Монеты. Россия. 1780;1797;1790;1758

Тема у розділі 'Монети', створена користувачем 328Podveshhestvami328, 8 січ 2018.

1. Dietrich88

Dietrich88 General-major

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    3
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    3
    Повідомлення:
    5.343
    Адреса:
    ...
    Я особисто також за те щоб на Райберті знову можна було продавати монети, і думаю більше не по тій причині що мені їх немає де продати чи купити, а тому що віоліті дуже хитросракий аукціон - в себе як продавали військовий антикваріат так і продають, тут само собою напрошується запитання : чому одним можна все а інших те що дозволять?
    Якщо продаж монет всетаки дозволять в нас на форумі, то це буде відбуватися лише на аукціоні, там навіть вже й розділ відповідний є.
    Заради справедливості варто зазначити що наш аукціон в деяких аспектах недопрацьований. Там навіть не видно з ким торгуєшся... Таке явище як розгон наше все і не думаю що щось цікаве будуть тут продавати, так якийсь хлам і непотріб.
    Якщо на віоліті розгони також постійне явище, так там вже сформувався за багато років так сказати круг одних і тих самих покупців , і видно що торгуєшся з людьми з якими торгувався і минулого року і 5 років тому. І якщо з'являється якийсь "нульовик " і починає розгони, то вже видно що торги продовжувати не варто.

Тому я за продаж монет на Райберті так як колись, на форумі а не на аукціоні.

ДЯДЯ ПАША, 968, RAPIDOL та 3 іншим подобається це.
  2. Цікаві лоти

1. 10000 грн.
    2. Дивіться також інші мої лоти найдете ще щось цікаве для себе. Підпишись щоб не пропустити нові лоти....
      100 грн.
    3. Коп. Не чищене
      22 грн.
    4. Дивіться також інші мої лоти можливо ще щось цікаве знайдете для себе
      150 грн.
    5. Ніж, козацтво. Механічна чистка. З Повагою
      200 грн.
  3. MISHAvsACE400i

MISHAvsACE400i Oberstleutnant Клуб взаимопомощи

Рейтинг:
    2
    Відгуків: