; а правда що кругом москальляндії велика-превелика огорожа – правда каже рибка. Тоді українець і каже:
    – То залий це все нах*й бетоном! :D

Thomas Brauer, Sumy.Uk, Владимир Херсон та 2 іншим подобається це.
  14. ☆ JOKER☆

☆ JOKER☆ Leutnant

Рейтинг:
    5
    Відгуків:
    231
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    452
    Повідомлення:
    1.394
    Адреса:
    Харьков
    Летять на літаку німець, француз та росіянин.
    Німець висовує руку із ілюмінатора, через 20 секунд втягує назад і каже:
    - Над Німеччиною летимо.
    - Чому?
    - А бачите вся рука чорна – це дим із заводів Рура.
    Через півгодини француз проробляє те ж саме, через хвилину втягує руку і каже:
    - Над Францією пролітаємо.
    - Чому?
    - Відчуваєте, рука парфумом пахне.
    Через годину росіянин висовує руку в ілюмінатор і в ту ж секунду втягує назад.
    - Ба! А ось і Росія-матінка.
    - Але як ти так швидко визначив?
    - Годинник поцупили…

Sumy.Uk та Владимир Херсон подобається це.
  15. ☆ JOKER☆

☆ JOKER☆ Leutnant

Рейтинг:
    5
    Відгуків:
    231
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    452
    Повідомлення:
    1.394
    Адреса:
    Харьков

Балакають дві старі жіночки.
    - Знаєш, кума, до мене внучок з Києва приїхав. Така дитинка роботяща: Дрова нарізав, город сполов, хату побілив, сіна заготував. Ну така дитина, така…
    Друга мрачно: а до мене, падло, внучок приїхав. Пів села переїбав, нічого не робить, три рази міліція приїздила… Вранці кажу йому “іди хоч корові їсти дай”, так знаєш шо він мені сказав??
    - Ебал я её в рот!!!
    Так я усіх циплят поховала,щоб він їм дзьобики не розламав…:oops:

igdad, Sumy.Uk, Владимир Херсон та ще 1-му подобається це.
  16. ☆ JOKER☆

☆ JOKER☆ Leutnant

Рейтинг:
    5
    Відгуків:
    231
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    452
    Повідомлення:
    1.394
    Адреса:
    Харьков
    Дід на запорожці та нові руські

Частина 1
    Їде селюк на своєму старому запорожцю, ну і як завжди не зміг зупинитись, і врізається в мерседес. Звідти виходять нові руські і йдуть до запорожця.
    - Попал ты старый. Давай так, ты нам 50 штук за ремонт машыны, и по 5 штук на каждого. Тогда мы тебя забудем
    -Добре хлопці
    Виходить з машини, відкриває багажник, дістає сумку грошей, і дає їм купку по 500.000$ кожному. Круті питають його
    -Дед, ты чем занимаешься, откуда у тебя столько денег ваще?
    - А я кроликів розвожу
    Нові руські з переполоху дзвонять босу
    -Алё, папа, нас чиста бобик подбил, мы ему сказали мол денег давай, так он нам пол лимона на каждого откосил.
    -Спросите чем он занимается.
    -Кроликов разводит
    -Ну вот, он кроликов разводит, а вы и лоха развести не можете.

Владимир Херсон подобається це.
  17. ☆ JOKER☆

☆ JOKER☆ Leutnant

Рейтинг:
    5
    Відгуків:
    231
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    452
    Повідомлення:
    1.394
    Адреса:
    Харьков
    Частина 2
    Нові руські вирішили покарати діда, вбити його зібрались з злості. Приїжджають до села на мерседесах броньованих, штук так 20 і до першої хати до селюка, який солому косить.
    - Слыш Вася, ты не знаешь, где тут такой Дед живёт, который кроликов разводит?
    - Так хлопці, знаю. Ото прямо, потім направо, після червоної хати наліво, і останній дім
    Нові руські посідали в машини і поїхали. Селюк дістає мобілку з кишені і дзвонить
    - Ало, Миколо, до тебе кролики поїхали.

Sumy.Uk та Владимир Херсон подобається це.
  18. ☆ JOKER☆

☆ JOKER☆ Leutnant

Рейтинг:
    5
    Відгуків:
    231
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    452
    Повідомлення:
    1.394
    Адреса:
    Харьков
    Одружилися Оксана (українка) та Серьожа (Росія), живуть у Росії. На різдвяні свята, Оксана вмовила коханого поїхати до свого села, що в Карпатах, відпочити, показати свої традиції, фольклор. Та цей Серьожа – боїться відходити далеко від хати. Йому ж на родіне казали, що «бандеровцы тебя убьют»! Оксана нервує, каже: от тобі пляшка горілки, пампушки, сало, іди в село, до людей, скажеш Христос народився, і все буде гаразд. Дурні ці твої друзі, що таке тобі розповідали, в нас тут нормальні хлопці, ніхто тебе не чіпатиме, послухаєш як колядують, може й з ними спробуєш! Наледве відправила. Проходить пів години, той Серожа як вривається до хати як навіжений, двері на замок, очі великі, слина з писка, шапку загубив. – Та що ж таке сталося, любий, невже вовки знову до села підійшли? – Да я… к ним…. с открытой душой! Прихожу, бутылку ставлю на стол, ґоворю им, как ты учила. “- Христос нараділся!!!” А они, все хором, как заорут “- Славімо його!!!” А хрен вы меня словите!…

olegck та Владимир Херсон подобається це.
  19. ☆ JOKER☆

☆ JOKER☆ Leutnant

Рейтинг:
    5
    Відгуків:
    231
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    452
    Повідомлення:
    1.394
    Адреса:
    Харьков
    А я йду, гуляю по Москві,
    І бачу пам’ятник Бандері,
    Величний тризуб на Кремлі,
    І синьо-жовтий стяг в оселі.
    Величний пам’ятник Донцову,
    Петрівка вже стоїть без грат,
    Повсюди чути нашу мову,
    І люблять всі мій автомат.
    Повсюди гарні краєвиди,
    На дротах москалі висять,
    І я крокую без огиди,
    У ГЕТО, де вуйки з Тель-Авіва кричать.
    Нема вже в світі комуністів,
    Нема ляхів і москалів,
    Немає негрів, шовіністів,
    І всяких Путінів – козлів.
    Нема вже в світі Мавзолею,
    Оздоби вже на Соловках,
    Спалили Леніна, тварюку,
    А Кучма з’їв його весь прах.
    Повсюди майорять прапори,
    Червоно-чорнії – святі,
    Нема московського терору,
    І злоте св’ястя на стіні.
    Яскраво світить ясне сонце,
    Нема кацапської свині,
    Червоно-чорний у віконці,
    І я щасливий у Москві.

KAISERLEMBERG, Sumy.Uk, Владимир Херсон та ще 1-му подобається це.
  20. Саня ZP.UA

Саня ZP.UA General-major

Рейтинг:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    8.640
    Адреса:
    Запоріжжя

Grizli2014, BART28, Patton та 4 іншим подобається це.
  21. Саня ZP.UA

Саня ZP.UA General-major

Рейтинг:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    8.640
    Адреса:
    Запоріжжя
  22. Volocuga

Volocuga Oberstleutnant

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    2
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    7
    Помер путін, пройшло десять років, проситься в сатани, на землю на пару годин, щоб подивитись, що в росії змінилось. Чорт погодився, та відпустив. Заходе в парший ліпший бар, в москві, просить в бармена пива, та заводить розмову:
    -Как живёте ?
    -Да, отлично живём.-відповіда бармен.
    -Как там дела на Украине ?
    -Да хорошо всё на Украине, мы ж одна страна, империя !
    путін зрадів, допив пиво, та питає в бармена :
    Сколько,я вам за пиво должен ?
    10 гривень, будьласка. -відповів бармен.

olegck, KAISERLEMBERG, Sumy.Uk та ще 1-му подобається це.
  23. ponab

ponab Moderator

Повідомлення:
    51.165
    Адреса:
    Коростень Украина
    Казна РФ снова погружается в дефицит

Снова, опять - не суть важно, а важно то, что аккурат вместе с "Прямой линией Путина" Минфин РФ опубликовал данные по счетам правительства РФ и в то время как президент великой и могучей обещал рабочим заводов, которым не платят зарплату "немного подождать", сама казна показала дефицит в 3,7% от ВВП! От ВВП страны, а не от капитала самого Путина, хотя, разница не велика.
    Хочу отметить, что весной основной наполнитель российского бюджета - нефть, показывает уверенный рост, на надеждах о заморозке добычи, но, не смотря на это, заполнение казны показало за март худший результат с... 2009 года! На сегодняшний день, за квартал, правительство РФ получило лишь 16,4% от запланированных поступлений за счет продажи нефти.
    В итоге, на сегодняшний день Россия потратила 1,68 трлн. рублей, при доходе в 1,066 трлн. что соответствует дефициту в 614 млрд. рублей, который в свою очередь на 23% выше февральского показателя.
    В принципе, такая ситуация вполне объясняет почему Центробанк РФ в апреле планирует вновь начать проводить операции с Резервный фондом. Ну, а пока все молятся на нефть, потому как если она упадет до $30 за баррель, России придется включать станок и напечатать минимум 4 трлн. рублей. Эффект от подобного вброса денежной массы все мы прекрасно понимаем...

Парторг, Саня ZP.UA та РОКЕНРОЛЬЩИЦА подобається це.
  24. ponab

ponab Moderator

Повідомлення:
    51.165
    Адреса:
    Коростень Украина
    При сильном смехе соблюдать меры осторожности
    3047721_original.jpg
    ре:германия и япония оказывается наши исконные земли:eek::eek::eek:

Oprishok, walterscot, Снайпер.74 та 9 іншим подобається це.
  25. Саня ZP.UA

Саня ZP.UA General-major

Рейтинг:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    8.640
    Адреса:
    Запоріжжя
    Охоронці скреп — “Патруль Перемоги”: В Росії займуться тими, хто не шануватиме належним чином “георгієвську стрічку”

У Міськдумі вирішили запровадити “спездружинників”, які перевіряти перехожих на правильність носіння колорадської символіки. Порушникам буде непереливки.
    Проект Молодіжної палати при Мосміськдумі “Патруль Перемоги” проведе на травневі свята рейди по перевірці, наскільки шанобливо громадяни і організації користуються патріотичними символами. Про це попереджає російський “Комерсант”, зазначають Патріоти України.

За словами голови Молодіжної палати при Московскій державній Думі Володимира Мохте, активісти “Патруля Перемоги” проведуть виховні бесіди з тими, хто носить георгіївські стрічки на одязі або закріплює на автомобілі, але при цьому не проявляє до символу належної поваги. “Іноді стрічку вішають на машину, і вона перетворюється в брудну ганчірку. Іноді пов’язують георгіївську стрічку на ремінь, це нешанобливо”, – зауважує Мохте.

Учасники патрулів збираються розповідати порушникам, як “правильно потрібно носити георгіївську стрічку”. Крім того, звісно, скаржитимуться на неповагу до цього символу до місцевих рад ветеранів та інших “небайдужих” громадян та установ.

“Патруль Перемоги” також перевірить організації, що використовують патріотичну символіку. На думку Мохте, деякі магазини і клуби зловживають пропозиціями “фронтових ста грамів” кожному клієнту. “Це ж неправильно, тому що фронтові 100 грамів – це досить значимо з точки зору Великої Вітчизняної війни”, – зазначив рашистський активіст.

Нагадаємо, у квітні минулого року член комітету Держдуми з оборони, голова Російської партії пенсіонерів за справедливість Ігор Зотов запропонував ввести кримінальну відповідальність за наругу над символів Перемоги у Великій Вітчизняній війні, таких як Прапор Перемоги, орден Перемоги або георгіївська стрічка.

Чинне федеральне законодавство передбачає адміністративну відповідальність за порушення порядку використання державних символів та кримінальну – за наругу над прапором або гербом країни.
    http://patrioty.org.ua/politic/okhorontsi-skrep—patrul-peremohy-v-rosii-zaimutsia-tymy-khto-ne-shanuvatyme-nalezhnym-chynom-heorhiievsku-strichku-115390.html

Парторг, РОКЕНРОЛЬЩИЦА, Sumy.Uk та ще 1-му подобається це.
  26. Maks007

Maks007 Moderator

Рейтинг:
    4
    Відгуків:
    135
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    286
    Повідомлення:
    4.311
    СУДЬЯ, ПРИНЯВШАЯ ИСК ОБ ОТСТАВКЕ ПУТИНА, ЛИШЕНА ПОЛНОМОЧИЙ

Житель города Балаково Николай Суворов на минувшей неделе подал иск с требованием отрешения Путина от власти.

В Саратовской области лишена полномочий судья областного арбитражного суда Татьяна Лескина, принявшая к рассмотрению иск об отставке Владимира Путина с поста президента России. Соответствующее решение в пятницу было опубликовано на сайте квалификационной коллегии судей.

7 апреля арбитражный суд Саратовской области принял к рассмотрению иск жителя города Балаково Николая Суворова, в котором тот потребовал отрешить от должности президента России Владимира Путина как "врага народа", виновного в "разграблении России".

На следующий день суд отклонил этот иск.

http://www.svoboda.org/content/article/27676709.html

Парторг, Govtva, Саня ZP.UA та ще 1-му подобається це.