Мордор теперь "Прогрессами" салюты устраивает на 9 мая

Тема у розділі 'Курилка', створена користувачем 2m-outrage, 29 кві 2015.

1. moranno

moranno General-major

Повідомлення:
    6.478
    Адреса:
    Киев
    1. Флисовая армейская куртка. Размерной бирки нет, судя по замерам это вероятно М, но проверяйте по зам...
      100 грн.
    2. Микрофлис германского контингента NATO в Афганистане (провинция Кундуз). Оригинал. На груди вышивка...
      950 грн.
    3. Оригинальная армейская флисовая куртка для флота США. Цвет чёрный. Флис по плотности как общевойсков...
      1100 грн.
    4. 1 грн.
    5. Негорючий військовий фліс Massif EWOL FREE FR ADS ECWCS Куртка L/R, штани M/R
      3000 грн.
  2. moranno

moranno General-major

Повідомлення:
    6.478
    Адреса:
    Киев
    image568MDD84.jpg

Images:

image5.jpg
    imageUYU6TSW0.jpg
    imageWIBEDQ6H.jpg
    imageXHK2LIHJ.jpg
    image.jpg
    Kirill1036, Luftwaffen, Каптёрка та 10 іншим подобається це.
  3. Той

Той Hauptmann

Повідомлення:
    2.239
    Адреса:
    Микитинська Січ.

Patton, Luftwaffen, moranno та 8 іншим подобається це.
  4. Дед Панас

Дед Панас Stabsgefreiter

Повідомлення:
    176
    Адреса:
    Украина
    ...

Images:

1k.jpg
    Patton, Luftwaffen, Каптёрка та 8 іншим подобається це.
  5. Той

Той Hauptmann

Повідомлення:
    2.239
    Адреса:
    Микитинська Січ.

Patton, Luftwaffen, Лісоруб та 10 іншим подобається це.
  6. moranno

moranno General-major

Повідомлення:
    6.478
    Адреса:
    Киев
    Когда в России говоришь правду, тебя называют американским шпионом. На полном серьёзе ! Взрослые, солидные, вроде бы образованные люди. Стоит просто описать хотя бы часть того абсурда, в котором мы все живём, и обязательно в комментариях появится истеричка, которая будет заявлять, что такого не бывает, статья ложь, а мне платит госдеп соединённых штатов вареников и лично Обама. Отчего у меня на лице появляется улыбка. Потому что эти товарищи тоже являются частью исконного абсурда. Нет, ребята, я не шпион. Это у вас в Москве всё хорошо. У нас — не очень. Да и не в этом суть. Однажды, когда меня в очередной раз обвинили в том, что я выкормыш Обамы, я задумался, а что бы я делал, если бы действительно был американским шпионом ? И пришёл к следующим выводам: 1. Я бы постарался привести Россию к международной изоляции, причём таким образом, чтобы сами россияне были не против этого. Смотреть, как твой враг сам себе роет могилу и ещё просит дать ему лопату побольше – бесценно. 2. Я бы делал так, чтобы Россия влезала во все возможные военные конфликты. Больше расходов бюджета — слабее страна. А нам, агентам госдепа, только того и надо. 3. На ключевые посты я бы поставил своих друзей, которые не соответствовали своим назначениям и должностям. 4. Постарался бы ограничить свободное распространение информации. Рабыдолжны быть безграмотными, чтобы лишнего не думали. 5. Детей своих я бы отправил на Запад, мало ли, меня раскроют и повесят. И их тоже. Надо беречь своё потомство для будущих пакостей в этой северной стране. 6. Предоставил бы религии широчайшие полномочия и ввёл её в школьную программу. Нам, американским шпионам, выгодно религиозное население, потому что власть для истово верующего человека равна Богу. А кто не хочет стать Богом для своих врагов ? 7. Уничтожил бы остатки производства. И вообще, рабочие места. Меньше рабочих мест — довольнее хозяева в Вашингтоне. Вот так я поступил бы, будь я настоящим американским шпионом. А люди, которые хоть на минуту хотят вырвать народ из плена иллюзий о великом государстве с мудрыми правителями – они не шпионы. Шпионы сидят гораздо, гораздо выше.
    image.jpg

Patton, sibbratsk, Слава Україні! та 5 іншим подобається це.
  7. Waffenschmiede

Waffenschmiede Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    596
    Адреса:
    Suhl, Deutschland
  8. d29k3

d29k3 Stabsfeldwebel

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    2
    Повідомлення:
    680
    Адреса:
    LEMBERG
    "Русская водка, что ты натворила!": Росіяни на Уралі намагались вбити бойовика "ДНР", щоб здати його за гроші в СБУ
    Затриманих нападників бойовик здав поліції, і сам був на деякий час через них поміщений в СІЗО.

Російський бойовик Олександр Негребецький, який воював в Донбасі на боці бойовиків "ДНР", заявив, що на нього було скоєно замах. Інцидент стався в російському місті Златоуст Челябінської області, де проживає Негребецький. За його словами, п'яні мужики, дізнавшись, що за голову Негребецького СБУ призначила нагороду, вирішили вбити його і здати його труп в СБУ, щоб отримати гроші. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на блогера Дениса Казанського.
    Про напад уральським журналістам розповів сам Негребецький: «Увечері в п'ятницю, до мене в квартиру стали ломитися троє нетверезих чоловіків, приблизно мого віку. Одного з них – Олега -, я добре знав, так як жили на одній вулиці, двох інших раніше не зустрічав. Ті, що прийшли запитали, так написано в ЗМІ, що за мою голову Служба безпеки України призначила нагороду в два з половиною мільйони доларів? Я сказав, що це правда, тоді, озброївшись трояндочками від розбитих пляшок, з криками «Зараз ми тебе уб’ємо і гроші отримаємо!» чоловіки накинулися на мене. Один з нападників постійно заявляв, що він хохол і спеціально приїхав за мною з України», - цитують бойовика журналісти агентства «Уралпресс».

За словами Олександра Негребецького, йому вдалося знешкодити п'яних і затримати двох з них. Третьому вдалося втекти. Затриманих бойовик здав поліції, і сам був на деякий час поміщений в СІЗО. При цьому Негребецький повідомив, що не сприймає напад, як замах за наказом СБУ.

sibbratsk, Лісоруб, Swarog та 4 іншим подобається це.
  9. gantz

gantz Oberst

Рейтинг:
    3
    Відгуків:
    21
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    35
    Повідомлення:
    3.596
    Адреса:
    украина сумы
    хрень якась.гирой наваросии вместо того,чтоб защищать свою малинькую но очинь гордую страну ат биндеровско-хвошиздской хунты,аки псина трусливая зашкерился в условно вяликой и магучей.забился в нору и сидел,пока его не спалили три алконавта.(почему не два,не пять?не весь подъезд?бабла хватило б на всех). и тут гироичискава гироя понесло.туловище вспомнило шо наваросиц эта как пиндосский рэмба,тока без вирталёта и лихо в рукопашном завалил троих хунтовских подпевал вооруженных хоть и импровизированным,но таки режуще-колющим холодняком.двоих притяг в отделение полюционеров.(третьего куда вдел? )
    и шо за награда за гироя-2,5 ляма зеленью от сбу? туловище-шо,самый преглавный наваросыц? за рядового мудилу-хрен бы хто шо дал.
    хотя за 2,5 ляма-его сдали б ещё здесь.и не факт шо живым весом и комплектом.причем дали бы совершенно незнакомые друг с другом люди...
    кажется мне,гирой цену решил себе набить.шоб случаем у бухвете не вальнули....

ШВАРЦ33, иштван, denisik4 та ще 1-му подобається це.
  10. Той

Той Hauptmann

Повідомлення:
    2.239
    Адреса:
    Микитинська Січ.

Kirill1036, Luftwaffen, Gogi 514 та 5 іншим подобається це.
  11. Той

Той Hauptmann

Повідомлення:
    2.239
    Адреса:
    Микитинська Січ.

Patton, Kirill1036, Лісоруб та 3 іншим подобається це.
  12. Той

Той Hauptmann

Повідомлення:
    2.239
    Адреса:
    Микитинська Січ.

Слава Україні! та Teddy подобається це.
  13. Той

Той Hauptmann

Повідомлення:
    2.239
    Адреса:
    Микитинська Січ.
    ...одно насилу впізав, а шо то з ліва?..

Patton, walterscot, BART28 та 2 іншим подобається це.
  14. ДАГОТ

ДАГОТ Major

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    14
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    23
    Повідомлення:
    2.899
    Адреса:
    Украина
    Так и справа не моторолер вроде , должен быть без глаза.

BART28 та Слава Україні! подобається це.
  15. Zibert

Zibert Oberfeldwebel

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    3
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    5
    Повідомлення:
    488
    Адреса:
    Україна
    Справа вроде мильчаков а слева !? да тоже ху***о какое то.

BART28, Слава Україні! та Teddy подобається це.
  16. Teddy

Teddy Leutnant

Повідомлення:
    1.141
    Адреса:
    White Vigvam.
    Свята наївність: Росіяни впевнені, що Захід скоро забуде про окупацію Криму та війну на Донбасі
    Соцопитування показали, що ізоляція Росії не хвилює 62% громадян
    27% громадян Росії очікують посилення напруги у відношеннях з країнами Заходу та чекають на нову хвилю холодної війни після "конфлікту щодо України та Криму". Про це свідчать дані соцопитування у вересні "Левада-Центром", повідомляють zn.ua.
    При цьому майже половина громадян РФ (48%) вірять, що все поступово буде "спущено на тормозах", та відношення світу до РФ стане таким, як було раніше. 62% вважають: Росія має покращити стосунки зі США та іншими країнами.
    Ізоляція РФ хвилює тільки 29% росіян, а 62% це питання не цікавить. Опитування проведено 9-12 вересня 2016 року серед 1600 людей у 137 населених пунктах РФ.

Kirill1036, BART28 та Слава Україні! подобається це.
  17. Слава Україні!

Слава Україні! Oberstleutnant

Повідомлення:
    4.034
  18. Слава Україні!

Повідомлення:
    4.034

Teddy, BART28, kelt та ще 1-му подобається це.
  19. Слава Україні!

Повідомлення:
    4.034

Teddy та BART28 подобається це.
  20. moranno

moranno General-major

Повідомлення:
    6.478
    Адреса:
    Киев
    imageKAUBDAEF.jpg

Teddy, Oprishok, lasilka74 та 4 іншим подобається це.
  21. moranno

moranno General-major

Повідомлення:
    6.478
    Адреса:
    Киев
    image8BGPH5VU.jpg

Images:

image0CW1V9S9.jpg
    image3GMM31NX.jpg
    imageI2J8GTM8.jpg
    Patton, Teddy, Oprishok та 3 іншим подобається це.
  22. Слава Україні!

Повідомлення:
    4.034
  23. Слава Україні!

Повідомлення:
    4.034
    mu25072008, максЪ, Joker_1981 та 2 іншим подобається це.
  24. Слава Україні!

Повідомлення:
    4.034

Teddy та максЪ подобається це.
  25. moranno

moranno General-major

Повідомлення:
    6.478
    Адреса:
    Киев
    imageGCOBOWM1.jpg

Patton, mu25072008, Kirill1036 та 14 іншим подобається це.